No w RTTH rzeczywiście nic nie ma
Maiden Fans FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden Fans FAQ
Real Drunk One?
Opis można znaleźć tu:
http://maidenpoland.webpark.pl/drunk.htm
http://maidenpoland.webpark.pl/drunk.htm
No rzeczywiście niezłe, trzeba ściągnąć 
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Ja chce to mieć! Jeśli gdzieś znajdziecie, dajcie znać!
Skąd Ty to ściągasz? :]ttomasz pisze:No rzeczywiście niezłe, trzeba ściągnąć
Dziękuję za odpowiedź :]
Rzeczywiście gogle i filestube nic nie znajdują:/
Aaa, ja już w ten sposób dawno szukałem. Liczyłem na konkretną stronę 
tak to bardzo fajny bootleg, jak gra swoje partie na gazie 
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Z jakiego to koncertu?
http://www.youtube.com/watch?v=ry42FHfz67A
http://www.youtube.com/watch?v=ry42FHfz67A
Koncert w hali Sheffield City Hall z 15 października 1986. Przynajmniej wg tego co jest napisane w Visions of the Beast.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Ma ktoś linka do tego?Journeyman666 pisze:
Chains of Misery - tutaj jest z kolei b. interesujące wykonanie refrenu...kiedy się poszpera w internecie i znajdzie się niewydaną wersje tego utworu można być na prawde zaskoczonym![]()
Póki pamiętam spytam...
Moim zdaniem to wskazuje na fakt, że Janick sprechen Polish. Może ktoś to potwierdzić/zaprzeczyć?
Mój ojciec służył w Polskiej Marynarce Wojennej (...)
Powyższe z RTTH. Wiadomo o kogo chodzi (Janick Gers).(...)w okolicy mieszkało wielu Polaków(...)
To z tematu po koncercie w Chorzowie w 2005.(...)i to wtedy Bruce sie zapytal Jana czy rozumie co my gadamy.
Moim zdaniem to wskazuje na fakt, że Janick sprechen Polish. Może ktoś to potwierdzić/zaprzeczyć?
Pewnie zna kilka słów, ja znam kilka po Japońsku, ale to nie znaczy, że znam ten językDemon pisze:Moim zdaniem to wskazuje na fakt, że Janick sprechen Polish. Może ktoś to potwierdzić/zaprzeczyć?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
To z tematu po koncercie w Chorzowie w 2005.(...)i to wtedy Bruce sie zapytal Jana czy rozumie co my gadamy.
Moim zdaniem to wskazuje na fakt, że Janick sprechen Polish. Może ktoś to potwierdzić/zaprzeczyć?[/quote]
To chyba chodziło o to, że publika skandowała Fear Of The Dark, tyle że nie było to zsynchronizowane i Bruce nie zrozumiał co krzyczą i w żartach powiedział do Jana 'Janick, yours dad Polish, what are they say?'
Przynajmniej tak mi się coś kojarzy jak kiedyś oglądałem ten koncert na youtubie.
Ale ja wiem o co biegało z tym koncertem, kojarzę tą dyskusję. Wolałbym wiesz, konkretną odpowiedź 
Wątpię aby Janick znał polski by mógł się swobodnie komunikować. Pewnie zna kilka słówek, jakieś podstawowe zwroty i może przekleństwaDemon pisze:Ale ja wiem o co biegało z tym koncertem, kojarzę tą dyskusję. Wolałbym wiesz, konkretną odpowiedź
A ja mam pytanie co do utworu THE FUGITIVE z albumu FOTD. W RTTH II pod tekstem jest notka że utwór został zainspirowany filmem ścigany z roku 1993 który jest remakiem serialu z lat 60. I tu jest chyba błąd i utwór jest inspirowany właśnie tym serialem a nie filmem bo przecież płyta była wydana rok wcześniej.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Ponawiam:
Ma ktoś linka do tego?Journeyman666 pisze:
Chains of Misery - tutaj jest z kolei b. interesujące wykonanie refrenu...kiedy się poszpera w internecie i znajdzie się niewydaną wersje tego utworu można być na prawde zaskoczonym![]()
To pewnie masz rację, chyba że Ironi brali udział w jakiejś prapremierze, lub znali kulisy powstawania filmu itp.Zilian pisze:A ja mam pytanie co do utworu THE FUGITIVE z albumu FOTD. W RTTH II pod tekstem jest notka że utwór został zainspirowany filmem ścigany z roku 1993 który jest remakiem serialu z lat 60. I tu jest chyba błąd i utwór jest inspirowany właśnie tym serialem a nie filmem bo przecież płyta była wydana rok wcześniej.
Janick po Polsku na pewno nie mówi, poza kilkoma zwrotami itp, co wyżej już wyjaśniono. Od siebie tylko dodam, że gdyby umiał na pewno pochwaliłby się przed/na/po koncercie w Polsce
I gdzie to pytanie?Zilian pisze:A ja mam pytanie co do utworu THE FUGITIVE z albumu FOTD. W RTTH II pod tekstem jest notka że utwór został zainspirowany filmem ścigany z roku 1993 który jest remakiem serialu z lat 60. I tu jest chyba błąd i utwór jest inspirowany właśnie tym serialem a nie filmem bo przecież płyta była wydana rok wcześniej.
No oczywiście, że to musi być błąd. Sam to elegancko wytłumaczyłeś.
www.MetalSide.pl