10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Ja do cen nic nie mam, kazdy wie na ile go stać i nikt nikogo nie zmusza do płacenia. Ja nie wydam 400 zł za sam bilet nawet dla Iron Maiden
Jeśli pojade, to albo bede rwał GC po tańszej cenie albo płyta... tez po tanszej cenie 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Orientujecie się czy będzie Event -shirt na koncert w Polsce?
1. dokładnieMadril pisze:Dokładnie, a do tego, w sporym ścisku, czasem 2 rząd jest lepszy od barierki.Deleted User 804 pisze:Stojąc na końcu gc nawet się nie pchając można spokojnie dotrzeć do 3 rzędu zanim skończy się pierwszy kawałek. EE to strata pieniędzy no chyba że ktoś planuje wytrzymać 10 godzin przy barierce, tylko że pewnie i tak na maiden wepchnie się przed niego ktoś kto przez cały dzień spokojnie odpoczywał na trawieMadril pisze:Jeszcze nie mam, ale będę miał GC, wejdę pewnie dopiero na Maiden i będę zapewne nie dalej, niż w 3 rzędzie.
2. dokładnie
GC jest tak drogie że krew zalewa, ale stanie w dalszym sektorze jest totalnie bezsensu chyba ze ktoś idźe postać w tłumie - bo frajdy z koncertu będzie mało.
w GC jest mnóstwo miejsca można spokojnie STAĆ z boku z dala od tłumu z i tak wszystko widzieć (tyle na ile ) bo na mecie scena była strasznie wysoko (bezsens)
a Stanie 10 godzin przed koncertem to najgłupsze co mozna zrobić - stac meczyc sie trzymać mocz nie jeść dzieki bardzo - Ja zawsze wchodze przed samym koncertem i zawsze jestem na barierkach - Ale czasem fajnie jest jak ktos jest przed nami (amortyzatorek
Według długoterminowych prognóz pogody, na 10 będziemy mieli ,,mały" (1.0 mm...) deszczyk. Oby się mylili...
Lepszy mały deszczyk niż 35 stopni, bo jak mocno przygrzeje to ludzie trzeba będzie na noszach wynosić.
na pewno nieGobos pisze:Orientujecie się czy będzie Event -shirt na koncert w Polsce?
Sprawdzalność takiej prognozy wynosi 0 (słownie: zero) %erni13 pisze:Według długoterminowych prognóz pogody, na 10 będziemy mieli ,,mały" (1.0 mm...) deszczyk. Oby się mylili...
M.
ale potem mówią "sprawdzalność pogody długoterminowej - 88%" 
Lepiej niech trochę popada przynajmniej zrobi się trochę chłodniej, pył tak się nie będzie unosił. Lepsze to niż gnić w piekielnym upale
Chociaż podobno chłopaki z IM wykupili pakiety pogodowe więc będzie git lol xD
-
Deleted User 804
na AC/DC w zeszłym roku miała być burza a jedyne piorunki jakie się pojawiły były na scenie 
- Dick-in-son
- -#Prodigal son

a skąd wiesz?Budziol pisze:na pewno nieGobos pisze:Orientujecie się czy będzie Event -shirt na koncert w Polsce?
jak wychodziłem po g.19 na koncert, to lekki deszcz padał, potem faktycznie się rozpogodziło.Deleted User 804 pisze:na AC/DC w zeszłym roku miała być burza a jedyne piorunki jakie się pojawiły były na scenie
Twoja stara WARN
A bedac przy temacie pogody - mam nadzieje, ze bedzie zachmurzenie. Scena jest ustawiona tak, ze ludzie stoja twarzami w kierunku zachodu, przez co wieczorem slonce swieci im prosto w twarze. Rok temu stojac w GC nie widzialem kompletnie nic z koncertu Megadeth, bo slonce, przeswiecajac przez scene walilo prosto w oczy.
-
Deleted User 804
kolejna perełka organizacyjnalead pisze:Rok temu stojac w GC nie widzialem kompletnie nic z koncertu Megadeth, bo slonce, przeswiecajac przez scene walilo prosto w oczy.
Po prostu taka specyfika miejsca - inaczej nie da sie tam ustawic sceny, zeby pomiescic taka liczbe ludzi i cale zaplecze. Scena musi byc po zachodniej stronie. Co niestety swiadczy o tym ze to fatalne miejsce na organizacje takich imprez 
Już skamlecie - MAIDEN zobaczymy, nawet słońce zgaśnie - jak na "FARAONIE"... 
10. czerwca Słońce zachodzi 20:30, a Maiden na scenie o 21 jest, więc raczej na Ironach problemu być nie powinno 
Na Ironach problemu na pewno nie bedzie, na Motorhead juz raczej tez nie, w ubieglym roku najgorzej bylo na Megadeth, ktory gral jako trzeci od konca. W tym roku wypada na Mastodon 
Pytanko zielonego: Jak to jest z niepełnoletnimi na Soni? "Informujemy, iż osoby niepełnoletnie mogą wejść na festiwal jedynie pod opieką osoby dorosłej." Czy żeby wejść na teren festu trzeba koniecznie mieć kogoś pełnoletniego pod ręką, czy może "bramkarze" nie przestrzegają tego punktu?
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me!
Jeśli nie wyglądasz na 10 lat to nie masz czym się martwić 
mnie tam raczej wpuszczą ;D (180 cm i 90 kg) ;D ogólnie mówiąc jestem duży ;P
zresztą co za problem kogoś znaleźć? dużo osób tam będzie, na pewno ktoś przygarnie
zresztą co za problem kogoś znaleźć? dużo osób tam będzie, na pewno ktoś przygarnie
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman