The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
30 tys było w warszawie na Gwardii więc na Bemowie 40 tyś powinno się pojawić bez najmniejszych problemów
Biorąc pod uwagę że Soni jest mocno reklamowany jako duży fest co też sprowadzi tam potencjalnych uczestników. Może nie fanów ale chcących być tam bo po prostu tam się coś dzieje 
Moim zdaniem 40k to minimum, powinno być nawet więcej - reklama tez robi swoje. Mnie interesuje też, czy w Argentynie i Chile będą komplety !?? - cóż, to w końcu ma być na DVD.
O Warszawę się nie martwię - Ironi u nas mają wspaniałych fanów
O Warszawę się nie martwię - Ironi u nas mają wspaniałych fanów
Taa, szczególnie pod względem kupowania oryginalnych płytRALF pisze: Ironi u nas mają wspaniałych fanów
Niby Sonisphere u nas jest mocno reklamowany, a jeszcze żadnego billboardu nie widziałem.
Ciekawe też jak będzie z frekwencją w porównaniu do innych Soni czy występów w Ameryce.
Ja widziałem reklamę na Onecie i na paru innych stronach. Plakatów zero, ale ja się w sumie z mojej wsi nie ruszam, więc nie ma co mówić.
Tyle na temat promocji
Tyle na temat promocji
W Poznaiu widziałem. Chyba w kazdym wiekszym mieście są reklamy. No i w telewizji sie podobno pojawia, choc ja akurat jej nie widziałem.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nie bierzesz pod uwagi wyższej cenyZilian pisze:30 tys było w warszawie na Gwardii więc na Bemowie 40 tyś powinno się pojawić bez najmniejszych problemów Biorąc pod uwagę że Soni jest mocno reklamowany jako duży fest co też sprowadzi tam potencjalnych uczestników. Może nie fanów ale chcących być tam bo po prostu tam się coś dzieje
-
Deleted User 1499
No ja też żadnej reklamy w Szczecinie nie widziałem , a w 2008 roku troche ich naliczyłem .
Niezły wynik, szczególnie, że wtedy soni nie byłosekcjazwlok pisze:No ja też żadnej reklamy w Szczecinie nie widziałem , a w 2008 roku troche ich naliczyłem .
-
Deleted User 1499
Chodzilo mi o reklamy Somewhere Back In Time 
to najważniejsze mogę spać spokojnieRALF pisze:Publika aktywna
w Łodzi są plakaty reklamujące SONI
Ja widzialem kilka w Szczecinie. Ale jedynie plakaty na przystankach ;psekcjazwlok pisze:No ja też żadnej reklamy w Szczecinie nie widziałem , a w 2008 roku troche ich naliczyłem .
- Mercenary155
- -#Invader

w TVN często są, ostatnio nawet przed FAKTAMI czyli w czasie największej oglądalności, no i oczywiście na Rebel TV 
W mieście Brasilia na parkingu ponad 15,000 - recka i galeria:
http://www.correiobraziliense.com.br/ap ... -fas.shtml
... zabrakło Wielkiego Edka:
http://ironmaidenflight666.blogspot.com ... l-fas.html
http://www.correiobraziliense.com.br/ap ... -fas.shtml
... zabrakło Wielkiego Edka:
http://ironmaidenflight666.blogspot.com ... l-fas.html
To niech ktos wrzuci wreszcie na yt, dla tych co tv nie ogladajaMercenary155 pisze:w TVN często są, ostatnio nawet przed FAKTAMI czyli w czasie największej oglądalności, no i oczywiście na Rebel TV
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Przychylam się do prośby kolegi: zapodajcie na TUBĘ! 
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Ja kiedyś w Radiu Zet chyba, słyszałem, ale tylko raz i to w styczniu...
No ja jeszcze nie miałem okazji widzieć reklamy
Jak się wkurzę kupie brystol napisze IRON MAIDEN WARSZAWA 2011 i powieszę na słupie reklamowym kolo mojego bloku 
Ja też ani razu nie widziałem, a fakty oglądam
sekcjazwlok
A to przepraszam
sekcjazwlok
A to przepraszam
- Mercenary155
- -#Invader

dajcie na youtube dajcie na youtube tylko piszecie a ja się pytam jak to zrobić xD
Reklama leci raz na kilka dni , nie zawsze o tej samej porze więc co mam siedzieć 24h/7 przed TVN z kamerą w ręce i czekać na reklamę Soni ?
Reklama leci raz na kilka dni , nie zawsze o tej samej porze więc co mam siedzieć 24h/7 przed TVN z kamerą w ręce i czekać na reklamę Soni ?
Oglądałem sobie dzisiaj koncert z Australii
I co mnie zaskoczyło jak w Moskwie Wicker Mana wykonywał Janick tak tutaj wstęp zaczyna Adrian xD Ciekawe dlaczego
? Czyżby Harrisowi nie spodobała się bądź co bądź ciekawa wpadka Janicka i go zdegradował xD ? Koncert super bardzo fajna trasa koncertowa
Scenografia fajna nie przeładowana dobrze chłopaki na jej tle wyglądają wszystko fajnie widać