Rodzina
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Rodzina
Nasi drodzy muzycy tak koncertują i nagrywają płyty itp a ciekawe co na to ich rodzina. Jestem ich fanem 10 lat ale o tym który ma zone a który nie ma to nie wiem nic. O rodzinie wiem tylko ze Harris ma córkę, a Dickinson kilkoro dzieci.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Re: Rodzina
uważam, że to dobrze, że mają rodziny, które na pewno są dla nich wielkim wsparciem.
z tego co wiem to Harris ma czwórkę dzieci trzy córki i syna ( wiem że przy najmniej jedna córka śpiewa) i wiem jeszcze że Dickinson ma trójkę 
UP THE IRONS \m/
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

No w tym to zawsze pomocny jest wujek google. 
Bruce - miał żonę ale nie za bardzo im się udało. Teraz ma drugą ma 3 dzieci (bodajże 2 synów i córkę)
Steve ma CZTERY córki a do płyty X Factor miał żonę.
Dave ma żonę i córkę
Adrian ma żonę i trójkę dzieci (co do płci nie pamiętam dokładnie ale chyba 2 córki i 1 syna)
Janick ma żonę i córkę
Nicko ma natomiast 2 synów i również żonę.
Jeśli Cię interesuje np Blaze to wiem miał żonę ale ona zażądała rozwodu... Niedawno miał drugą żonę, niestety zmarła na udar mózgu. Nie ma dzieci.
Co do reszty nie wiem ale z pewnością tego nie ukrywają i możesz to znaleźć gdzieś w necie
Bruce - miał żonę ale nie za bardzo im się udało. Teraz ma drugą ma 3 dzieci (bodajże 2 synów i córkę)
Steve ma CZTERY córki a do płyty X Factor miał żonę.
Dave ma żonę i córkę
Adrian ma żonę i trójkę dzieci (co do płci nie pamiętam dokładnie ale chyba 2 córki i 1 syna)
Janick ma żonę i córkę
Nicko ma natomiast 2 synów i również żonę.
Jeśli Cię interesuje np Blaze to wiem miał żonę ale ona zażądała rozwodu... Niedawno miał drugą żonę, niestety zmarła na udar mózgu. Nie ma dzieci.
Co do reszty nie wiem ale z pewnością tego nie ukrywają i możesz to znaleźć gdzieś w necie
To z Wikipedii o Tateooed Millionaire... Wie ktoś coś więcej na ten temat?Utwór tytułowy został napisany o basiście grupy Motley Crue Nikki Sixxie, gdy ten przeleciał jego obecną żonę.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

widziałem to kilka miesiecy temu... zal mi Bruce'a - dowiedzial sie o tym dopiero z ksiazki
a to "bicza" byla heheh
Nie chodzi wcale o jego obecną żonę Paddy, tylko o byłą, Jane, z którą Bruce rozwiódł się w 1987r.molojuh pisze:Utwór tytułowy został napisany o basiście grupy Motley Crue Nikki Sixxie, gdy ten przeleciał jego obecną żonę.
Co do dzieci Bruce'a, to ma trójkę, 2 synów i najmłodszą córkę. Najstarszy syn Austin śpiewa w zespole Rise to Remain.
A Steve nie ma samych córek, bo jestem pewna, że ma syna w moim wieku, którego imię brzmi George
Adrian ma syna i córki bliźniaczki.
Wiem jeszcze trochę, ale nie chce mi się pisać
Smieszne, ze Paul DiAnno jako jedna ze swoich historyjek, wktore raczej nie ma co wierzyc, opowiada ze dmuchnal ta pierwsza zone Bruce'a.........Moze jednak ta historia jest prawdziwa , taka widocznie laska byla szla z byle kim 
Di'Anno, Stixx i Dickinson to raczej nie byle ktoSzymon pisze:taka widocznie laska byla szla z byle kim
Hehe
Ale skąd wytrzasnąłeś tą historię z Di'anno, hm?
Dickinson - nie, pozostali - hmmmm raczej takmolojuh pisze:Di'Anno, Sixx i Dickinson to raczej nie byle ktoSzymon pisze:taka widocznie laska byla szla z byle kim
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Taaaa..., a Dickinson i cała reszta to pewnie tylko ze swoimi żonami do łóżka chodzą...molojuh pisze:Di'Anno, Stixx i Dickinson to raczej nie byle ktoSzymon pisze:taka widocznie laska byla szla z byle kim
Raczej nie wyglądają na jakichś lubieżników, jak np Lemmy 
W Run to the hills(książce) jest kilka pikantnych opowiastek, przede wszystkim ze wczesnych lat kariery. A prym w wyjmowaniu lasek wiódł Paul, więc może ta historia z żoną Bruce'a to jednak prawdaPanPrezes pisze:Raczej nie wyglądają na jakichś lubieżników, jak np Lemmy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ojj, czemu zakładasz, że wszyscy rockmani muszą zdradzać swoje żony z groupies? Tak się składa, że na backstage'u czy afterparty z udziałem zespołu naprawdę ciężko znaleźć jakieś groupies - jak już to jakieś dziewczyny zapraszają techniczni. A żony np. Adriana czy Bruce'a często towarzyszą im w trasie i pilnują swoich facetów.ankan pisze:Taaaa..., a Dickinson i cała reszta to pewnie tylko ze swoimi żonami do łóżka chodzą...molojuh pisze:Di'Anno, Stixx i Dickinson to raczej nie byle ktoSzymon pisze:taka widocznie laska byla szla z byle kim
Zresztą akurat Adrian czy Nicko nie mają powodu, żeby zdradzać swoje ładne żony.
[/quote]
Z tego co kojarzę to żona Dave'a też jest niczego sobie...A przynajmniej była naście lat temu
Z tego co kojarzę to żona Dave'a też jest niczego sobie...A przynajmniej była naście lat temu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba naście kilogramów temu.erosinho pisze:Z tego co kojarzę to żona Dave'a też jest niczego sobie...A przynajmniej była naście lat temu
Cóż, najwyraźniej konsumują razem nie tylko małżeństwo ale i produkty spożywcze o wysokim wskaźniku kalorycznym. 
-
Son after sin
- -#Prisoner