18 i 19/04/2011 - Roger Waters - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 18 i 19/04/2011 - Roger Waters - Łódź
no chuj mnie strzeli ju z kupowałam bilet, ju zpodawałam nr karty kredytowej i wyskoczyło ze upłyneło 22 min, potem wchodze a biletu juz nie ma ani na pon ani na wt. Prosze was, kto może odsprzedać. Juz mialam taką nadzieję
(((( Jestem zrozpaczona.
Z powodu zobowiązań zawodowych mam do sprzedania 1 bilet na płytę - GOLDEN CIRCLE na koncert 19.04.2011. . Zainteresowanych zapraszam na PW. Na pewno biletu nie sprzedam po cenie mniejszej niż nominalna ( 275zł ) więc niektórzy mogą sobie darować pisanie. 
A może na allegro wystawiałeś wcześniej z przesyłką za 150zł i eventim go zablokował? 
Żartuję oczywiście ale uważajcie jak będziecie od kogoś teraz bilety kupować albo pod halą bo kumplowi tak właśnie 3 sztuki unieważnili :/
Żartuję oczywiście ale uważajcie jak będziecie od kogoś teraz bilety kupować albo pod halą bo kumplowi tak właśnie 3 sztuki unieważnili :/
ale chyba po wyższej też nie?yankes pisze:Z powodu zobowiązań zawodowych mam do sprzedania 1 bilet na płytę - GOLDEN CIRCLE na koncert 19.04.2011. . Zainteresowanych zapraszam na PW. Na pewno biletu nie sprzedam po cenie mniejszej niż nominalna ( 275zł ) więc niektórzy mogą sobie darować pisanie.
Nie, nie wystawiłem na allegro. W sobotę się dowiedziałem, że nie da rady i będę miał jeden bilet na zbyciu.matig7 pisze:A może na allegro wystawiałeś wcześniej z przesyłką za 150zł i eventim go zablokował?
Z ciekawości - jakim cudem mu zablokowali te bilety? Dał niezamazane zdjęcia biletów czy po danych personalnych z konta allegro?
Zrobili tak - ktoś napisał do niego maila że che kupić bilety z allegro ale chciałby żeby zeskanował mu list przewozowy z eventimu.
Kumpel zeskanował i wysłał i za parę minut dostał maila już z eventimu, że bilety z tego zamówienia zostały zablokowane.
No i ostatnio widziałem nawet że były pojedyncze sztuki znowu w sprzedaży na stronie eventimu. Pewnie właśnie z tych które zablokowali z allegro bo strasznie dużo tego ludzie wystawiali.
Kumpel zeskanował i wysłał i za parę minut dostał maila już z eventimu, że bilety z tego zamówienia zostały zablokowane.
No i ostatnio widziałem nawet że były pojedyncze sztuki znowu w sprzedaży na stronie eventimu. Pewnie właśnie z tych które zablokowali z allegro bo strasznie dużo tego ludzie wystawiali.
Bilet sprzedałem więc nieaktualne.
jedzie ktoś z Krakowa?
A ktoś wraca po koncercie do Warszawy. Bo poza pociągiem o 22:17 (na który się chyba nie da wyrobić) następny jest 4:38. A ja w środę mam 8-18 zajęcia 
Co za koncert! Jutro ogarnę recenzje.
Ja czekam z niecierpliwoscia do jutra 
Oj stary. Dawno nie byłem na takim widowisku. Kto się waha - niech jedzie!Dziku pisze:Ja czekam z niecierpliwoscia do jutra
Koncert genialny! 
Takiego show chyba jeszcze nie widziałem.
Naprawdę warto!
Takiego show chyba jeszcze nie widziałem.
Naprawdę warto!
Dawno Cie tu nie widziałem Madril
Po tych opiniach to chyba nie bede mogl spac
Po tych opiniach to chyba nie bede mogl spac
Zaglądam regularnie, piszę mało. 
- purpendicular
- -#Prisoner

Tego się nie da opisać. To trzeba zobaczyć! 
To było coś niesamowitego !! BRAK SŁÓW !! Pozdro dla Herkiego, mam nadzieje ze dojechał tym autostopem od Żyrardowa do stolicy 
Absolutny top, jak ktoś się będzie pytal, to rownie dobrze moge powiedzieć, ze było "fajnie", bo nie znajde słów, aby to opisac
Aha i jeszcze jedna wazna rzecz. Nie bylem na lepiej naglosnionym koncercie.
Nie zrozumiałem tego co napisałeś. Co jest zakazane i przez kogo ? Wtórny obrót biletami ? Tego by nawet Hitler nie wymyślił.matig7 pisze:Zrobili tak - ktoś napisał do niego maila że che kupić bilety z allegro ale chciałby żeby zeskanował mu list przewozowy z eventimu.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN