10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
I tak się pojedzie - nie ma już o czym mówić - UP THE IRONS!!!!
Zapomniałbym - nowy poster:

Ostatnio zmieniony sob mar 12, 2011 10:54 am przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba ktoś z organizatorów czyta to forumRALF pisze:Zapomniałbym - nowy poster:
ale cały czas utrzymują, że bedzie wiecej zespołów, wiec nie traćmy wiary
Gdyby doszłedł Slipknot i Misfits z Czeskiej edycji to by było gites!
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
żałośnie to póki co wygląda, IN FLAMES też ratowałby trochę sytuację, po prostu na razie zbyt hucznie nazywa się "to" festivalem póki co
Ostatnio zmieniony pt mar 11, 2011 10:58 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Dobry skład!RALF pisze:Zapomniałbym - nowy poster:
Obrazek
mastodona za bardzo nie trawię, volbeat i killing joke nie znam.
Motorów bardzo lubię ironów uwielbiam, huntera lubię. Made of hate kiedyś słuchałem i bardzo mi się spodobało
Teraz żeby jeszcze flejmsów dali, albo coś polskiego (behemotha albo virgin snatch)
Ja sie do mastodona przekonałem, kapela na poziomie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Czytałem wywiad z dyrektorem Sonisphere który zapowiedział, że Slipknot oprócz Knebworth wystąpi jeszcze w 10 innych krajach. Także pewniak. 
Masz linka do wywiadu?
No to moze być dupa, bo slipknot juz jest ogłoszony chyba na 9 sonispherach...
Na pewno Polska będzie tym jedynym krajem ( jeżeli organizator się nie pomylił po prostu mówiąc o 10ciu ) spośród 12 tegorocznych edycji, który zostanie wydupczony i Slipknot u nas nie zagra...Żenada, żal, hańba itd
Myślę, że tym postem wyraziłem opinie kilku użytkowników ( nie będę ich wymieniał, ale wszyscy wiemy o kogo chodzi ) forum, więc proszę - nie musicie się produkować
Wszyscy już znamy Waszą opinię, którą i tak powtarzacie w każdym poście w tym temacie. 
Myślę, że tym postem wyraziłem opinie kilku użytkowników ( nie będę ich wymieniał, ale wszyscy wiemy o kogo chodzi ) forum, więc proszę - nie musicie się produkować
Jesli Slipknot ma pojawic sie jeszcze na 2 soni to chyba najbardziej logiczna opcja to Polska + Czechy.
A w 2009 Slipknot był w Hiszpanii na Sonisphere i właśnie ten kraj obstawiam, jako jedyny, w którym nie zagrają w tym roku.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W innym wywiadzie Stuart Galbraith mówi, że Slipknot będą na 9-ciu Sonisphere'ach:
http://amplified.tv/2011/03/08/stuart-g ... interview/
Mogłoby to oznaczać, że Slipknot nie zagrają w Polsce, Czechach i Hiszpanii...
Z drugiej strony powiedział, że Maiden zagra na 7-miu edycjach, a wiadomo, że będą na 8-miu...
http://amplified.tv/2011/03/08/stuart-g ... interview/
Mogłoby to oznaczać, że Slipknot nie zagrają w Polsce, Czechach i Hiszpanii...
Z drugiej strony powiedział, że Maiden zagra na 7-miu edycjach, a wiadomo, że będą na 8-miu...
A ja mam pytanie co do Motorhead. Zakładam że Soni2011 są częścią ich trasy koncertowej (trwającej już lub nie(nie wiem bo nie śledzę ich tak jak IM)). Tak więc chciałem się zapytać czy wiadomo coś na temat utworów które mają bądź mogli by zagrać ?
Na razie set wygląda tak:Zilian pisze:A ja mam pytanie co do Motorhead. Zakładam że Soni2011 są częścią ich trasy koncertowej (trwającej już lub nie(nie wiem bo nie śledzę ich tak jak IM)). Tak więc chciałem się zapytać czy wiadomo coś na temat utworów które mają bądź mogli by zagrać ?
http://www.setlist.fm/setlist/motorhead ... 27efc.html
I patrząc na to, że co koncert nic nie zmieniają, to taki set jest prawdopodobny, ale z drugiej strony przed kolejnymi częściami trasy (po jakiejś przerwie) są kosmetyczne zmiany, więc może się trochę zmienić w secie.
PS. co ciekawe na oficjalnej jeszcze nie potwierdzili Sonisphere w Polsce (
Dzięki wielkie
Jakby zagrali taki set to by było wyczesanie 
Set moze być, ale w polsce bedzie raczej okrojony to raz, dwa brakuje mi jednak kilku kawałków i mogli wiecej z nowej plyty grac :/
Z nowej niekoniecznie, ale set taki sobie jak na możliwości Bestii. O wiele konkretniejszt był Stodoła A.D. 2006 brakowało tam wtedy do szczęścia tylko chyba Bomber.