Który utwór chcielibyśmy w końcu usłyszeć na żywo?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Który utwór chcielibyśmy w końcu usłyszeć na żywo?
Przydałoby się The Thin Line...Zresztą wszystkie utwory powinny być grane, wszystkie (z malymi wyjątkami) są świetne!
Ja bym chciał poza tymi które zawsze wymieniałem xD usłyszeć jeszcze Out of the silent planet. Pasowało by do TFF World Tour wiec mogli by się szarpnąć 
-
MurderousTrooper
- -#Wrathchild

Oczywiście chciałabym usłyszeć Alexandra Wielkiego. To moje ciche marzenie. Jeśli chodzi o nowsze dokonania Maiden, zgadzam się z moim poprzednikiem - Out Of The Silent Planet jest dobre i pasowałoby do trasy.
Deja Vu nie było grane?
W każdym razie z tego zestawienia głos na Alexandra, bo to jest już utwór legenda
A z niewymienionych to oczywiście Thin Line. Out Of The Silent Planet niby było grane na dwóch koncertach, ale nigdy nie było prezentowane szerszej publiczności. No i jest moim ulubionym kawałkiem IM ever, więc gdybym go usłyszał, to chyba bym się posrał ze szczęścia
W każdym razie z tego zestawienia głos na Alexandra, bo to jest już utwór legenda
A z niewymienionych to oczywiście Thin Line. Out Of The Silent Planet niby było grane na dwóch koncertach, ale nigdy nie było prezentowane szerszej publiczności. No i jest moim ulubionym kawałkiem IM ever, więc gdybym go usłyszał, to chyba bym się posrał ze szczęścia
Na trasie AMOLAD Dickinson też zaśpiewał refren z publicznoscia, chyba podczas koncertu w Atenach.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Alexander the Great
I mój ukochany Strange World :3
Ja bym chciał usłyszeć cokolwiek co nie był grane od czasów reunion...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- michalhusta
- -#Invader

Zagłosowałem na Only The Good Die Young ponieważ tryska energią w każdej sekundzie 
Ostatnio zmieniony pn lut 27, 2012 5:17 pm przez michalhusta, łącznie zmieniany 1 raz.
Maiden England!
mój głos na Deja-vu
drugie miejsce Alexander the Great
trzecie miejsce Only the good die young
drugie miejsce Alexander the Great
trzecie miejsce Only the good die young
UP THE IRONS
Keep f**king support METAL! \m/
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

wahanie między Invaders i OTGDY, ostatecznie padło na to 2, choć nie ukrywam, że z wymienionych tutaj chciałbym prawie wszystkie usłyszeć, poza tym jeszcze The Fugutive, Judas Be My guide, Nomad ( koniecznie!! ), The Thin Line Between Love & Hate.
Głos na Alexandra
Świetny kawałek, a nie rozumiem właśnie czemu go nie grają na koncertach.
Mój głos takze na Alexandra
Choć jeszcze miło by było usłyszeć The Prophecy Only The God.. jednak Alexander to jest klimat i moc 
W tym zestawieniu jeden pewniak Alexander, to jest moje marzenie usłyszeć go na żywo
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Only the Good Die Young. Zaraz za tym Alexander, Quest for Fire i Sun and Steel.
Flash of the Blade 
-
Adrian1000
- -#Charlotte

Ja chciałbym żeby każdy z tych został kiedyś zagrane "live" 
Adrian
tak, wiem, że to wstyd, hańba itp itd ale jeszcze nie słyszałam ich na żywo.. dlatego mysle, że wiekszość utworów by mnie zadowoliła live. a z podanych głosuje na Alexandra
Mnie się marzy Only the good die young
Niesamowita energia i klimat tego kawałka sprawia że jest on jednym z najlepszych kawałków na 7 synie IMO 
Najlepiej byłoby go usłyszeć w roli "zamykacza" lub openera koncertu
Najlepiej byłoby go usłyszeć w roli "zamykacza" lub openera koncertu
-
Deleted User 6661
Z wymienionych zagłosowałem na The Duelists. Aleksander - jak się okazało - poradził sobie bardzo dobrze bez mojego głosu.