A na płycie fenomanalne 'Killing Floor' z boskim "ooooo"
Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
Mi się wszaystkie kawałki na niej bardzo podobają, więc trudno mi wybrać najlepszy (jedynie Tower trochę banalne)Kai. pisze:A na płycie fenomanalne 'Killing Floor' z boskim "ooooo"
Jeśli już to na pewno Book, The Alchemist, Jerusalem i coś jeszcze
Jasne, że Jerusalem jest najlepsze. Tekst Wiliama Blake'a lekko podrasowany przez Bruce'a i idealnie pasująca muzyka ze świetnymi solówkami. Czego chcieć więcej? Jeden z najlepszych kawałków w historii solowego Bruce'a

Chyba najbardziej niedoceniana płytka Judas Priest. Coś jak Ironowy "No Prayer..." tyle że znacznie lepszy
Moim zdaniem Ram it Down to straszne badziewie - poza Blood Red Skies i tytułowym nie ma tam nic ciekawego i do tego dochodzi jeszcze to koszmarne plastikowe brzmienie...
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Racja. I nawet nie ma co porównywać do No Prayer. Raczej takie Scorpionowskie Savage.PanPrezes pisze:Moim zdaniem Ram it Down to straszne badziewie - poza Blood Red Skies i tytułowym nie ma tam nic ciekawego i do tego dochodzi jeszcze to koszmarne plastikowe brzmienie...
Słyszał już który nowego Mr. Biga?
Świetny album, choć ostatnie rzeczy Europe chłostały trochę bardziej. Ale pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, mocna, gęsta produkcja, przebojowe kawałki i dyskretnie podawana wirtuozeria Gilberta i Sheehana. Polecam.
Stara dobra Meta... aż łezka w oku się kręci jakie kiedyś płyty nagrywali...
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Deleted User 622
Przed świętami podniecałem się tym albumem tutajIgorW pisze:Obrazek
Słyszał już który nowego Mr. Biga?Nie pytam, czy który ma hehe
Świetny album, choć ostatnie rzeczy Europe chłostały trochę bardziej. Ale pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, mocna, gęsta produkcja, przebojowe kawałki i dyskretnie podawana wirtuozeria Gilberta i Sheehana. Polecam.
z ciekawości zapuściłem sobie Les Discrets na youtube i muszę przyznać że naprawde dobra nuta. Zdecydowanie moje klimaty
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Hmm... Jakoś nigdy nie słuchałem Burzuma, czym bardziej trv norvegian black metalu, ale niedługo nowa płytka, no to sądziłem że warto się trochę zapoznać z tym zespołem
Ostatnio zmieniony śr sty 19, 2011 9:23 pm przez IronCezarek, łącznie zmieniany 2 razy.
O to już jest?
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

No nie, właśnie pobrałem jakąś zgibaną wersję dla zoofilówM@ti pisze:O to już jest?
- Elevatorman
- -#Clansman

Hooded Menace - Never Cross The Dead
świetne !! trochę wokal mi średnio podchodzi ale i tak zajebiście mi się podoba
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Jedziemy z kolejnym albumem Burzuma
Płyta różni się od innych, ale oczywiście mi to nie przeszkadza, i tak jest świetna
EDIT:

Teraz czas na Ambientowego Burzuma
EDIT:

Teraz czas na debiut
Koledzy tu jakimiś "djobłami" straszą, to może ja klasyką polecę
Całkiem całkiem ten nowy Tank. Dougie White się nawet na wokal załapał i śpiewa przefajnie (a to już 50 na karku). Saxonem mi to leci na kilometr - to nie zarzut, skojarzenie.
Zresztą rzućcie uchem :
http://www.youtube.com/watch?v=lfpRoHGKqNc
Całkiem całkiem ten nowy Tank. Dougie White się nawet na wokal załapał i śpiewa przefajnie (a to już 50 na karku). Saxonem mi to leci na kilometr - to nie zarzut, skojarzenie.
Zresztą rzućcie uchem :
http://www.youtube.com/watch?v=lfpRoHGKqNc
- Elevatorman
- -#Clansman

nie mogę się uwolnić. Nawet jak słucham coś innego to ciągnie mnie do Nile. Absolutnie kocham ten zespół.