10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
No to bajer,mam nadzieje pozaliczać pare ciekawych miejsc na dwóch kółkachw ten sezon:)
Szukam jakiś nocleg na dwie osoby (jakiś hotelik) z możliwością przechowania dwóch motorów w okolicy bemowa 10 czerwca
Szukam jakiś nocleg na dwie osoby (jakiś hotelik) z możliwością przechowania dwóch motorów w okolicy bemowa 10 czerwca
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Obstawiam,że line-up będzie taki
Iron Maiden
Slipknot
Motorhead
Mastodon
In Flames
kolejność dwóch ostatnich,to nie wiem? który teraz lepiej stoi
Iron Maiden
Slipknot
Motorhead
Mastodon
In Flames
kolejność dwóch ostatnich,to nie wiem? który teraz lepiej stoi
o ile Slipknot wogle zagra.
Zgadzam sie z Tobą ale napewno dojdzie 1-2 zespoly do tego
Mi się marzył Disturbed ale 10.06 grają gdzie indziej
Zgadzam sie z Tobą ale napewno dojdzie 1-2 zespoly do tego
Mi się marzył Disturbed ale 10.06 grają gdzie indziej
to nie lista życzeń 
można tak następne 50 podstron nabić co kto chce, a czego nie, poczekajmy na oficjalne ogłoszenie już pewnie niedługo
można tak następne 50 podstron nabić co kto chce, a czego nie, poczekajmy na oficjalne ogłoszenie już pewnie niedługo
A mnie sie podoba pomysła z Jakarty
Też bym kupił dwie kisty piwa żeby dostać za free bilet na Iron Maiden 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Na mieście widziałem już bilbordy reklamujące festiwal i skład. I tak sobie myślę, że takie rzeczy robi się chyba wtedy gdy główny skład jest już w miarę ustalony i jest się czym pochwalić.
A ja myślę, że w tym roku sytuacja jest zupełnia inna niż w 2010. BIG4 to było potężne uderzenie marketingowe i sprzedaż została praktycznie napędzona na cały okres od ogłoszenia aż do dnia festiwalu. W tym roku, mamy "niewspierane przez media" (
) Maiden + Motorhead. Myślę, że kolejne większe zespoły ( Slipknot) ogłoszą, jak sprzedaż siądzie. Inna kwestia jest taka, że Sonipshere w tym roku mają większe problemy z skompletowaniem składów. Połowa edycji nie jest jeszcze ogłoszona, w Hiszpanii sytuacja jest podobna, co u nas. Do tego trzeba dodać fakt, że wiele zespołów nie chcę grać w Polsce na festiwalu. Skoro jest u nas rzadko, to wolą swoje własne, klubowe konccerty z pełnym setem. No i termin jest też ciężki, bo pokrywa się z Download Festival.
Slipknot jest special guest Maiden na każdej tegorocznej edycji, więc myślę, że spokojnie można na nich czekać. La lascie czytałem tydzien temu o In flames i Hammerfall
Slipknot jest special guest Maiden na każdej tegorocznej edycji, więc myślę, że spokojnie można na nich czekać. La lascie czytałem tydzien temu o In flames i Hammerfall
Sądzę, że skład będzie podobny do Czech - u nas i tak 90 % ludzi na Maiden pojedzie... 
Skoro w Czechach jest Korn to może i w Polsce?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
10 grają w Donnington.Emilio pisze:Skoro w Czechach jest Korn to może i w Polsce?
Korn u nas nie zagra - raczej należy liczyć na kilka ale nieco mniejszych bandów. Apocalyptica, In Flames, Cooper, w ten deseń....
Oddam naszego Korna, za waszego MotoraRALF pisze:Sądzę, że skład będzie podobny do Czech
W zeszłym roku go widziałem, strasznie nudny, bez solówek, wokalista w dresach...po prostu nu metal, czy co to jest wogle do mnie nie dociera
bracia CAVALERa byliby ok, u Pepików się nie patyczkują od razu pół festu ogłosili, zróżnicowane te SONI
na Rebel TV lata już reklama festiwalu.
wszystkie dobre zespoly graja 10.06 na download np a7x
/autor postu otrzymał ostrzeżenie
/autor postu otrzymał ostrzeżenie
Ostatnio zmieniony śr lut 09, 2011 3:23 pm przez matt89bp, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja bym chciał, aby Ronnie James Dio zmartwychstał i zagrał na naszym Sonisphere
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

A ja Elvisa Presleya, no i zeby Beatlesi reaktywowali sie z Lennonem...dampol pisze:A ja bym chciał, aby Ronnie James Dio zmartwychstał i zagrał na naszym Sonisphere
- Mercenary155
- -#Invader

No, to już połowa sukcesu, teraz transport
http://www.eventim.pl/livenation/pl/pla ... _gzhandler
myślę, że to nie dodatkowy sektor tylko organizator zaznaczył gdzie Ci którzy wydali dodatkowe 50zł moga stanąć, bo zostaną wpuszczeni pierwsi. Gratuluje jak ktoś tam wytrzyma bez wc, picia tyle godzin festiwalu bez ruszenia się z zajętego miejsca
myślę, że to nie dodatkowy sektor tylko organizator zaznaczył gdzie Ci którzy wydali dodatkowe 50zł moga stanąć, bo zostaną wpuszczeni pierwsi. Gratuluje jak ktoś tam wytrzyma bez wc, picia tyle godzin festiwalu bez ruszenia się z zajętego miejsca