Ło sorry, miało być jest TalizmanEmilio pisze:To źle? Każdy raczej sie cieszył z Talizmanu.IronCezarek pisze:Po trzecie: Jest Talizman
.
Czyli że się cieszę
Ale za Bloodem za bardzo nie przepadam.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Ło sorry, miało być jest TalizmanEmilio pisze:To źle? Każdy raczej sie cieszył z Talizmanu.IronCezarek pisze:Po trzecie: Jest Talizman
.

Z tym sie zgodze, nie żeby Blood Brothers było jakoś specjalnie ograne ale ja bym wymienił ten kawałek na coś np z AMOLAD. Cały czas sie dziwie dlaczego nic nie dali z poprzedniej płyty... Zapowiedziana jest przeciez koncertówka z tej trasy a materiału z A matter of life and death nie było jeszcze na oficjalnej koncertówce Iron Maiden... Coś mi sie wydaje, że tak jak w pierwszej części trasy, bedzie jednak jakaś zmianaPrzemo142 pisze:Set dobry, aczkolwiek brakuje mi tu jakiegoś mocnego, ale nie ogranego killera zamiast Blood Brothers, np. Be Quick or be Dead, Bring your Doughter, Where Eagles Dare, 22 Acacia Avenue...

Przemo142 pisze:brakuje mi tu jakiegoś mocnego, ale nie ogranego killera
Przemo142 pisze:np. Be Quick or be Dead, Bring your Doughter, Where Eagles Dare, 22 Acacia Avenue...
Nie mówię, że Blood Brothers jest ograne. Wolałbym coś mocniejszego.Przemo142 pisze:zamiast Blood Brothers
Zgadzam się w 100%. Ciekawe kiedy booty wypłyną.Budziol pisze:Wiatr jest genialny słucham nty raz wersji z Moskwy i ciaRRRRRy

chyba byłaby to najgorsza rzecz jaką mogliby zrobićIronCezarek pisze: Po pierwsze: Jeśli chodzi o klasyki mogliby wywalić Running i dać RTTH
IronCezarek pisze:Po drugie: Blood i Wicker? No to teraz nam dopiero jaja zrobili, mogli by dać Heaven can Wait i Benka zamiast tego. A jeśli mieli by już coś dawać ze BNW to jedynie Dream of Mirrors
tu zgadzam się z Emilio. A Wicker jest sto razy lepszy od Benka.Emilio pisze:Bez jaj już lepsze Blood Brothers, który jest grany na drugiej trasie dopiero niz ograne do bólu heven can wait. A na wicker mana sie ciesze, super kawałek.
http://www.youtube.com/watch?v=759TGmun ... re=relatedWICKER MAN pisze:Trybuny były pustawe.

Też mi szkoda Starblind bo to świetny kawałek, ale jak ogladam to:IronCezarek pisze:zamiast tego dać Starblinda i jakiś krótki 3 minutowy utworek...

No tak, wiaterek to dobry utwór na koncert, choć sądzę że Starblind wypadł byłby jeszcze lepiej. Raczej pewne jest że Ironi nie zmienią setu, lecz ja ciągle mam nadzieje.Emilio pisze:Też mi szkoda Starblind bo to świetny kawałek, ale jak ogladam to:IronCezarek pisze:zamiast tego dać Starblinda i jakiś krótki 3 minutowy utworek...
http://www.youtube.com/watch?v=7kWaOAvE ... re=related
Stwierdzam, że WtwwB to dobry numer na koncert.
Jeden kawałek może sie zmieni bo już tak bywało. Jeśli w ciągu +/- 5 koncertów nic sie nie zmieni to pozostanie taki set jak jest.Raczej pewne jest że Ironi nie zmienią setu, lecz ja ciągle mam nadzieje.

LOL, pamiętam na forum IM na NK był koleś który napisał dokładnie to samo...Emilio pisze:Jeden kawałek może sie zmieni bo już tak bywało. Jeśli w ciągu +/- 5 koncertów nic sie nie zmieni to pozostanie taki set jak jest.Raczej pewne jest że Ironi nie zmienią setu, lecz ja ciągle mam nadzieje.