10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
dziś pewnie o 12 kolejny zespół i jutro być albo nie być dla Slipknota na soni w Polsce
-
Deleted User 2868
Na podstawie czego wysnuwasz takie wnioski?matt89bp pisze:dziś pewnie o 12 kolejny zespół i jutro być albo nie być dla Slipknota na soni w Polsce
W sumie tydzien temu organizator napisał, że "w przyszłym tygodniu podamy kolejne zespoły" Była mowa o zespołach a podał tylko Volbeat, więc czekamy na co najmniej jeszcze jeden 
Ostatnio zmieniony czw lut 24, 2011 2:50 pm przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Kronos wydawało mi się, że pojawią się jeszcze 2-3 zespoły i będą pojedyńczo ogłaszane zaczynając od Volbeat we środę np dzis Alice Cooper i jutro na finał Slipknot, ale widze, że się pomyliłem z dniem dzisiejszym, zobaczymy czy jutro coś będzie nowego
-
Deleted User 2868
Nie nastawiałbym się za bardzo na coś takiego.Emilio pisze:W sumie tydzien temu organizator napisał, że "w przyszłym tygodniu podamy kolejne zespoły" Była mowa o zespołach a podał tylko Volbeat, więc czekamy na co najmniej jeszcze jeden
No, ja coraz mniej tez w to wierzeNie nastawiałbym się za bardzo na coś takiego.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2868
Wiem, też to widziałem, ale tak jak pisałem, nie napalałbym się jakoś bardzo na to.
Póki co,z tym wszystkich zespołów to tylko Motorhead mnie realnie interesuje... A Slipknota bym zobaczył, bo robią fajne show (znam z relacji tych co widzieli, no i widziałem na youtube
). Ale jak dojdzie Alice Cooper to będzie spełnienie marzeń 
Night Mistress Fan Club Łódź
Niech potwierdzą Slipknota i starczy tych zespołow... zreszta i tak na Ironach publika po tylu zespołach bedzie nieprzytomna
Damy radę zresztą nikt nie każe na wszystkich zespołach wypruwać z siebie flaki na jednym można się pobawić na innym wypić piwo na trzecim po prostu posłuchać.
Wiadomo juz cos o tym Slipknocie ?
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
Niestety - może w przyszłym tygodniu... 
No ale czego nie wiadomo? Mają być i tyle. Nic więcej się nie dowiemy przecież już.
Problem w tym, że na głównej soni ich nie ogłosili, a to się najbardziej liczy.
btw. może ktoś dać linka do strony na której ogłosili slipknota? Na ich myspace nic nie znalazłem, a ponoć to tam...
btw. może ktoś dać linka do strony na której ogłosili slipknota? Na ich myspace nic nie znalazłem, a ponoć to tam...
to było właśnie na ich myspace ale teraz juz nie ma.
Nadal więc czekamy na oficjalne potwierdzenie bo to nic pewnego jak sie okazuje
Nadal więc czekamy na oficjalne potwierdzenie bo to nic pewnego jak sie okazuje
Ale burdel ja pierdziele
Wzięli by nie wiem co piątek czy tam sobotę ogłaszali zespoły w kolejności jaka im się podoba od najbardziej dochodowego do mnie czy na odwrót zwisa mi to ale żeby coś zaczęli robić
Znamy 3 zespoły w sumie nie licząc IM dwa które nam dodali po ogłoszeniu głównej gwiazdy. Reszta 3 o których była mowa to tylko spekulacje bo to się tu pojawiło to tam się pojawiło. O dupę takie informacje rozbić
Wyjdzie na to że skład będzie taki jak jest teraz + jedne Polski zespół i tyle
Nie zdziwiło by mnie to biorąc pod uwagę burdel i brak organizacji...
oby to nie byl ostateczny skład bo dla mnie to bedzie duzy problem. Bardzo chce zobaczyc Ironow, nigdy ich nie widzialem a to pewnie ostatnia okazja ale 400 zl to troche za duzo jak dla mnie a bilet na zwykla plyte odpada
A przy Slipknocie juz co innego bo bede mial 2 głowne powody zeby isc na Soni no i moze Motorhead
A przy Slipknocie juz co innego bo bede mial 2 głowne powody zeby isc na Soni no i moze Motorhead
Nie no tak napisałem tylko bardzo pesymistycznie. Ja jadę dla IM, Motorynek, chciałbym zobaczyć Slipknota i poznać ich twórczość, no i dla Volbeata bo wydają mi się ciekawi. Ale mówię tylko jak to wygląda. Zamiast obrać jakaś strategię to nic. Tylko słyszymy "no w ten weekend będzie coś wiadomo", "no w piętek na pewno coś podadzą" i co? NIC! A na stronie tylko "następne zespoły już w niedługo" No ile można czekać?! Jak zaczynają podawać to niech trzymają się jakiegoś schematu albo coś...
To sprawdź jeszcze raz gdzie te "spekulacje" o 2 nich się pojawiły. Podpowiedź - oficjalna strona festiwalu. A jeśli Skipknot udostępnia coś na oficjalnej stronie dla mnie też jest to już sprawa pewna. Tylko, że widać coś nie dogadali się co do daty ogłoszenia i stad ten zgrzyt.Zilian pisze: Reszta 3 o których była mowa to tylko spekulacje bo to się tu pojawiło to tam się pojawiło. O dupę takie informacje rozbić
A ten drugi to jaki? już się trochę pogubiłemPiwowarus pisze:To sprawdź jeszcze raz gdzie te "spekulacje" o 2 nich się pojawiły.
ogłoszenie Slipknota to wg mnie kwestia czasu...