10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa

Wszystko na temat Sonisphere Festival 2011 w Warszawie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 4876

Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa

Post autor: Deleted User 4876 »

Emillio, jedź na SOni, a mandat olej, chybaże na miejscu zapłaciłeś. Ja kiedyś dosatłem mandat 20 zeta za próbę spożycia, i znajomy mi go potargał... po 4 latach zjawił się komornik i chciał 23 złote... wiec przez 4 lata zadnych konsekwencji. wiec bym się mandatem nie przejmował, ale zrobisz jak uważasz :) pzdr
Awatar użytkownika
ttomasz
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: ttomasz »

Cybul
Rzadko słucham radia, więc jak będzie jakiś wywiad itp. to daj znać ;-)
Awatar użytkownika
Gobos
-#Invader
-#Invader

Post autor: Gobos »

Właśnie Emillio olej mandat jedz na Soni :twisted:
Awatar użytkownika
MrCrowley
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MrCrowley »

A mnie na Soni nie będzie, z powodów prywatnych i mnie chce aż wykręca z żalu. W ciągu 4 dni Maiden śniło mi się 2 razy! Coś mi się zdaję, że za dużą część życia spędzam w słuchawkach...
Pomacha ktoś ode mnie Dave'owi? :roll:
Awatar użytkownika
qracoss
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: qracoss »

Jak sie ma sprawa z kasami biletowymi przed wejsciem na teren imprezy,sa wogole????
metyl
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: metyl »

A ja mam nadzieje że nie będzie żadnego głupiego punkowego pogo. To koncert heavy metalowy, a na takich to powinno się skakać a nie bić.
Deleted User 4783

Post autor: Deleted User 4783 »

Eh.... wystarczy klaskanie (w takt) skakanie do góry i darcie w refrenach. I będzie ok :jee: . Żadnego pogo, to nie The Bill xD Musimy pokazać, że nie jesteśmy gorsi od innych, a zwłaszcza od Hameryki Południowej, gdzie ludziska naprawdę umieją się bawić, dlatego tak często Ajroni tak grają. Najgorzej jak będą ludziska stać i tylko słuchać. Będzie jak w Opolu :razz:

Cena biletu mnie trochę powaliła, ale przecież było PONAD PÓŁ ROKU na jego kupienie. Bez piwska, imprez i wydawania kasy na pierdoły jakoś uzbierałem i w tamtym tygodniu zakupiłem. Uważam pomimo tego, że cena 200 zł za Iron Maiden+ Motorhead jest rozsądna. Gdybym miał zobaczyć każdy zespół grający na Soni osobno, zbankrutował bym. :mrgreen:
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Ja nie mam dochodów i zbierałem kilka lat na GC, wiec niech nikt mi nie mówi, że go nie stać, ale kupuje sobie codziennie browara i paczkę fajek.

Co do samego koncertu jestem przerażony, bo za cholerę nie pamiętam tekstów. Same utwory potrafię odtworzyć w głowie praktycznie nuta w nutę, ale słowa w ogóle nie trzymają mi się głowy... Najwyżej będę musiał improwizować :mryellow:
Awatar użytkownika
Władysław_Warneńczyk
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Władysław_Warneńczyk »

Co do samego koncertu jestem przerażony, bo za cholerę nie pamiętam tekstów
ja znam prawie wszystkie :mryellow: jedyne, których nie opanowałem jeszcze do perfekcji to Running Free i Coming Home :cool:
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

PanPrezes pisze:zbierałem kilka lat na GC
Kilka lat, prorokiem jesteś i wywróżyłeś po koncercie na gwardii, że Maiden bedzie headlinerem soni w 2011?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Wywróżyłem, że kiedyś przyjadą i na taką ewentualność wypada mieć choć parę groszy, a po zeszłorocznym koncercie czwórki było już raczej oczywiste kiedy to nastąpi i ile będzie kosztować.
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

to nic niespotykanego,bo ja jednak olewam Priest w Katosach i zbieram cala kase która bylaby przeznaczana na sprawy hobbystyczne na tour IM w 2012 r. powiem wam szczerze ze totalnie od 2 dni zdystansowalem sie od tych wszystkich Judasów,Motorheadów,Saxonów itd. liczy sie tylko Iron Maiden, gdyby mial pojechac na 78 koncertów IM lub 77 koncertów IM +jeden wybrany, wybieram 1 opcje
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Złapany, a na soni jedziesz? Bo ja niestety nie przez j****ny mandat :evil: Ale tez mam zamiar to sobie odbić za rok i zaliczyc pare koncertów Iron Maiden ;-)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Nie jade, raz sprawy finansowe, dwa jakos akurat ten koncert mnie tak bardzo nie interesuje,to bedzie ogromny sped a porównawczo jeszcze z Berlinem to moze byc tragedia,organizacyjnie,klimat itd. Oczywiscie pojechalbym sobie na Iron Maiden ale mówie kasowo nie ma na to szans.

Nastepna trasa jesli faktycznie bedzie poswiecona przede wszystkim Number of the Beast,jest dla mnie mega-wazna, CHildren,Acacia,Prisoner...to bedzie power,teraz set byl bardziej klimatyczny,a tak to bedzie total heavy-metal
corpse
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: corpse »

ja bilecik nabyłem pomimo tarapatów finansowych, skasowano mi samochód i teraz męcze się z ubezpieczycielem, ale co tam Ironi first!
"Only the good die young All the evil seem to live forever"
Awatar użytkownika
Karoten
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Karoten »

To będzie cudowne przeżycie w ferworze sesji egzaminacyjnej doświadczyć pierwszy raz w życiu IM na żywo *__*
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Pewnie, że 85,000 nie będzie ale na pewno nie mniej niż na Gwardii - cały czas bileciki były wysoko w notowaniu EVENTIM.pl - nie, te 40,000 powinno być, może i więcej (...) :mryellow:
Awatar użytkownika
Władysław_Warneńczyk
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Władysław_Warneńczyk »

myślę, że parę osób postanowi się wybrać w ostatniej chwili i będą kupować bilety przed samym koncertem. ja np. namawiam mojego ojca, żeby poszedł na koncert zamiast czekał na mnie tyle godzin w samochodzie :mryellow: co prawda mówi, że to nie jego klimaty, ale może go jakoś urobię :cool:
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

będzie duuużo mniej niż 40 tysięcy ;) jak na razie z tego co mi wiadomo, to sprzedało się mniej biletów niż w Berlinie, wiec szykuje się raczej kameralna atmosfera :p
Awatar użytkownika
erni13
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: erni13 »

,,Pjerdzielisz". Ile było w Berlinie tak w ogóle? Po za tym, skąd niby wiesz, że będzie mniej? Lajf nejszyn czy wróżbita?
ODPOWIEDZ