Zdaje się, że nie można sprzedawać sieciowych biletów po cenach wyższych niż nominalna, ale nie jestem pewien - proszę o wypowiedzi osób bardziej zorientowanych.krusejder pisze: Nie zrozumiałem tego co napisałeś. Co jest zakazane i przez kogo ? Wtórny obrót biletami ? Tego by nawet Hitler nie wymyślił.
18 i 19/04/2011 - Roger Waters - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 18 i 19/04/2011 - Roger Waters - Łódź
OK. Nie można konikować. Ale jaka jest podstawa unieważnienia biletów ?
Jeśli prawo powszechne, to od jego egzekwowania są odpowiednie organy Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. Zwykły człowiek może co najwyżej donieść na ten temat komu trzeba.
Ale donieść można dopiero PO popełnieniu czynu a nie przedtem. Zależnie od regulaminu allegro, być może można by taką aukcję skutecznie zablokować, a w przypadku recydywy - zabanować sprzedawcę na allegro.
Pozatem, mając w ręku unieważniony bilet, który niczem się nie różni od ważnego, wciąż możesz go sprzedać bliźniemu. On zapłaci po cenie za bilet, a nie wejdzie na niego. Gdzie tu sens i logika ?
Nie mówię, że w POlandii panuje logika, przyznaję to z BULEM, ale są jakieś granice debilizmu.
Zatem traktuję to jak historję dla dziewczyn chodzących na dyskoteki, że masowo podaje się tam pigułki gwałtu. I nie tylko gwałci, ale jeszcze nerki wycina w jakichś niezidentyfikowanych miejscach. Słowem legenda urbana vel urbacha, komunistycznego ścierwa, a nie prawda.
Jeśli prawo powszechne, to od jego egzekwowania są odpowiednie organy Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. Zwykły człowiek może co najwyżej donieść na ten temat komu trzeba.
Ale donieść można dopiero PO popełnieniu czynu a nie przedtem. Zależnie od regulaminu allegro, być może można by taką aukcję skutecznie zablokować, a w przypadku recydywy - zabanować sprzedawcę na allegro.
Pozatem, mając w ręku unieważniony bilet, który niczem się nie różni od ważnego, wciąż możesz go sprzedać bliźniemu. On zapłaci po cenie za bilet, a nie wejdzie na niego. Gdzie tu sens i logika ?
Nie mówię, że w POlandii panuje logika, przyznaję to z BULEM, ale są jakieś granice debilizmu.
Zatem traktuję to jak historję dla dziewczyn chodzących na dyskoteki, że masowo podaje się tam pigułki gwałtu. I nie tylko gwałci, ale jeszcze nerki wycina w jakichś niezidentyfikowanych miejscach. Słowem legenda urbana vel urbacha, komunistycznego ścierwa, a nie prawda.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Jak rozumiem to Tusk na spółe z Komorowskim i Sikorskim mu te bilety zablokowali? A to mendy.krusejder pisze: Nie mówię, że w POlandii panuje logika, przyznaję to z BULEM, ale są jakieś granice debilizmu.
No i Urban. Nie pasuje mi inaczej.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

naprawdę nie wiem co o tym napisać napisać, to co się wczoraj wydarzyło było po prostu cudowne, świetne, niesamowite, genialne w każdym calu! może uda mi sie napisać więcej jak trochę otrzeźwieję

Dokładnie. Dla mnie koncert tego roku. Jest wprawdzie połowa kwietnia, ale wątpie, żeby jakieś maideny i inne judas priesty były w stanie przebić to, co działo się w poniedziałek i wtorek w Łodzi.purpendicular pisze:Tego się nie da opisać. To trzeba zobaczyć!