13/03/2011 - Killfest Tour - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/03/2011 - Killfest Tour - Warszawa
Ja prawdopodobnie też wyruszam.
Jak się wykuruję to będę. Na razie słabo to widzę.
Witam, wybiera się ktoś może na koncert z Gliwic lub Katowic samochodem i ma wolne miejsce? 
Podbijam pytanie odnosnie wroclawia
Pisałem na poprzedniej stronie - jedziemy w kilka osób 
www.MetalSide.pl
Już dziś nietopieżżżżż!!!!!
I można powiedzieć, że Killfest 2011 przeszedł do historii. Nie będę dużo pisać, bo po co.. Ci co byli, widzieli, poczuli i pewnie teraz liżą rany. Dla mnie totalny BESTIAL INVASION to to, co pokazał Destruction a Nietopeż nie pozostawił złudzeń, kto będzie rozdawać karty.
To była taka mała apokalipsa. Totalny świrnizm, amok i kozioł wie jeszcze co tam było.
PS. Były też humorystyczne akcenty... Niedaleko mnie pewien osiołek (wiek - nie wiem, z 16-17 lat czyli na tyle mający rozwinięty mózg) podsycony chęcią zdobycia kostki Destruction, przeskoczył barierkę haha, po czym w momencie został 'wyproszony' z sali za boczne drzwi przez pana ochroniarza... Tacy potrafią umilić czas w przerwach między koncertami
:):)
I można powiedzieć, że Killfest 2011 przeszedł do historii. Nie będę dużo pisać, bo po co.. Ci co byli, widzieli, poczuli i pewnie teraz liżą rany. Dla mnie totalny BESTIAL INVASION to to, co pokazał Destruction a Nietopeż nie pozostawił złudzeń, kto będzie rozdawać karty.
To była taka mała apokalipsa. Totalny świrnizm, amok i kozioł wie jeszcze co tam było.
PS. Były też humorystyczne akcenty... Niedaleko mnie pewien osiołek (wiek - nie wiem, z 16-17 lat czyli na tyle mający rozwinięty mózg) podsycony chęcią zdobycia kostki Destruction, przeskoczył barierkę haha, po czym w momencie został 'wyproszony' z sali za boczne drzwi przez pana ochroniarza... Tacy potrafią umilić czas w przerwach między koncertami
A ja stałem centralnie za nim i na Overkill miałem barierkę bez walkiwidman pisze:PS. Były też humorystyczne akcenty... Niedaleko mnie pewien osiołek (wiek - nie wiem, z 16-17 lat czyli na tyle mający rozwinięty mózg) podsycony chęcią zdobycia kostki Destruction, przeskoczył barierkę haha, po czym w momencie został 'wyproszony' z sali za boczne drzwi przez pana ochroniarza... Tacy potrafią umilić czas w przerwach między koncertami:):)
Swoją drogą to nie rozumiem tego ciśnienia na kostki/pałeczki... bez przesady jak się uda coś złapać, to ok, jak nie to nie i tyle... a tu ludzie mało się nie pobiją w tłumie
A tak ogólne wrażenie to:
Świetne koncerty Overkill i Heathen, a Destruction na swoim dobrym poziomie. After All - gość niespodzianka całkiem poprawnie.
Wyjazd z każdej strony udany, sporo znajomych spotkanych i generalnie spory ubaw.
Overkill po raz 6
Destruction po raz 4
Heathen po raz 1
After All po raz 1
www.MetalSide.pl
Nie miałeś czasem koszulki Wacken?
Miałemwidman pisze:Nie miałeś czasem koszulki Wacken?
www.MetalSide.pl
Byłeś z kumplem, tez miał koszulke, gadałem z Wami, tzn z nim wiecej..
milo bylo poznać hehe
Było nas kilka osób, jeden z kumpli miał też koszulkę Wacken. Po koncercie "przybiliśmy" piątkę?widman pisze:Byłeś z kumplem, tez miał koszulke, gadałem z Wami, tzn z nim wiecej..milo bylo poznać hehe
www.MetalSide.pl
Tak, tak. Miałeś chyba bródkę, ten drugi nie. Ja z tego wniosek stałem za Tobą wyprzedziłeś mnie z tą barierką i musiałem ci łapą napierdzielać koło głowy haha:)
Spoko... to już kojarzę. Stałeś po mojej prawej stronie i szalałeś od koncertu Destruction 
www.MetalSide.pl
Wiadomo, amok he he