10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- motaro5656
- -#Charlotte

Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Witam. Mam pytanie, które zespoły będą grać na małej scenie, tylko te z polski czy jeszcze Devin albo Killing Joke??
motaro5656
Nie ma jeszcze zadnych informacji na ten temat. Podobno Hunter ma grac na duzej scenie (byloby fajnie). Na malej obstawialbym Corruption, Made of Hate i Devin + ten zespol z konkursu. Mozliwe, ze oglosza jeszcze jakies zespoly na malej scenie, w ubieglym roku na krotko przed samym koncertem ogloszono ze bedzie druga scena (autobus red bulla) i ze zagra na niej jakis zespol, nie pamietam jaki. W tym moze byc podobnie.
Mam bilet na GCEE, ale dowiedziawszy się, że to wcześniejsze wpuszczanie na sektor GC to odpuszczam- nie dam rady tylu godzin stać pod barierką bez piwa itd. A wiadomo, że jak pójdę po piwo czy WC to na moje miejsce wskakują następni bo nie ma jak w pociągu: Zajęte /zaraz wracam/. Podsumowując, czy ktoś za małą dopłatą zamieniłby się bilet GCC na GC?
-
Deleted User 804
jak chcesz jak najmniej wydać to kup u koników
Zapłacisz połowę tego co w kasie 
Specjalna akcja tylko dla słuchaczy Antyradia! Kup 2 bilety na Sonisphere, a trzeci bilet dostaniesz gratis. Wejdź na . ,
http://www.eventim.pl/pl/bilety/sonisph ... event.html
kliknij "kup bilet" i wpisz hasło "Antyradio".
Tylko do 18 maja do godz. 18:00.
http://www.eventim.pl/pl/bilety/sonisph ... event.html
kliknij "kup bilet" i wpisz hasło "Antyradio".
Tylko do 18 maja do godz. 18:00.
-
Deleted User 4876
LOL. za niedługo pod parafiami będą rozdawać. Na uj im to Bemowo, przenieść na Gwardię i pustka się w oczy rzucac nie będzie.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Widocznie nie jest tak źle jak w Czechach, żeby trzeba było przenosic.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Anty Radio Promocję robi - w głównej mierze - sobie. dwa bilety "na raz" rzadko kto kupi - bo są przecież dość drogie. Przed innym koncertami, też coś takiego robili ... 
Zawsze możesz kupić też komuś przecież... chyba że to znowu jakieś imienne bilety za okazaniem dowodu.
- Dick-in-son
- -#Prodigal son

trudno w dniu zakupu podać dane dwóch innych osób, tak myślę.Steve pisze:Zawsze możesz kupić też komuś przecież... chyba że to znowu jakieś imienne bilety za okazaniem dowodu.
chyba, że jak w pkp - musisz wiedzieć o której będziesz wracać i podać konkretną godzinę...
Twoja stara WARN
Miałem na myśli fakt, że jeśli trzeci bilet dają gratis (a mniemam, że jedna osoba nie potrzebuje dwóch wejściówek, nawet imiennych
) to można kupić przykładowo dla siebie, dziewczyny, a trzeci komuś sprzedać.
- Dick-in-son
- -#Prodigal son

masz rację, ciekawe jak się przed tym zabezpieczają. 
Twoja stara WARN
podajcie mi na pw namiary hoteli w okolicy Bemowa??? potrzebuje coś na jedną nocke bo lecimy czoperkami i trza gdzieś przycumować
Google nie boli...serek pisze:podajcie mi na pw namiary hoteli w okolicy Bemowa???
www.MetalSide.pl
gumbyy wyluzuj ok ? Jak nie masz nic mądrego o co pytam to poprostu przemilcz te swoje super rady ok?
trzymaj się bystrzaku
trzymaj się bystrzaku
Kto chce ode mnie bilet GCEE w zamian za bilet GC?
Czy ktoś wybiera się może z zamiarem nagrania jakiegoś bootlega? 
To nie jest kwestia bycia bystrzakiem. Akurat ta rada jest jak najbardziej super. Polecam Googlegumbyy wyluzuj ok ? Jak nie masz nic mądrego o co pytam to poprostu przemilcz te swoje super rady ok?
trzymaj się bystrzaku
- Dick-in-son
- -#Prodigal son

Poszło!serek pisze:podajcie mi na pw namiary hoteli w okolicy Bemowa??? potrzebuje coś na jedną nocke bo lecimy czoperkami i trza gdzieś przycumować
wiem, że są takie, ale nie wiem co i jak w nich, bo tylko mieszkam w pobliżu, a nie byłem w nich nigdy :-)
Powodzenia!
a tak z ciekawości, dużo was będzie?
Twoja stara WARN