10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa [ AKCJA FANÓW ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa [ AKCJA FANÓW ]
Pogo niestety u nas w dużym stopniu jest....Choć nie tylko u nas,z awsze tacy się znajdą. na soni w czechach też sporo osób na siłę pogo robiło, w dvd z Sofii też widać takie grupy 
Co prawda nie będzie mnie na koncercie ale wykombinowałem taki pomysł:
Może tak wystawić przy wejściu jakąś księgę, do której każdy z fanów mógłby się wpisać? Taka książka mogłaby być doceniona przez zespół bardziej niż flaga moim zdaniem. A pomysł z zagłuszeniem Bruce'a może nie wypalić.
Myślę że prócz wpisów każdy powinien móc złożyć krótką dedykację.
Jeśli Wam się przyda to proszę bardzo
jak nie - chciałem tylko pomóc.
Może tak wystawić przy wejściu jakąś księgę, do której każdy z fanów mógłby się wpisać? Taka książka mogłaby być doceniona przez zespół bardziej niż flaga moim zdaniem. A pomysł z zagłuszeniem Bruce'a może nie wypalić.
Myślę że prócz wpisów każdy powinien móc złożyć krótką dedykację.
Jeśli Wam się przyda to proszę bardzo
Pomysł niezły, problem w tym, że przy jednej księdze, zakładając nawet, że co dziesiąta osoba chciałaby się wpisać trwałoby to zdecydowanie za długo 
Ktoś mówił o jednej? Im więcej tym więcej by to znaczyło dla Maiden ;]
Nie pisze tego żeby się chwalić bonie ma czym wreszcie nie doprowadziłem do tego sam ale w 2008 roku robiłem flagę z Budziolem i daliśmy radę !
Kasa została zebrana mój pomysł wizualny flagi zaakceptowany na Forum gdzie każdy mógł sie wypowiadac comu sie podoba a co nie
Mimo bardzo wielu ludzi którzy wątpili w sens wartość i w to czy w ogóle można przesłać mi czy Budziolowi kasę Zebraliśmy kase na to żeby zrobić to co chcieliśmy. Był pomysł trochę dobrej woli i TYLE
Więc smutno i przykro mi się robi jak słucham niektórych z was którzy sadzą zdziadziałe teksty nie będę cytował bo nie o to chodzi ale słabo mi się robi jak czytam ,,nie da się'' ,,po co'' ,,nie róbmy niczego'' bla bla bla Jeśli ktoś nie ma ochoty ani potrzeby zrobić coś fajnego niech nie robi ale niech nie komentuje tego w czym nie bierze udziału bo demobilizuje innych dla których to nie jest problem a raczej coś w rodzaju obowiązku że tak powiem.
Aczkolwiek zgadzam się z Deleted User 804em nie spalmy się dla Iron Maiden ;p
Bravo dla Cybula który wychodzi z inicjatywą. Proponuje żeby ten kto ma jakiś fajny pomysł pisał w tym temacie może uda się coś zrealizować przy odrobinie dobrej woli.
Jeśli ktoś nie ma swoich pomysłów niech nie bagatelizuje i nie ignoruje pomysłów tych którzy mają chęć zrobić coś fajnego
A więc ruszmy czachami i do dzieła
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

ja też uważam, że powinno się zorganizować coś ciekawego
w końcu dla większości z nas to najlepszy zespół na świecie
poza tym mam nadzieję, że 10 czerwca pojawi się jak najwięcej PRAWDZIWYCH fanów, a nie jak to było na zeszłorocznej edycji, gdzie przybyło mnóstwo kinder, żeby tylko posłuchać na żywo nothing else mAtters
poza tym mam nadzieję, że 10 czerwca pojawi się jak najwięcej PRAWDZIWYCH fanów, a nie jak to było na zeszłorocznej edycji, gdzie przybyło mnóstwo kinder, żeby tylko posłuchać na żywo nothing else mAtters
Ja także myślę, że coś powinno się zorganizować tylko trzeba w końcu zdecydować co bo jeden mówi zróbmy to inny zróbmy tamto i w końcu nikt niczego nie zrobi. W Polsce jest wielu fanów Iron Maiden, u nas chyba to najpopularniejszy zespół metalowy (wraz z Metaliką) i także Mejdeni nas lubią, więc warto im pokazać że nadal ich kochamy tak mocno jak dawniej. Najlepiej rzućcie parę pomysłów na ankietę, który pomysł zdobędzie największą aprobatę ten się doprowadzi do skutku. Mi osobiście podoba się pomysł z daniem im książek z podpisami fanów (bo flagi itp. to już przeżytek). Takowych ksiąg musiało by być kilka jak nie kilkanaście bo niemożliwe żeby parę tysięcy zdołało się wpisać na jedną, i ktoś musiałby pilnować by wpisywali się na nią tylko prawdziwi fani Mejden, a nie ludziska którzy do jaj wpiszą "fuck Maiden, Motorhead Rules"
To jest cośgumbyy pisze:Najlepszy prezent dla zespołu? Proste: http://www.youtube.com/watch?v=skCiAHvc ... re=related
Dziękuje, dobranoc.
Tylko kto dokonywałby takie selekcji?
utworu?
raczej tylko poczatek do FOTD wypali jeśli już
ale to najlepiej się sprawdza jak jest spontan, a nie jak jest zaplanowane.
Połowa o tym nie wie, druga połowa nie zna tekstu
raczej tylko poczatek do FOTD wypali jeśli już
ale to najlepiej się sprawdza jak jest spontan, a nie jak jest zaplanowane.
Połowa o tym nie wie, druga połowa nie zna tekstu
-
AnarchyMen
- -#Invader

Budziol ale nawet jakbyśmy tylko my (forum) nasi znajomi spiewali to inni by się dołączyli nawet nie znając tekstu 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ja się może doczekam koncert Iron Maiden w Polsce na jakimś mniejszym obiekcie,to wtedy z chęcią mogę się zaangażować w coś takiego, na Bemowie nie ma żadnych szans by cokolwiek wyszło, bo będzie tam masa przypadkowych ludzi i Ci którzy chcieliby ew. coś zrobić zostaną odpowiednio przykryci...skoro w Chorzowie czy Warszawie nie udało się się wiele zrobić,to teraz tymbardziej
Jeszcze raz powtórzę,Włosi,Grecy,Hiszpanie ,to jest inna mentalność, Ci ludzie potrafią zrobić coś spontanicznie,ale jednocześnie z zapałem, profesjonalnie i jest efekt, u nas to mało komu się chcę robić coś bezinteresownie,a tym co się chcę,z reguły wychodzi "każdy sobie ,rzepkę skrobię" ,że efekt jest żałosny
takich chórów fanowskich na koncertach jest od cholery
http://www.youtube.com/watch?v=ID8RGXye ... re=related
Rumunia
Jeszcze raz powtórzę,Włosi,Grecy,Hiszpanie ,to jest inna mentalność, Ci ludzie potrafią zrobić coś spontanicznie,ale jednocześnie z zapałem, profesjonalnie i jest efekt, u nas to mało komu się chcę robić coś bezinteresownie,a tym co się chcę,z reguły wychodzi "każdy sobie ,rzepkę skrobię" ,że efekt jest żałosny
takich chórów fanowskich na koncertach jest od cholery
http://www.youtube.com/watch?v=ID8RGXye ... re=related
Rumunia
ja byłbym za tymi księgami...
Co do śpiewania... Trzeba uczyć ludzi tekstów...
Co do śpiewania... Trzeba uczyć ludzi tekstów...
zawsze śpiewają przed Fearem, kwestia tego jakAnarchyMen pisze:Budziol ale nawet jakbyśmy tylko my (forum) nasi znajomi spiewali to inni by się dołączyli nawet nie znając tekstu
Przepraszam za niedomówienie. Mój komentarz odnosi się do Pabla1919. Kto selekcjonowałby fanów na tych prawdziwych i nieprawdziwych?
No chodziło mi o to by ktoś tylko pilnował co ludzie będą tam wpisywać (bo przecież i tak ktoś będzie trzymał tę księgę, nikt nie świstnie jej na glebę i powie kto chce niech się wpisuje), nie muszą przecież to być sami tru fani Mejden, ale żeby nie było jakichś plugastw na nich, bo przecież później mogą to przeglądnąć.
Jaka księga? Pewno połowa ludzi będzie tam konkretnie narąbana i "pobazgrze" jakieś bzdury, a po drugie jak to sobie technicznie wyobrażacie? Ktoś przyniesie stolik, krzesełko i będą fani stali w kolejce, żeby wpisać się?
www.MetalSide.pl
Jeśli nie chórek, nie akcje zbiorowe, księga - kontrowersyjne, to... może rozsądne byłoby tablo. Mogę podesłać zdjęcia archiwalne, jakieś grafiki. 
Właśnie, wrócmy do tablo 
Ja bym proponowal zeby kazdy napisal na kartonie nad glową żeby zmienili ten durny set to by moze zapamiętali, że w koncu komuś się nie podoba, że trzepią to samo w kółko!