11/04/2011 - Megadeth & Slayer - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 11/04/2011 - Megadeth & Slayer - Łódź
Nasze Live Nation podało na swoim koncie na Facebooku oficjalne oświadczenie ws. choroby Jeff'a i jego zastępcy czyli trochę tak jakby się szykowali na to, że Jeff nie wróci na europejską trasę. 
- Elevatorman
- -#Clansman

no, patrząc na to na co jest chory to chyba normalne. Ważne że to będzie Holt a nie jakiś cwel
Raczej pewne jest, że Jeff nie wróci na te koncerty, więc jest info z LN.
Cieszy mnie, że to Holt będzie grał i bardzo chętnie chciałbym takiej opcji w Łodzi
Cieszy mnie, że to Holt będzie grał i bardzo chętnie chciałbym takiej opcji w Łodzi
www.MetalSide.pl
już nie mam tu najwięcej postów

eee.. smaka narobili Anthraxem lub Testamentem a tu Vader ;/
- Elevatorman
- -#Clansman

hahaha ale nas zrobili. Już lepiej nic mogli nie dawać 
To już wiem co na sonisphere zostanie jeszcze ogłoszone 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 4876
a ja jestem rad, bo Vadera nigdy live nie słyszałem ..a wiadomo było ze bedzie cos z PL - wiec nie ma co jojczyc..a potem i tak wejdzie SleJer KURWA i zacznie napierdalac
pewnie warna za bluzgi dostane
1 mozna mieć 
- Elevatorman
- -#Clansman

to samo dzisiaj pomyślałem jak zobaczyłem to infoEmilio pisze:To już wiem co na sonisphere zostanie jeszcze ogłoszone
Vader to tzw local support. To wcale nie oznacza, że nie będzie jeszcze jednego zespołu, który Slayer I Megadeth wezmą w trasę. Przecież ktoś musi supportować taki zespół jak np Anthrax. Poczekamy, zobaczymy. Ja się spodziwałem Virgin Snatch, ale widzę że Peter zadziałał - wiadomo - maniak Slayera
Araya w szpitalu, koncert w Sydney odwołany, ale najnowsze wieści mówią, ze Slayer następny koncert już zagra.
w linku poniżej setlista oraz video z 1 występu G. Holta
http://www.slayerized.com/whatsnew/2011 ... available/
Tom Araya has been hospitalized just moments before the band hit the stage at the Sydney Showgrounds today. Reports say that the hospital is keeping him in over the night. As a result of this Slayer's appearance today at the "Soundwave Festival" has been cancelled. Why this has happened is not clear so far but keep checking this place to stay up to date.
Update #1: According to "Soundwave Festival" promoter AJ Maddah Tom "will be OK" for the next "Soundwave" show in Melbourne on Friday, March 4th.
w linku poniżej setlista oraz video z 1 występu G. Holta
http://www.slayerized.com/whatsnew/2011 ... available/
kuuurde żeby ten set utrzymali na ojrope !
set fajny, dodalbym dead skin mask i miazga
No oby coś dorzucili bo w Australii grają tylko godzinkę. Oczywiście pewnie z racji tego że to występy festiwalowe. Mam nadzieję że gdyby z Holtem dotarli do Europy nie będą się tłumaczyć tym że ten miał mało czasu na opanowanie setu.
Aczkolwiek - ja ciągle liczę że za miesiąc z hakiem na scenie w Łodzi zobaczę Jeffa
Aczkolwiek - ja ciągle liczę że za miesiąc z hakiem na scenie w Łodzi zobaczę Jeffa
Informacja prasowa Aplauz:
Firma Jackson zaprasza na spotkanie z Chrisem Broderickiem z Megadeth!
Spotkanie odbędzie się w Salonie Muzycznym Riff Łódź
ul. Piotrkowska 53
tel.: 42 632 30 25
UWAGA! Spotkanie planowane jest na godz. 12:00. Dokładna godzina zostanie podana przed wydarzeniem na stronach internetowych:
www.aplauzaudio.pl
www.aplauzaudio.pl/jackson
www.hello.aplauzaudio.pl
www.facebook.com/FenderPolska
Firma Jackson zaprasza na spotkanie z Chrisem Broderickiem z Megadeth!
Dzięki firmie Aplauz Chris Broderick spotka się z polskimi fanami przed swoim koncertem w Łodzi w poniedziałek 11 kwietnia 2011.Szanowni Państwo!
Od wielu tygodni piszą Państwo o koncercie Megadeth, Slayer i Vader, który odbędzie się w Łodzi 11 kwietnia 2011. Tego samego dnia każdy może się spotkać z gitarzystą Megadeth, Chrisem Broderickiem! Chris będzie podpisywał płyty, a także pozował do zdjęć wraz ze swoją nową gitarą marki Jackson. Spotkanie potrwa około godziny. Wszyscy fani gitary metalowej są zaproszeni, wstęp wolny.
Jackson
– amerykańska marka gitar elektrycznych, założona w 1980 roku przez Grovera Jacksona. Stała się sławna głównie za sprawą współpracy z fenomenalnym gitarzystą Randym Rhoadsem z zespołu Ozzy’ego Ossbourne’a. Od tego czasu gitarom tej marki zaufało wielu czołowych muzyków metalowych, np.: Phil Collen (Def Leppard), Adrian Smith (Iron Maiden), Phil Demmel (Machine Head). Od 2002 roku firma Jackson należy do koncernu Fender, a w Polsce za dystrybucję odpowiada firma Aplauz. Gitary tej marki dostępne są teraz w jeszcze większej liczbie polskich sklepów: http://www.aplauzaudio.pl/sklepy
Chris Broderick
– amerykański gitarzysta. Wcześniej związany z zespołami Jag Panzer i Nevermore, w 2008 roku dołączył do Megadeth, zastępując Glena Drovera. Pierwszy koncert z zespołem zagrał w lutym 2008 w Finlandii, a wkrótce potem Dave Mustaine – legendarny założyciel bandu – powiedział, że Chris jest najlepszym gitarzystą, jakiego Megadeth kiedykolwiek miał. Warto dodać, że poza wielkim doświadczeniem, Chris ma dyplom gitarzysty klasycznego wyższej szkoły muzycznej w Denver.
W styczniu 2011 Chris dołączył do artystów marki Jackson, co zostało oznajmione oficjalnie na początku roku. Już wkrótce dostępne będą nowe modele gitar Jackson, sygnowane przez muzyków Megadeth.
Spotkanie odbędzie się w Salonie Muzycznym Riff Łódź
ul. Piotrkowska 53
tel.: 42 632 30 25
UWAGA! Spotkanie planowane jest na godz. 12:00. Dokładna godzina zostanie podana przed wydarzeniem na stronach internetowych:
www.aplauzaudio.pl
www.aplauzaudio.pl/jackson
www.hello.aplauzaudio.pl
www.facebook.com/FenderPolska
jest BM w setliście - SUPER!
VADER super na lokalny support
VADER super na lokalny support
Exodus guitarist Gary Holt will continue to replace Jeff Hanneman on the bands "European Carnage" tour which kicks-off this weekend in the Ukraine, this has been confirmed by an official source. Jeff Hanneman is still recovering and is feeling better already.
Gary Holt also replaced Jeff Hanneman on guitar on the bands Australian shows ealier this month. Jeff is currently recovering from surgery after an arm infection due to a spider bite.
If Gary Holt will fill-in for Jeff for the whole tour is unknown at this point. Exodus are scheduled to open up for Iron Maiden in Chile on April 10th. Keep checking back for details.
http://www.slayerized.com/whatsnew/2011 ... nage-tour/
Gary Holt also replaced Jeff Hanneman on guitar on the bands Australian shows ealier this month. Jeff is currently recovering from surgery after an arm infection due to a spider bite.
If Gary Holt will fill-in for Jeff for the whole tour is unknown at this point. Exodus are scheduled to open up for Iron Maiden in Chile on April 10th. Keep checking back for details.
http://www.slayerized.com/whatsnew/2011 ... nage-tour/
Trasa ruszyła wczoraj. Pierwsze sety z Kijowa
Megadeth:
1.Wake Up Dead
2.In My Darkest Hour
3.She-Wolf
4.Skin o' My Teeth
5.Hangar 18
6.Hook In Mouth
7.How the Story Ends
8.Tornado of Souls