LADY GAGA na koncercie IRON MAIDEN!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: LADY GAGA na koncercie IRON MAIDEN!
i niech będą, chwała im za to 
I "Wasting Love" zamiast marsza weselnego?Budziol pisze:i niech będą, chwała im za to
Night Mistress Fan Club Łódź
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Raczej Hallowed be Thy NameLando pisze:I "Wasting Love" zamiast marsza weselnego?Budziol pisze:i niech będą, chwała im za to
Poker Face - świetny kawałek. W kwestii pop, uważam, że Gaga jest jedyną, która odróżnia się obecnie od totalnej sieczki. Nie widzę sensu w bieganiu w schabowych ale jako wokalistka jest ok. W sumie, gdyby mi proponowała zdjęcie, to bym nie odmówiłAbstract pisze:Czepiacie się jejNigdy zapewne nie bawiliście się dobrze przy Poker Face albo Alejandro :p
Podobno im nawet prasowała ubrania przed koncertem 
Who motivates the motivator
Ja tam do tego nic nie mam na koncert może iść każdy, polityk, nauczyciel, ksiądz. Czy ta babka jest gwiazdą pop to nie znaczy to że nie może być na koncercie czegoś co się jej podoba. To tak jak ja bym poszedł do teatru i ktoś by gadał "jaaa metal w teatrze przecież to profanacja" Jeśli się jej podoba to spoko fajna sprawa
Ktoś kto czepia się takich pierdół to nie wiem jest po prostu dziwny
A co do jej twórczości bo też zaczęliście tutaj pisać podoba mi się jej muzyka czasami sobie włączę żeby zmienić trochę gatunek 
Ale z drugiej strony jakby nie patrzeć: statystyczny ksiądz a wszechobecna gwiazda muzyki popularnej?
Mi tam nic do jej obecności, nie ma co gadać
niech se kobita idzie jak lubi taką muzykę, dobrze o niej świadczy w naszych oczach ;] ale moim zdaniem news niegodny aż takiej uwagi...
Mi tam nic do jej obecności, nie ma co gadać
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

jakoś mnie nie dziwią te foty z Nicko, bo przecież od dawna było wiadomo o fotach z Biffe'm, Kissami czy Benante'em. A samo usługiwanie muzykom, to no cóż, Gaga przecież nie przeżyje jeśli któregoś dnia zabraknie jej w nagłówkach na portalach muzycznych z całego świata
A swoją drogą też nie rozumiem dlaczego ktoś nie może iść na koncert z muzyką całkiem odmiennej od swojej, ja byłem 10 lat temu ( tak wiem, miałem 8 lat, ale muzyka rockowa i pochodna byla ze mną odkąd pamiętam ) na koncercie Tangerine Dream ( choć przyznam się że poza laserami nic z niego nie wyniosłem
), znam również ludzi którzy regularnie chodzą na Acid Drinkers i O.s.t.r.ego.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

ulalaa! Teraz to się zacznie.. 
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
Ja tam bym się zamknął, ale sądzę że do zdjęcia z takimi gwiazdami jak członkowie Maiden ubrałbym się stosowniej 
-
szatanista
- -#Long distance runner

Gwiazda na tych zdjeciach jest tylko jedna i nie jest nia zaden z członków Iron Maiden 
ja bym wzial prysznic, zalozyl koszule, schowal brzuch...
No coś w tym jestszatanista pisze:Gwiazda na tych zdjeciach jest tylko jedna i nie jest nia zaden z członków Iron Maiden
Night Mistress Fan Club Łódź
Niby tak.. ale wydaje mi się, że Gaga lubi genialnych grajków IM i obdarza ich szacunkiem za to czego dokonali..szatanista pisze:Gwiazda na tych zdjeciach jest tylko jedna i nie jest nia zaden z członków Iron Maiden
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
eee tam, ogrzewa sie przy blasku innych, robi szum i idiotke z siebie 
Nie ma ciekawszych tematów do obgadania niż to, że "Lady Gaga lubi Iron Maiden"?? Ano niech se lubi co mnie to
Nie trawię jej a jak kolega wyżej napisał robi szum, więc my przynajmniej na forum nie rówmy z tego szumu 
Człowieki robią szum.