11/04/2011 - Megadeth & Slayer - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11/04/2011 - Megadeth & Slayer - Łódź
U mnie również bilet zakupiony 
Chile kopało wówczas piłę na MŚ? Inne rozwiązanie nie kołacze mi się po głowie.Co z tego ze w czerwonej koszulce? Wiesz w ogole czemu byl w TEJ koszulce?
Nie miałem takiego wrażenia, że odbębnili swoje.Deep pisze:jakby odjebac swoje i w pizdu.
Chile wygralo tego dnia mecz 1:0tomtomala pisze:Chile kopało wówczas piłę na MŚ? Inne rozwiązanie nie kołacze mi się po głowie.
Chyba sie wybiore ale standardowo na trybune w moim przypadku ale mam pytanko który sektor najlepiej wybrać. Nigdy nie byłem na Atlas Arena a powiem tak Sektor VIP z koncertu Slipknota na Torwarze bardzo mi się podobał, który sektor tam wybrać najlepiej?
-
Deleted User 4876
sektor E daje poczucie bliskoci
zresztą na Depeszach i Rammsztajnie tam był sektor VIP
zdecydowanie R vis a vis sektora VIPow, prawie nie ma miejsc juz tam wiec o czyms tam swiadczymatt89bp pisze:Chyba sie wybiore ale standardowo na trybune w moim przypadku ale mam pytanko który sektor najlepiej wybrać. Nigdy nie byłem na Atlas Arena a powiem tak Sektor VIP z koncertu Slipknota na Torwarze bardzo mi się podobał, który sektor tam wybrać najlepiej?
obok VIPowskiego najblizej sceny
też to zauważłam, ja na ten przykład uwielbiam jego "śpiewanie" rzężenie jak u starej babci, i w ogole uwielbiam jak mowi i się zachowuje, ma to coś, kocham człowiekajeszcze nigdy nie spotkałam osoby 'neutralnej' na wokal pana Mustaine'a. Widocznie albo się go bardzo lubi, albo wcale.
a i Sayera tez się zobaczy więc bede napewno
no ale przecież Rudy kiedyś tak nie fałszował jak teraz
Bilet na GC Zakupiony. Czy ma ktos jakies informacje czy beda jeszcze jakies supporty? I czy najpierw gra MD Czy SLEJA??
oczywiście że SLAYER gra jako gwiazda 
http://www.slayer.net/us/news/slayer-an ... out-europe
Over 22-plus dates, Slayer and Megadeth will assault their way from one end of Europe to the other, wreaking carnage in Finland, Sweden, Norway, Denmark, Germany, France, Norway, Spain, Portugal, Italy, Croatia, Poland, Czechoslovakia, Hungary, Austria, and Switzerland.
W pyte
W opinii piszącego powyższe słowa u nas zapewne białe niedźwiedzie popindalają ulicami
Ach Ci Amerykanie 
Over 22-plus dates, Slayer and Megadeth will assault their way from one end of Europe to the other, wreaking carnage in Finland, Sweden, Norway, Denmark, Germany, France, Norway, Spain, Portugal, Italy, Croatia, Poland, Czechoslovakia, Hungary, Austria, and Switzerland.
W pyte
W opinii piszącego powyższe słowa u nas zapewne białe niedźwiedzie popindalają ulicami
albo jeszcze "set to kick off March 13 in Kiev, Russia" 
- Emilio
- -#Lord of the flies

Ja pi**ole, co za matoły 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Dokładnie... nie ma co oczekiwać od nich konkretnej wiedzy o EuropieKuba pisze:Ach Ci Amerykanie
www.MetalSide.pl
Czy ja wiem czy to taka konkretna wiedza wiedzieć że nie ma już ZSRR i Czechoslovakigumbyy pisze:Dokładnie... nie ma co oczekiwać od nich konkretnej wiedzy o EuropieKuba pisze:Ach Ci Amerykanie
Rzecz jasna.Budziol pisze:oczywiście że SLAYER gra jako gwiazda
Wiecie tylko, czy Megadeth będzie grał pełny set, czy skrócony?
Tylko w Czechosłowacji pełny ponoć. ;]
Na American Carnage Megadeth grał:ttomasz pisze:Rzecz jasna.Budziol pisze:oczywiście że SLAYER gra jako gwiazda
Wiecie tylko, czy Megadeth będzie grał pełny set, czy skrócony?
1.Holy Wars... The Punishment Due
2.Hangar 18
3.Take No Prisoners
4.Five Magics
5.Poison Was the Cure
6.Lucretia
7.Tornado of Souls
8.Dawn Patrol
9.Rust in Peace... Polaris
10.Trust Play Video
11.Head Crusher
12.A Tout Le Monde
13.Symphony Of Destruction
Encore:
14.Peace Sells
(with Holy Wars (reprise))
A Slayer:
1.World Painted Blood
2.Hate Worldwide
3.War Ensemble
4.Blood Red
5.Spirit in Black
6.Expendable Youth
7.Dead Skin Mask
8.Hallowed Point
9.Skeletons of Society
10.Temptation
11.Born of Fire
12.Seasons in the Abyss
Encore:
13.South of Heaven
14.Raining Blood
15.Aggressive Perfector
16.Angel of Death
Sety na każdym koncercie był chybatakie same, więc oboje mają raczej tyle samo czasu ok 1,5h tak mi się wydaje