10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice
Dokładnie! Dawać tutaj wielkich nieobecnych!!!
Skoro "po ptokach" to po co o tym pisać? Nie zagrają i już, nie ma co się podniecać. Przy okazji układania składu każdego większego lub mniejszego festiwalu odbywa się mnóstwo wstepnych rozmów z wieloma kapelami, które ostatecznie na nich nie grają. Liczy się to, co uda się zakontraktować.Wrath pisze:...ale skoro po ptokach i skład ogłoszony to może powiesz jednak? Czy do końca życia będziemy żyć ze świadomością, że na tym festiwalu miało być coś, co spowodowałoby sraczkę u nas i nie dowiemy się co?Szajba pisze:tajne/poufne
No, doszły mi dziś bilety na Judas Priest, na pierwsze zespoły sie raczej nie pojawie, pewnie tak od Tanka bede.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ja kupuję sobię jakoś w połowie marca,lepiej kupić szybciej,bo zawsze jest ryzyko ,że się wyprzeda płyta.
To będzie festival roku w Polsce.
MHF może być czymś ciekawym,w perspektywie lat.
To będzie festival roku w Polsce.
MHF może być czymś ciekawym,w perspektywie lat.
Nie wydaje mi sie, choc kto wie...ZłapanyWCzasie pisze:bo zawsze jest ryzyko ,że się wyprzeda płyta.
Dla mnie cos co trwa jeden dzień to nie festiwal a "festiwal"... A czy najlepszy to zalezy od gustu, dla mnie np poza Priest skład jest średnio ciekawyZłapanyWCzasie pisze:To będzie festival roku w Polsce.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Festiwal roku to był w 2010, nie licząc Korna do podbicia sprzedaży.ZłapanyWCzasie pisze:To będzie festival roku w Polsce
Hehe, rok temu pasowali mi goście a główna gwiazda nie. W tym roku podoba mi sie headliner a reszta średnioWuja pisze:Festiwal roku to był w 2010, nie licząc Korna do podbicia sprzedaży
A no bo ja taki ciekawski bardzo jestem po prostuyankes pisze:Skoro "po ptokach" to po co o tym pisać?
No no - ja tezA no bo ja taki ciekawski bardzo jestem po prostu
http://muzyka.onet.pl/10175,2256270,newsy.html
"koncert potrwa 2 godziny, a wśród niespodzianek przygotowanych dla fanów znajdą się m.in. efekty pirotechniczne."
"koncert potrwa 2 godziny, a wśród niespodzianek przygotowanych dla fanów znajdą się m.in. efekty pirotechniczne."
Niestety K.K. DOWNING odszedł z JUDAS PRIEST ! 
Wiadomość dnia. Może se daruje ten cyrk, co za pajac.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

zadecyduje setlista u mnie ,gdybym mial bilet bym nie sprzedal,ale nie mam jeszcze,bo byli inne wydatki
No do dupy.
Co ciekawe, podobno ma go zastąpić gitarzysta Lauren Harris (Richie Faulkner).
Co ciekawe, podobno ma go zastąpić gitarzysta Lauren Harris (Richie Faulkner).
Dajcie spokój, a gdzieś jest wiadoma przyczyna? Czy po prostu "mu się nie chciało"?
Coś takiego sugeruje największy fan JP w Polsce, który jest w pełnej łączności z Robem.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Już zastąpił.Madril pisze:Co ciekawe, podobno ma go zastąpić gitarzysta Lauren Harris (Richie Faulkner).
www.MetalSide.pl
Źle spałeś?krusejder pisze:Coś takiego sugeruje największy fan JP w Polsce, który jest w pełnej łączności z Robem.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

ale to prawda, Tipton z forum Judas Priest autentycznie zna muzyków kapeli,to jest prawdopodobne
Mam bilet, jadę dla Morbid Angel - żenada, JP na emeryturę (...)