09/08/2011 - Ozzy Osbourne - Sopot
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 09/08/2011 - Ozzy Osbourne - Sopot
No to lipa... kurde, wtorek, na dodatek na samym końcu Polski... mała szansa pojechać...
Night Mistress Fan Club Łódź
kurde a cieszyłem się już na Poznań. Do Sopotu pojadę jak trafię 6 w totka. Brawo Poznań, spieprzyli Rock in Rio, zwalili także koncert Ozzy'ego.
Dobrze, że chociaż z grupy śmierci wyszli odprawiając z kwitkiem Juventus 
o ! NA Ozzym jeszcze nie byłem, trza to nadrobić
może uda się wygrać bilet
wypadałoby Ozziego kiedyś zobaczyć, ale ciśnienia nie mam więc pasuje
już nie mam tu najwięcej postów

O to wiem, że nie będę... zobaczę kilka dni wcześniej na Wacken i nie będzie ciśnienia.
www.MetalSide.pl
hahhahahahaha. Normalnie nie mogę. Ile to jest "nie drogo" według Ciebie. 0 zł? Każdy koncert to jest drogo. Ma sa kra człowieku.ttomasz pisze:choć trochę drogo
No drogo, bo trzeba płacić... bilet nie mp3 i z neta nie ściągniesztomtomala pisze:Każdy koncert to jest drogo. Ma sa kra człowieku.
www.MetalSide.pl
-
szatanista
- -#Long distance runner

mój kolega ściągnął z neta bilety na golden circle na tegoroczny Sonisphere...
Niestety koncerty bardzo podrozaly ostatnimi czasy i wcale sie nie dziwie ze ludzie narzekaja. Wszystko przez golden circle 
Dziku pisze:Niestety koncerty bardzo podrozaly ostatnimi czasy i wcale sie nie dziwie ze ludzie narzekaja. Wszystko przez golden circle
Koncerty podrożały ponieważ na przestrzeni ostatnich kilku lat stały się one jedynym źródłem zarobków dla kapel. Wiara ściąga muzę z neta tonami, a potem marudzi, że koncerty są drogie. W naturze musi być równowaga. Jedynym pozytywnym skutkiem jest to, że zespoły więcej koncertują lub po prostu są do tego zmuszane sytuacją finansową. Coś do gara w końcu wsadzić muszą. Z drugiej strony dla fana musi być bolesne jak ma pod nosem tyle koncertów a nie na wszystkie może sobie pozwolić..
Sami sobie nawarzyliśmy to piwo, więc teraz nie marudzić na jego smak..
Zgadzam sie ale to polskie marudzenie na wszystko już mnie strasznie męczy. Nie chce słuchać o cenach, drożyźnie. Zamiast sie cieszyć, że Ozzy gra u nas mamy typowe polskie narzekanie. Nie wiem - może jestem spaczony tym, że mieszkam i zarabiam w Wawie...
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Dajcie spokoj, bo mnie tez szlag trafia ! 130 zyli na Helloween i Stratovarius w Wawie, 165 na Ozza, powtarzam: na Ozza ! Bardzo mozliwe, ze moze to byc ostatni jego koncert u nas, a Wy, kur**, narzekacie dalej... Szczerze Wam powiem, ze mi sie "Sanktuarium" nie chce przegladac, bo za kazdym razem biadolenie na temat cen biletow itp...
Ostatnio zmieniony śr gru 22, 2010 7:47 am przez Maidenholik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze można wsiąść pod uwagę mizerną frekwencją na polskiej edycji Ozzfestu w 2002 roku gdzie był jeszcze Slayer i Tool. A i wizyta Ozza wtedy pierwsza w naszym krajuyankes pisze:To raczej niemożliwe. Nie wiadomo czy jeden się sprzeda biorąc pod uwagę Sonisphere i Carnage Tour.kabanos pisze:Ja się nie zdziwię jak będą 2 koncerty Ozzy'ego w Polsce
Skoro wspólny koncert Megadeth'a I Slayer'a jest tańszy od Ozzye'go to dla mnie jest drogotomtomala pisze:hahhahahahaha. Normalnie nie mogę. Ile to jest "nie drogo" według Ciebie. 0 zł? Każdy koncert to jest drogo. Ma sa kra człowieku.ttomasz pisze:choć trochę drogo
Ja już tak mam, ale z koncertu się cieszęZgadzam sie ale to polskie marudzenie na wszystko już mnie strasznie męczy. Nie chce słuchać o cenach, drożyźnie. Zamiast sie cieszyć, że Ozzy gra u nas mamy typowe polskie narzekanie. Nie wiem - może jestem spaczony tym, że mieszkam i zarabiam w Wawie...
Ja to jestem ciekaw czy bilety z nieodbytego koncertu w 2004 zachowują ważność 
Nie uważam, żeby ceny były wysokie. Tak jak napisał Maideholik - to OZZY !!! Fuckin living legend !!! Mnie tylko odstrasza miejsce (daleko) i środek tygodnia...
230 za gc nie daam. Pojde na trybune za 187 i tu pytanie do tych co byli juz na tej hali. Ktore miejsce najlepiej wybrac??
Ja również wybraółem trybunę tym razem 
O co chodzi z tymi trybunami?? scena bedzie 360 stopni czy jak??? teraz nie wiem jaki bilet wybrac...
http://www.eventim.pl/pl/plan_sali/2466 ... _gzhandler
http://www.eventim.pl/pl/plan_sali/2466 ... _gzhandler