ZłapanyWCzasie pisze:Dziwię się Wam dlaczego tak bardzo Wam zależy na polskim koncercie, w Czechach macie świetną okazję by tanio (za taki zestaw )zobaczyć Judasów obok uznanej gwiazdy Whitesnake, w Polsce byłoby pewnie z gorszym supportem i dużo gorszą organizacją a pewnie drożej.
Ja chciałem jechać na Judasów do Pragi ale wygrała opcja Iron Maiden w Berlinie...od jakiegoś czasu kompletnie nie ma dla mnie znaczenia czy koncert jest w Polsce czy gdzie indziej, bo i w mity o wspaniałej polskiej publiczności już nie wierzę po tym co widziałem nawet z durnych filmów na youtube z koncertów w innych krajach.
Zgadzam się z tym. Również byłem w wielu państwach na koncertach(Niemcy, Czechy, Węgry, Austria) i naprawdę tam publiczność jest równie żywiołowa a nawet bardziej niż w Polsce. Z jakiegoś powodu zespoły robią całe trasy po Niemczech(np. Kiss) które są wyprzedane a w Polsce ani jednego nie było...
Aczkolwiek jakby koncert Priest doszedł do skutku to pewnie graliby razem z Whitesnake, bo trasa to trasa.
Ale np taka publiczność w Ameryce Południowej to zmiata wszystkich
"Witam serdecznie
Pragnę poinformować, iż koszt wynajmu autokaru na trasie Warszawa - Łódź
- Wrocław - Praga - Wrocław - Łódź - Warszawa w dniach 28-30.06.2011
wynosi ok 5 126 zł brutto. Jest to cena za autokar marki Scania Irizar
lub PB. Autokar ten wyposażony jest w najnowocześniejszy sprzęt, jaki
instalowany jest w tego typu autokarach a więc klimatyzacja, barek,
toaleta, sprzęt audio/video, ABS, ASR i wiele innych zabezpieczeń
technicznych, mających sprawić, aby podróż była bardziej bezpieczna i
miła. Nasi kierowcy posiadają wieloletni staż pracy, wykonują dziennie
po 400 i więcej kilometrów, a więc osobami doświadczonymi. Przed każdym
wyjazdem autokary przechodzą przegląd techniczny na naszej stacji
serwisowej. Zdjęcia naszych autokarów można zobaczyć na naszej stronie
PPKS Warszawa - wynajmy. W przypadku zainteresowania naszą ofertą proszę
o kontakt.
Serdecznie pozdrawiam.
Mirosław Odolecki
Tel 728 472 200
Dobra - gdzie można zdobyć bilety bo jadę na 100% teraz!
Nie wiemy jeszcze czy promotor da nam jakies bilety ale wyjazd jak
najbardziej po weekendzie wstawiamy opcje z wawy oraz wroclawia.
Takze mozna puscic w eter info.
Shortcut organizuje wyjazd także. Pomożecie towarzysze z informacją o biletach? Bo szukałem i nic nie znalazłem.
Eventim, TicketPro - powinno gdzies sie udac, bo maja polskie oddzialy.Tak btw: tez juz bym sie decydowal, ale jeszcze czekam, gdyz sadze, iz jednak jest szansa, ze sie u nas pojawia, a to, co mnie utrzymuje w tej nadziei, to... Whitesnake - wspolny koncert jest chyba bardziej prawdopodobny (o publike mi chodzi).
Nie sądze aby były na Eventimie czy innym ticketpro, bo SAZKA ARENA ma własne kanały dystrybucji, póki co jeszcze nie ma biletów w obiegu, codziennie sprawdzam
przez tę Waszą gadkę jest mi coraz trudniej czekać na Budapeszt, ale mam nadzieję, że się "drań" pojawi
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
thorgal_30 pisze:Nie sądze aby były na Eventimie czy innym ticketpro, bo SAZKA ARENA ma własne kanały dystrybucji, póki co jeszcze nie ma biletów w obiegu, codziennie sprawdzam
Wrzuć info jak się pojawią . Ja będę dyskutował z Shortcut i jak dostanę info też dam znaka.
Prawdopodobnie ja. Bilet w przeliczeniu na polskie złotówki jak dla mnie taniocha (185zł jeszcze z takim supportem), więc opłacało by się zobaczyć Judasów spod sceny
W kwestii biletow: przeciez mozna bedzie spokojnie i bez stresu nabyc je bezposrednio ze strony. Ja tak robilem, po krotkim czasie dostajesz maila ze szczegolami dotyczacymi przelewu pieniedzy na ich konto, wysylacie pieniadze i niebawem bilety sa w domciu. Koszty nie sa duze bardzo, jedynie prowizja za przelew zagraniczny.
Procedura zamówień zagranicznych w Sazkiej wygląda następująco. Pisze się maila tam dane jaki bilet, ile sztuk, adres wysyłki. Potem się dostaje maila z podanym kontem i przelewa, Troche to jednak kosztuje, bo wysyłka ichnią pocztą 200 kcs ( 32 złote ) opłata za przelew naszego banku ( w moim rzypadku mBank ) 25 zł, i opłata za ich bank 200 kcs ( 32 zł ) ... czyli prowizji wychodzi 80 zeta.. dlatemu ja albo zamawiam w tym sklepie z Jeleniej Góry , o którym wspominałem w innym wątku, albo łatwiej mi podskoczyć do Czech i je się kupuje na stacja benzynowych w takich automatach. Tylko że wtedy bilet ma wygląd jak kupon Toto Lotka, natomiast te bezpośrednio z Sazkiej mają hologram Pozdrawiam