10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa

Wszystko na temat Sonisphere Festival 2011 w Warszawie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa

Post autor: Emilio »

Od samego początku EE to była farsa...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
MetallicaTruFan^^
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: MetallicaTruFan^^ »

Szczęście, że nie kupiłem...
Awatar użytkownika
Mercenary155
-#Invader
-#Invader

Post autor: Mercenary155 »

Przemo142 pisze:Szczęście, że nie kupiłem...
To była moja pierwsza myśl kiedy zobaczyłem godziny otwarcia :D
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

No bez jaj. Czemu znowu narzekacie? Chyba lepiej dla osób które kupiły EE, że zajmą miejsce na pół godziny przed resztą, niż miały by stać 2 godziny przed wszystkimi na słońcu i czekać nie wiadomo na co.

Kwestia tego, czy ktoś wytrzyma tyle stania, czy nie, pomijam.
b.luk
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: b.luk »

Ja się skusiłem na EE, mam nadzieję, że jednak będzie warto. :shock:
Nie wiem jak jest z emailami dla osób z EE, bo podobno miały otrzymać wytyczne,. Ktoś już coś dostał?
Awatar użytkownika
Zilian
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Zilian »

Nie narzekając ale patrząc z czystego punktu widzenia EE na festiwalu to głupota chyba że ktoś jest tak zdeterminowany że stał by w jednym miejscu te kilkanaście godzin a znajomi drogą lotniczą zrzucali by mu prowiant xD. Na koncercie gdzie grają 3 kapele to fajna sprawa ale tutaj bez sens :) Dobrze że go nie kupiłem i chwała wam za to koledzy i koleżanki z forum bo Wy mnie od tego odwiedliście :D
ryuk
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: ryuk »

Organizuje ktoś busa z Rzeszowa Mielca lub tych okolic ?GG10068517
Awatar użytkownika
Buri
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Buri »

haha, mnie kumpel też chciał na EE wyciągnąć, a ja się na szczęście nie dałem :D, ale na następne koncerty to chyba będę zbierał na GC ;)
"screw you guys im going home" Eric Theodore Cartman
Awatar użytkownika
ttomasz
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: ttomasz »

Ja od początku byłem pewien, że jest to pół godziny i nie wiem czemu niektórzy napinali się na więcej. EE to po prostu wejście przed innymi. Zresztą co byście robili, przez dwie godziny? Nikt by nie grał, budki by się dopiero zaczęły otwierać?
EE to sprytny chwyt sprzedających, na który osoby mniej obeznane z koncertami dały się nabrać. Moim zdaniem przywilej nic nie wart.
Awatar użytkownika
Buri
-#Prisoner
-#Prisoner

różnica między zwykłym, a EE to chyba 50 zł. Zapewne i tak nikt nie będzie pod barierkami od 13 do 22 ;D więc to 5 dyszek to lepiej sobie przeznaczyć na jedzenie i picie...
quardio
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: quardio »

Mimo wszystko ja jestem zadowolony z EE. Wejdę te pół godziny wcześniej bez tłoków, zajmę dobre miejsce i będę czekał na IM. Wiem, że to jest 10h, ale moim priorytetem jest zobaczenie IM jak najbliżej i z jak najlepszego miejsca. Jadę kilku osobową grupą na koncert, które razem ze mną będą stały te 10h, nie jest najgorzej ;).
b.luk pisze:Ja się skusiłem na EE, mam nadzieję, że jednak będzie warto. :shock:
Nie wiem jak jest z emailami dla osób z EE, bo podobno miały otrzymać wytyczne,. Ktoś już coś dostał?
Nic nie dostałem jeszcze, ale wydaje mi się, że to wszystko jest zawarte w tym mailu potwierdzającym i właśnie w nim są te "wytyczne".
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Deep »

GCEE jest po to, aby fani stali jak najbliżej. Ci co maja GC niech tak sie nie ciesza, bo jezeli mówią ze i tak stac beda przy barierkach to musza przeznaczyc jedynie pol godz mniej czasu stania niz GCEE. A czy sie stoi 10 godz czy 9 to jeden ch. Mimo wszystko jestem zadowolony z GCC ze wpuszaczja o 13 a nie o np 10.
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Deep pisze:GCEE jest po to, aby fani stali jak najbliżej. Ci co maja GC niech tak sie nie ciesza, bo jezeli mówią ze i tak stac beda przy barierkach to musza przeznaczyc jedynie pol godz mniej czasu stania niz GCEE. A czy sie stoi 10 godz czy 9 to jeden ch. Mimo wszystko jestem zadowolony z GCC ze wpuszaczja o 13 a nie o np 10.
Jeszcze nie mam, ale będę miał GC, wejdę pewnie dopiero na Maiden i będę zapewne nie dalej, niż w 3 rzędzie. :P I cieszę się, bo już za 2 dni Frankfurt! :mrgreen: :twisted:
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Słuchajcie, czy orientujecie się ile metrów może dzielić estradę od pierwszych metrów płyty zwykłe GA... wiem, że dość daleko - tyle że, ile to może być 70 - 100 m !?? ;-)
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Madril pisze:Jeszcze nie mam, ale będę miał GC, wejdę pewnie dopiero na Maiden i będę zapewne nie dalej, niż w 3 rzędzie.
Stojąc na końcu gc nawet się nie pchając można spokojnie dotrzeć do 3 rzędu zanim skończy się pierwszy kawałek. EE to strata pieniędzy no chyba że ktoś planuje wytrzymać 10 godzin przy barierce, tylko że pewnie i tak na maiden wepchnie się przed niego ktoś kto przez cały dzień spokojnie odpoczywał na trawie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Deleted User 804 pisze:
Madril pisze:Jeszcze nie mam, ale będę miał GC, wejdę pewnie dopiero na Maiden i będę zapewne nie dalej, niż w 3 rzędzie.
Stojąc na końcu gc nawet się nie pchając można spokojnie dotrzeć do 3 rzędu zanim skończy się pierwszy kawałek. EE to strata pieniędzy no chyba że ktoś planuje wytrzymać 10 godzin przy barierce, tylko że pewnie i tak na maiden wepchnie się przed niego ktoś kto przez cały dzień spokojnie odpoczywał na trawie :mrgreen:
Dokładnie, a do tego, w sporym ścisku, czasem 2 rząd jest lepszy od barierki. :P
lead
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: lead »

A co wy panowie tak z ta barierka w GC pod scena. Rok temu scena byla tak wysoka (a w tym roku pewnie bedzie taka sama ;) ), ze przy samych barierkach niewiele poza glowami wystepujacych zespolow bylo widac ;) Lepiej sobie stac w w okolicach 3-5 rzedu, przynajmniej cos ze sceny widac, a i dojsc tak blisko mozna bez zadnego przepychania sie i walki o miejsce.
Awatar użytkownika
Buri
-#Prisoner
-#Prisoner

quardio pisze:Mimo wszystko ja jestem zadowolony z EE. Wejdę te pół godziny wcześniej bez tłoków, zajmę dobre miejsce i będę czekał na IM.
bez tłoku? na moje to będzie tłok ;) nie tylko Ty masz EE ;)
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Deep »

A kto wytrzyma 10godz pod barierkami? Ja sie moge zamienic- mam bilet GCEE i nie dam rady tyle czekac za Ironami. W zamian bilet na GC?
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kevin18 »

Wyraże swoją opinię i powiem jedynie że lepiej zrobić sobię 2 koncerty w Niemczech niż wydawać 400 zł na show na tym klepisku. Ja mam o tyle szczęście że dorwałem GC za grosze od znajomego ale wydawać takie grube pieniądze za jeden koncert to przesada. A wszystkim którzy kupili GCEE to naprawdę współczuje że dali się tak w konia zrobić.
www.last.fm/user/darkfuneral18
ODPOWIEDZ