Mnie chodzilo o ilosc koncertow podczas jednej trasy, Michal;) Sorry, nieprecyzyjnie sie wyrazilem.krusejder pisze:grał najmniej 4 razy, a powinien - jak mówi poeta:Maidenholik pisze:Saxon gral u nas przeciez dwa razy juz
"4 razy po 2 razy, 8 razy raz po raz,
o północy ze 2 razy i nad ranem jeszcze raz"
10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Re: 10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice
Pewnie nie zdarze przyjechac z Sopotu na Tank :/
we wtorek się zesracie 
już nie mam tu najwięcej postów

Whitesnake? :] ]:->
Trzymam za słowo z tym posraniem:P
Ja raczej nie, jade TYLKO i wyłacznie na Judas Priest, dla mnie mogliby tylko oni grać.Szajba pisze:we wtorek się zesracie
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Podobnież i ja, gdybym wiedział że będzie miejsce blisko sceny to przyszedłbym dopiero na ich gigEmilio pisze: Ja raczej nie, jade TYLKO i wyłacznie na Judas Priest, dla mnie mogliby tylko oni grać.
Bilety są. Usiądę we wtorek na kiblu i mogę czekać na newsy 
Z Whitesnake może różnie być. Supportują Priest, ale w czerwcu i lipcu. Na sierpień na razie są dwie daty - Wacken i Polska. Na Wacken Whitesnake nie potwierdzili, więc może się okazać, że mają inne plany na ten miesiąc i ich nie zobaczymy. Z drugiej strony w połowie lutego czyli rejony wtorku właśnie, ma być duże ogłoszenie na Wacken - może właśnie chodzi o Whitesnake? Ja z chęcią zobaczę w każdym razie.
W sumie na zdrowy rozum to wydaje mi się, że będzie to ktoś, kto jest potwierdzony na Wacken lub na Brutalu.
W sumie na zdrowy rozum to wydaje mi się, że będzie to ktoś, kto jest potwierdzony na Wacken lub na Brutalu.
spokojnie, ja nie zamierzam w ogole czuc potrzeby, zeby tam siedziectomtomala pisze:Bilety są. Usiądę we wtorek na kiblu i mogę czekać na newsy
też o tym pomyślałemOby to było Iced Earth
Yankes, lepiej wyrzuć swe ostatnie słowa
, bo osobiście chciałbym żeby to było coś co się uzupełniało z Brutalem a nie powtarzało (jak Vader...) - bo tam też jadę...
z zespołów wackenowskich najchętniej zobaczyłbym Tokyo Blade - w sam raz na występ jednogodzinny
Zaś "tak w ogóle" to ponownie Iced Earth i Avantasię, ale oba z pełnym programem, po 2h
Zaś "tak w ogóle" to ponownie Iced Earth i Avantasię, ale oba z pełnym programem, po 2h
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Może Was to zszokuje, ale tak naprawdę to Whitesnake to dla mnie żadne 'posranie'. Może przez to, że nigdy tak naprawdę za Coverdalem nie szalałem, nie kręcił mnie też ten jego band.
Ale już wolę Białegowęża niż jakieś kolejne death-black napierdacze!
Ale już wolę Białegowęża niż jakieś kolejne death-black napierdacze!
Może Kredki?:D
Pełny set Avantasii z zeszłorocznych koncertów to było nawet 2h i 40 minut. Niestety ale Sammet już wcześniej zapowiadał że występ na Wacken to będzie jedyny koncert w 2011 roku.krusejder pisze:z zespołów wackenowskich najchętniej zobaczyłbym Tokyo Blade - w sam raz na występ jednogodzinny
-
Deleted User 2868
No jakby tu chodziło o Kredki to Szajba na pewno by nie pisał, że się zesramy.Abstract pisze:Może Kredki?:D
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

To jak brać pod uwagę gust Szajby, to myślę, że chodzi o Monstrum. ttomasz się ucieszyKronos pisze:No jakby tu chodziło o Kredki to Szajba na pewno by nie pisał, że się zesramy.Abstract pisze:Może Kredki?:D
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Deleted User 2868
To już może zostańmy przy tych Kredkach...panzerschreck pisze:Monstrum