The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
"Maiden are the Headliners with Special Guests Slipknot. More great bands to be added."
Teraz czekamy, na kolejne bandy na Bemowie :-)
Teraz czekamy, na kolejne bandy na Bemowie :-)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Myślicie,że jest szansa na Węgry lub Słowację ?
Puki nie ogłosili wszystkich dat to niby czemu nie 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Bo tak to sobie obliczyłem
13 czerwca grają w Austrii i wychodzi mi tak
14/15 czerwca to jest weekend zagrają na jakimś festivalu we Włoszech dlatego,że te zawsze się odbywają w weekendy
myślę,że potem zrobią tak
18 czerwca Turcja Sonisphere
19 czerwca Grecja j.w
20 czerwca Bułgaria j.w
22 czerwca Chorwacja lub Serbia ,koncert stadionowy
24 czerwca ,mają koncert w Szwajcarii już zapowiedziany
no i potem jest 3 dni do koncertów w Bercy granych dzień po dniu więc myślę,że sobię przerwę walną
no i lipiec 10 -ego grają w Rosji ,a 16-ego jest zapowiedziana Hiszpania, myślę,że 14/15 zagrają w Portugalii a po Hiszpanii już się będą udawać na Wyspy
13 czerwca grają w Austrii i wychodzi mi tak
14/15 czerwca to jest weekend zagrają na jakimś festivalu we Włoszech dlatego,że te zawsze się odbywają w weekendy
myślę,że potem zrobią tak
18 czerwca Turcja Sonisphere
19 czerwca Grecja j.w
20 czerwca Bułgaria j.w
22 czerwca Chorwacja lub Serbia ,koncert stadionowy
24 czerwca ,mają koncert w Szwajcarii już zapowiedziany
no i potem jest 3 dni do koncertów w Bercy granych dzień po dniu więc myślę,że sobię przerwę walną
no i lipiec 10 -ego grają w Rosji ,a 16-ego jest zapowiedziana Hiszpania, myślę,że 14/15 zagrają w Portugalii a po Hiszpanii już się będą udawać na Wyspy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To nie jest weekend.ZłapanyWCzasie pisze:14/15 czerwca to jest weekend zagrają na jakimś festivalu we Włoszech dlatego,że te zawsze się odbywają w weekendy
Panowie od kilku lat nie grają już 3 noce z rzędu. Raczej 17.06 Sofia, 19.06 Stambuł (w weekend 17-19.06 odbędą się Sonisphere'y w Bułgarii i Turcji), 21.06 Ateny.ZłapanyWCzasie pisze:18 czerwca Turcja Sonisphere
19 czerwca Grecja j.w
20 czerwca Bułgaria j.w
Raczej na pewno w tym terminie na SuperBock SuperRock Festival w Lizbonie.ZłapanyWCzasie pisze:no i lipiec 10 -ego grają w Rosji ,a 16-ego jest zapowiedziana Hiszpania, myślę,że 14/15 zagrają w Portugalii a po Hiszpanii już się będą udawać na Wyspy
Koncert we Włoszech (Sonisphere lub Heineken Jammin' w Wenecji) odbędzie się raczej np. 25 czerwca, bo z Bazylei do północnej Italii nie jest daleko...
Tym samym do ogłoszenia pozostało jedynie kilka występów festiwalowych chociaż nadal są wolne miejsca w kalendarzu na dodanie jakichś 2-3 własnych koncertów (np. niedziela 5 czerwca). Ponoć Chorwacja w przyszłym roku raczej odpada.
Pozostała Turcja, Portugalia, Włochy, Czechy, Bułgaria i być może Serbia. Może pokuszą się o areny w Estonii na Łotwie czy Litwie, prosto z Sankt Petersburga

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No nie bardzo zdążą, gdyż 14-15 lipca sprzęt musi być już w Portugalii... Co najwyżej jeden koncert, np. w Tallinnie 11 lipca... Ale biorąc pod uwagę słabą sprzedaż w Helsinkach to raczej nie zrobią koncertu w Republikach Nadbałtyckich.RALF pisze:Pozostała Turcja, Portugalia, Włochy, Czechy, Bułgaria i być może Serbia. Może pokuszą się o areny w Estonii na Łotwie czy Litwie, prosto z Sankt Petersburga![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wg. promotora Live In Italy, włoska edycja Sonisphere odbędzie się w dniach 25-26 czerwca w l'AUTODROMO INTERNAZIONALE ENZO E DINO FERRARI niedaleko IMOLI (BOLONIA). Możemy więc na 99% przyjąć, że headlinerem 25.06 będzie Maiden... Natomiast ciekawe kto wystąpi dzień później... Slipknot? The Big Four?
http://www.liveinitaly.com/newsview.php?ID=483
http://www.liveinitaly.com/newsview.php?ID=483
Jak ogłoszą...Puszek123 pisze:kiedy coś ogłoszą
www.MetalSide.pl
a co Ty jeszcze chcesz za ogłoszenia ? 
Mam pytanko... 10 czerwca to piątek. A na stronie IM jest zaznaczone "Sat 10"???
czy ktoś to zauważył ?
czy ktoś to zauważył ?
UpTheIrons
Tak, ja, gdy musiałem ustalić wstępny plan urlopów na ten rok. 
Nie pierwsza pomyłka z dniem tygodnia na oficjalnej, zapewne też nie ostatnia.
Nie pierwsza pomyłka z dniem tygodnia na oficjalnej, zapewne też nie ostatnia.
myślałem, ze po Nowym Roku rzucą wszystkie pozostałe daty, a tu cisza
może nie mogą się z Pepikami i gdzie tam jeszcze mają grać dogadać?
Ostatnio zmieniony sob sty 15, 2011 9:05 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzucą - jeszcze połowa Sonispherów nie jest ogłoszona 
z Jugosławii to na pewno nic nie będzie :]
po godzinach w wolnych chwilach kojarzę fakty
-
szatanista
- -#Long distance runner

prędzej w Czechosłowacji zagrają niż w Jugsławii...
Też się tego boję:/ Może Ironom nie pasowały te terminy i muszą na nowo grafik poustalać, albo nowego headlina szukająBudziol pisze:myślałem, ze po Nowym Roku rzucą wszystkie pozostałe daty, a tu cisza