LADY GAGA na koncercie IRON MAIDEN!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Re: LADY GAGA na koncercie IRON MAIDEN!
translejt plis!SebastianArcheo pisze:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=156964
I co zdziwko?!
No to miłej lektury :-))
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
a kto jest na zdjęciu ? jakaś znana groupie ?
nie za ładna IMHO
nie za ładna IMHO
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Chyba nie nowość 
Po tym jak Mantas gral ze Scooterem to juz nic mnie nie zdziwi.SebastianArcheo pisze:I co zdziwko?!
Ja tam czekam na komentarz IronCezarka 
Night Mistress Fan Club Łódź
o to to.Lando pisze:Ja tam czekam na komentarz IronCezarka
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Nie pamiętam kiedy się ostatnio tak śmiałem, pewnie niedługo na sonisphere shakire i lejdzi zagage wezmą jako support
A co ma zdjęcie Lady Gagi z członkiem zespołu czy obecność gwiazdy pop na koncercie metalowym, w roli fana, do tego kto będzie grał na Soni? A jak Ty sobie zrobisz zdjęcie z Nicko albo innym członkiem zespołu to z jakiego powodu mamy się śmiać? Napisz, przygotujemy się.
-
Deleted User 2868
Niewątpliwie takie zdjęcie mogłoby być powodem do śmiechuSteve pisze:A jak Ty sobie zrobisz zdjęcie z Nicko albo innym członkiem zespołu to z jakiego powodu mamy się śmiać?
Mam nadzieję, że ten post nie będzie uznany za spam, ale... co mnie to obchodzi? 
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Jejku, zrobili sobie zdjęcie. Myślę, że Nicko jako stary Brytol lubi łądne kobiety i zrobił sobie z jedną z takowych zdjęcie; a to że jest gwiazdą pop i komuś się to nie podoba, to to jest już chore. Przecież IM nie grali kawałków Gagi, więc na razie nie ma co się martwić...
Ogólnie gadanie, że Gaga była na koncercie, w 666 poscie na twiterze napisała o IM, a jej ulubione utwory to Black Sabbath i Run To The Hils. Dużo liter o niczymKai. pisze:translejt plis!
W ramach ciekawostki zobaczyć można, ale reakcji cezarka to, jak zresztą często, nie rozumiemDemon pisze:co mnie to obchodzi?
Jak my wszyscyttomasz pisze:W ramach ciekawostki zobaczyć można, ale reakcji cezarka to, jak zresztą często, nie rozumiem
Night Mistress Fan Club Łódź
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Taa, gaga to na prawdę pięknośćPrzemo142 pisze:Myślę, że Nicko jako stary Brytol lubi łądne kobiety
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

sign of this times....
E tam, narzekacie. Ja tam się cieszę, bo widać, że zGAGA szanuje IM i wie, że są lepsi wykonawcy od niej na tym świecie...
A ja nie wiem o co tyle hałasu. Jak Gaga zrobi sobie z Nicko zdjęcie i napisze o tym na twicie to od razu kolejny znak czarnego rozdziału złych czasówZłapanyWCzasie pisze:gn of this times....
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Nie wrzuciłem tego linka po to żeby się nabijać :-) Gaga fotografowała się już z Biff'em Byford'em z SAXON , Alice'm Cooper'em, czy gośćmi z KISS... To znak czasu :-) i dobrze niech gówniarzeria słuchająca GAGI pozna "coś" więcej niż zwykłą "dicho-łupankę":-)
Taaaa... bo teraz fani Gagi polecą do sklepów i pokupują płyty IMSebastianArcheo pisze:niech gówniarzeria słuchająca GAGI pozna "coś" więcej niż zwykłą "dicho-łupankę":-)
www.MetalSide.pl