11/04/2011 - Megadeth & Slayer - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: 11/04/2011 - Megadeth & Slayer - Łódź
Budziol a ja mam takie pytanie gdzie mogę zostawić,książkę a w środku książeczke z Autografem Ellefsona po podpisaniu w lizard kingu,gdyż mam bilet na GC,chciałbym mieć jakieś dobre miejsce,a książeczka by została zmieciona z powierzchni ziemii na gigu,jakaś przechowalnia na dworcu??
Chłopie, zanim zaczniesz się udzielać na forach publicznych sugeruję skończenie podstawówki, jakieś włączenie myślenia, czy może w ogóle mózgu. Sory, ale takie posty jak ten powyżej to jest jakieś autoświadectwo, które sugeruje, że user Invader ma problem z kontrolą nad śliną, przez co przez otwarte usta ów płyn mimowolnie wycieka i paskudzi posadzkę.
Ja jadę na koncert, bo okazało się, że kolega autem się wybiera z miasta, gdzie studiuję, więc perfekt. Bilet na miejscu jakoś spróbuję dorwać
Ja jadę na koncert, bo okazało się, że kolega autem się wybiera z miasta, gdzie studiuję, więc perfekt. Bilet na miejscu jakoś spróbuję dorwać
A kiedy przyjdzie także po mnie...
chętnie udzielam informacji co to dojazdów, sklepów, noclegów bo Łódź to moje rodzinne miasto, ale tym pytaniem żeś mnie powaliłInvader pisze:Budziol a ja mam takie pytanie gdzie mogę zostawić,książkę a w środku książeczke z Autografem Ellefsona po podpisaniu w lizard kingu,gdyż mam bilet na GC,chciałbym mieć jakieś dobre miejsce,a książeczka by została zmieciona z powierzchni ziemii na gigu,jakaś przechowalnia na dworcu??
Aha - kolejny troll na forum. Z ilorazem inteligencji na poziomie parkietu.Wiktor646 pisze:Chłopie, zanim zaczniesz się udzielać na forach publicznych sugeruję skończenie podstawówki, jakieś włączenie myślenia, czy może w ogóle mózgu. Sory, ale takie posty jak ten powyżej to jest jakieś autoświadectwo, które sugeruje, że user Invader ma problem z kontrolą nad śliną, przez co przez otwarte usta ów płyn mimowolnie wycieka i paskudzi posadzkę.
mamy oko na Wiktora bo faktycznie jak na kilkudniową obecność na forum na sporo sobie pozwala
O ile jest to rzeczywiście tylko pierwsza kilkudniowa obecność.mamy oko na Wiktora bo faktycznie jak na kilkudniową obecność na forum na sporo sobie pozwala
-
Deleted User 2259
To ja się cieszę razem z Tobą,ale zajmij się sobąWiktor646 pisze: gdzie studiuję, więc perfekt
super! mnie się też jego wypowiedzi rzuciły w oczy.Budziol pisze:mamy oko na Wiktora bo faktycznie jak na kilkudniową obecność na forum na sporo sobie pozwala
u mnie. oddam po koncercie. Idę na siedzienia więc moge potrzymać a później grzecznie oddać.Invader pisze:Budziol a ja mam takie pytanie gdzie mogę zostawić,książkę a w środku książeczke z Autografem Ellefsona po podpisaniu
-
Deleted User 2259
Spoko wierze Ci,Jesteś na tym forum od dawna może jakieś spotkanie przed koncertem piwko czy coś? napiszę Ci PWu mnie. oddam po koncercie. Idę na siedzienia więc moge potrzymać a później grzecznie oddać.
Co do Wiktora, to mocno pachnie mi tu zbanowanym użytkownikiem, więc jest na celowniku i z tego, co czytam, nie tylko moim.
Co do problemu Invadera - O ile pamiętam, to jak byłem na Rammstein szatnia działała. Książka do plecaka, plecak do szatni i po problemie
Co do problemu Invadera - O ile pamiętam, to jak byłem na Rammstein szatnia działała. Książka do plecaka, plecak do szatni i po problemie
-
Deleted User 2259
Wiem,tyle że chodzi o barierki i szkoda czasu:pyankes pisze:Co do problemu Invadera - O ile pamiętam, to jak byłem na Rammstein szatnia działała. Książka do plecaka, plecak do szatni i po problemie
raczej bym to odorem nazwałyankes pisze:Co do Wiktora, to mocno pachnie mi tu zbanowanym użytkownikiem,
śmieszne jest to, że ja nadal nie wiem jak się do Łodzi dostanę
już nie mam tu najwięcej postów

Szajba pisze:Katowice-Łódź? w miare bez przesiadek...
Z Katowic masz w dzien koncertu bez przesiadki o 18.23 w Łodzi
Przynajmniej powrotni, o 5 ileś masz bez przesiadek
powrót ogarniam PKSemKuki91 pisze:Przynajmniej powrotni, o 5 ileś masz bez przesiadek

Mam pyt. bo nigdy nie bylem na tej hali jak wyglada sprawa wnoszenia aparatu lub sprzetu audio
malego w plecaku nikt Ci nie znajdzie
[scroll]
.:!!:.
.:S:.
.:L:.
.:A:.
.:Y:.
.:E:.
.:R:.
[/scroll]
.:S:.
.:L:.
.:A:.
.:Y:.
.:E:.
.:R:.
[/scroll]

Araya w jakiej formie wokalnej
Angel of Death z Moskwy. Jak Tom na ostatnim kawałku ma taki głos to jest rewelacyjnie
http://www.youtube.com/watch?v=aQ32a8Ow ... re=related
Angel of Death z Moskwy. Jak Tom na ostatnim kawałku ma taki głos to jest rewelacyjnie
http://www.youtube.com/watch?v=aQ32a8Ow ... re=related
o mamusiu
JA CHCE JUŻ JUTRO!!!
btw, propo formy. Wiadomo w jakiej formie jest Rudy?
btw, propo formy. Wiadomo w jakiej formie jest Rudy?

piszczącej