Zagraniczne Festiwale 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Zagraniczne Festiwale 2011
Jak zwykle Szwajcaria ma totalnie niszczący skład, a u nas jak na razie największa bieda. 
No, u nas jeszcze nie jest tak źle. W niektórych krajach jeszcze nic nie ogłosiliWICKER MAN pisze:Jak zwykle Szwajcaria ma totalnie niszczący skład, a u nas jak na razie największa bieda.

Włosi mają całkiem ciekawy skład, cieszyłbym się, gdyby chociaż 1/3 z tego była u nas...
Generalnie to biedne to Sonisphery z Maiden w roli headlinera 
www.MetalSide.pl
W szwecji na soni nie bedzie big4 robią to wtedy co francję
Za to bedzie big4 w niemczech eventim
17.02 ogłoszenie soni w helsinkach
Za to bedzie big4 w niemczech eventim
17.02 ogłoszenie soni w helsinkach
Ostatnio zmieniony czw lut 17, 2011 6:02 am przez kobonga, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mike Patton
- -#Trooper

Brak Mike Pattona, także kicha:(
WIELKA CZWÓRKA w Niemczech
2.07.2011
Veltins Arena, Gelsenkirchen
2.07.2011
Veltins Arena, Gelsenkirchen
Dobra, Sonisphere na dziś:
Polska

Anglia

Francja

Włochy

Szwecja

Finlandia

Szwajcaria

Czechy

Hiszpania

Polska

Anglia

Francja

Włochy

Szwecja

Finlandia

Szwajcaria

Czechy

Hiszpania

Szwajcaria wypada chyba najlepiej... Iron Maiden, Alice Cooper, In Flames, Kreator, Judas Priest, Whitesnake 
-
Deleted User 4876
A Polska najsłabiej ?? Jak rok temu ??
Chociaz lepszy Lemmy niz czeski KorN
tylko jak znam zycie nam dorzucą jeszcze max 2 kapele, a Pepikom z 5 
Szwajcaria wypada najlepiej, Polska w ogonie niestety... ale mysle, że w przyszły poniedziałek coś dojdzie, bo chyba już miesiąc minął od ogłoszenia Mastodona 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Akurat nie powiedziałbym ,że Polska w ogonie,jeśli chodzi o Sonisphery z udziałem Iron Maiden,bo łatwo porównać,to poziom wszystkich zostawia wiele do życzenia,poza Szwajcarią,choć i ona ma gorszy skład niż Sonisphere ze Szwecji z 2010 r.
Zakładam,że w Polsce zostaną dodane In Flames,Slipknot i moze Alice Cooper i składy się uśrednią
Jak dla mnie idealna opcja jest taka,dwudniowa,jednego dnia,dzień dla bardziej tradycyjnych słuchaczy,heavy-metal. Drugiego,zespoły new-metalowe czy brutalne.To dobra opcja,wtedy każdy wybiera co chcę lub wszystko.
Zakładam,że w Polsce zostaną dodane In Flames,Slipknot i moze Alice Cooper i składy się uśrednią
Jak dla mnie idealna opcja jest taka,dwudniowa,jednego dnia,dzień dla bardziej tradycyjnych słuchaczy,heavy-metal. Drugiego,zespoły new-metalowe czy brutalne.To dobra opcja,wtedy każdy wybiera co chcę lub wszystko.
Jak narazie to Szwecja i Finlandia ma najgorszy skład, zakładając, że do nas dołączy Slipknot. Bo tam oni będą headlinerem bez Ironów, a takie gwiazdy jak In Flames i Alice Cooper także powinny się u nas pojawić.
A W szwajcarii to Judasi nie grają w ramach Sonisphere chyba tylko dzień przed w tym samym miejscu - zajebisty pomysł bo mają 2 dni bez łaski ludzi z Soni
A W szwajcarii to Judasi nie grają w ramach Sonisphere chyba tylko dzień przed w tym samym miejscu - zajebisty pomysł bo mają 2 dni bez łaski ludzi z Soni
W Polsce może być: Slipknot, In Flames, Alice Cooper + jakieś 2 polskie bandy (Acids ??). To byłoby nieźle... 
już wiadomo, że Hunter będzie
i Killing Joke
dream onZłapanyWCzasie pisze:Zakładam,że w Polsce zostaną dodane In Flames,Slipknot i moze Alice Cooper i składy się uśrednią
już nie mam tu najwięcej postów

British legendary doom-metal band ANATHEMA has been confirmed for Brutal Assault 2011. After 3 years from their last appearance at the BA Festival they are coming back with their great new album "We're Here Because We're Here".
Other newly confirmed are Dutch death metal band HAIL OF BULLETS and Swedish melodic death metallers SCAR SYMMETRY.