12-14/08/2011 - Festiwal Legend Rocka - Słupsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
12-14/08/2011 - Festiwal Legend Rocka - Słupsk
12-14.08.2011 piątek - niedziela
Amfiteatr w Dolinie Charlotty
Strzelinko 14
76-200 Słupsk
12.08.2011
TSA
Saxon
UFO
13.08.2011
Boogie Chilli
Colosseum
Alvin Lee
14.08.2011
Dżem
Vanilla Fudge
Jack Bruce of Cream
http://www.koncerty.charlotta.pl/
Amfiteatr w Dolinie Charlotty
Strzelinko 14
76-200 Słupsk
12.08.2011
TSA
Saxon
UFO
13.08.2011
Boogie Chilli
Colosseum
Alvin Lee
14.08.2011
Dżem
Vanilla Fudge
Jack Bruce of Cream
http://www.koncerty.charlotta.pl/
Ostatnio zmieniony czw mar 31, 2011 10:14 pm przez yankes, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: 12-14/08/2011 - Festiwal Legend Rocka - Słupsk
a wg plot miał tam zagrać śp. Gary Moore ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Jak na razie skład fajny, ten festiwal to bardzo ciekawa sprawa. Szkoda, że na takim zadupiu (patrząc od strony Wrocka), że nie chce mi się jechać hehe.
Miał podpisaną umowę z organizatorem już nawetkrusejder pisze:a wg plot miał tam zagrać śp. Gary Moore ...
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

A co z Saxon i Scorpions ? Tez byly pewne szanse... Chociaz UFO potwierdzilo sie;)
Organizator festiwalu potwierdza jednak, że w lipcu i w sierpniu w Dolinie Charlotty wystąpią m,in. grupa UFO, Colosseum i Alvin Lee, Savoy Brown i Saxon.
http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... K/21287521
http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... K/21287521
oj, gdyby Saxon był, to coś czuję, że się tam pojawię 
uuuu !! jak grubo
)))
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dawać Saxon! Nieważne kiedy, nieważne gdzie, byleby byli 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Saxon się kompletnie nie nadaję ten festival, na feście grały zasłużone kapele jak Nazareth czy Sweet ale to jest zupełnie inna publika jednak. Festival ma inny target niż Saxon,poza tym nie wyobrażam sobie fanów Saxon siedzących na koncercie. A póki co w Dolinie Charlotty miejsc stojących nie ma. Cała scena przypomina amfiteatr,coś jak Amfiteatr podczas festivalu w Opolu .
To jakaś pomyłka,chyba,że na koncert Saxon przygotowano by przynajmiej małą przestrzeń dla osób stojących.
Saxon czy Ufo to oczywiście są legendy rocka,tak jak i Budgie które grało tam 2 lata temu,ale nie jest to muzyka do siedzenia na pewno ,zwłaszcza Saxon...siedzieć na Strong Arm of the Law albo And the Band Played On?
To jakaś pomyłka,chyba,że na koncert Saxon przygotowano by przynajmiej małą przestrzeń dla osób stojących.
Saxon czy Ufo to oczywiście są legendy rocka,tak jak i Budgie które grało tam 2 lata temu,ale nie jest to muzyka do siedzenia na pewno ,zwłaszcza Saxon...siedzieć na Strong Arm of the Law albo And the Band Played On?
Rzeczywiście nieciekawie:/ Szkoda bo UFO i Saxon smaku mi narobiłyZłapanyWCzasie pisze:Saxon się kompletnie nie nadaję ten festival, na feście grały zasłużone kapele jak Nazareth czy Sweet ale to jest zupełnie inna publika jednak. Festival ma inny target niż Saxon,poza tym nie wyobrażam sobie fanów Saxon siedzących na koncercie. A póki co w Dolinie Charlotty miejsc stojących nie ma. Cała scena przypomina amfiteatr,coś jak Amfiteatr podczas festivalu w Opolu .
Fakt Saxon koncertowo wypada genialnie, ale nie można siedzieć na takim koncercie 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Nic pozostaje wierzyć,że możliwość stania jakaś tam będzie i to dla mnie załatwia sprawę.
Festival ten znam,słyszałem o nim dużo dobrego,przede wszystkim organizacyjnie.
Saxon i Ufo to dla mnie mistrzowski zestaw,nawet lepsza opcja niż Judas Priest.
Usłyszeć Crusadera,And the Band Played On czy Strong Arm of the Law na żywo,to byłoby coś ,miałem parę okazji zobaczenia Saxon,muszę wreszcie ich zobaczyć.
Festival ten znam,słyszałem o nim dużo dobrego,przede wszystkim organizacyjnie.
Saxon i Ufo to dla mnie mistrzowski zestaw,nawet lepsza opcja niż Judas Priest.
Usłyszeć Crusadera,And the Band Played On czy Strong Arm of the Law na żywo,to byłoby coś ,miałem parę okazji zobaczenia Saxon,muszę wreszcie ich zobaczyć.
kto będzie chciał siedzieć, ten będzie siedział ja na pewno nie zamierzam 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Nie no,jeśli nie będzie miejsca dla osób stojących,to sobie tak ot poprostu nie staniesz bo będziesz komuś zasłaniał widok.
Nie sądzę, żeby ktokolwiek siedział, to koncert Heavy Metalowy tam się nie siedzi
(oczywiście pomijam oczywiste kwestie niepełnosprawności itp.). Idę o zakład, że i tak wszyscy będą stać.
wojteq pisze:Nie sądzę, żeby ktokolwiek siedział, to koncert Heavy Metalowy
na wiekszosci koncertów są miejsca siedzące i ludzie siedzą
Idę o zakład, że ochrona spacyfikuje krewkich, którzy będą stać.wojteq pisze:Idę o zakład, że i tak wszyscy będą stać.
Ja zazwyczaj mam miejsca siedzące na koncertach z pewnych przyczyn i nie widziałem zeby ktos siedział na headlinerach bo o supportach się nie wypowiadam bo roznie bywakrusejder pisze:wojteq pisze:Nie sądzę, żeby ktokolwiek siedział, to koncert Heavy Metalowy
na wiekszosci koncertów są miejsca siedzące i ludzie siedzą