10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Emillio, jedź na SOni, a mandat olej, chybaże na miejscu zapłaciłeś. Ja kiedyś dosatłem mandat 20 zeta za próbę spożycia, i znajomy mi go potargał... po 4 latach zjawił się komornik i chciał 23 złote... wiec przez 4 lata zadnych konsekwencji. wiec bym się mandatem nie przejmował, ale zrobisz jak uważasz
pzdr
Cybul
Rzadko słucham radia, więc jak będzie jakiś wywiad itp. to daj znać
Rzadko słucham radia, więc jak będzie jakiś wywiad itp. to daj znać
Właśnie Emillio olej mandat jedz na Soni 
A mnie na Soni nie będzie, z powodów prywatnych i mnie chce aż wykręca z żalu. W ciągu 4 dni Maiden śniło mi się 2 razy! Coś mi się zdaję, że za dużą część życia spędzam w słuchawkach...
Pomacha ktoś ode mnie Dave'owi?
Pomacha ktoś ode mnie Dave'owi?
Jak sie ma sprawa z kasami biletowymi przed wejsciem na teren imprezy,sa wogole????
A ja mam nadzieje że nie będzie żadnego głupiego punkowego pogo. To koncert heavy metalowy, a na takich to powinno się skakać a nie bić.
-
Deleted User 4783
Eh.... wystarczy klaskanie (w takt) skakanie do góry i darcie w refrenach. I będzie ok
. Żadnego pogo, to nie The Bill xD Musimy pokazać, że nie jesteśmy gorsi od innych, a zwłaszcza od Hameryki Południowej, gdzie ludziska naprawdę umieją się bawić, dlatego tak często Ajroni tak grają. Najgorzej jak będą ludziska stać i tylko słuchać. Będzie jak w Opolu
Cena biletu mnie trochę powaliła, ale przecież było PONAD PÓŁ ROKU na jego kupienie. Bez piwska, imprez i wydawania kasy na pierdoły jakoś uzbierałem i w tamtym tygodniu zakupiłem. Uważam pomimo tego, że cena 200 zł za Iron Maiden+ Motorhead jest rozsądna. Gdybym miał zobaczyć każdy zespół grający na Soni osobno, zbankrutował bym.
Cena biletu mnie trochę powaliła, ale przecież było PONAD PÓŁ ROKU na jego kupienie. Bez piwska, imprez i wydawania kasy na pierdoły jakoś uzbierałem i w tamtym tygodniu zakupiłem. Uważam pomimo tego, że cena 200 zł za Iron Maiden+ Motorhead jest rozsądna. Gdybym miał zobaczyć każdy zespół grający na Soni osobno, zbankrutował bym.
Ja nie mam dochodów i zbierałem kilka lat na GC, wiec niech nikt mi nie mówi, że go nie stać, ale kupuje sobie codziennie browara i paczkę fajek.
Co do samego koncertu jestem przerażony, bo za cholerę nie pamiętam tekstów. Same utwory potrafię odtworzyć w głowie praktycznie nuta w nutę, ale słowa w ogóle nie trzymają mi się głowy... Najwyżej będę musiał improwizować
Co do samego koncertu jestem przerażony, bo za cholerę nie pamiętam tekstów. Same utwory potrafię odtworzyć w głowie praktycznie nuta w nutę, ale słowa w ogóle nie trzymają mi się głowy... Najwyżej będę musiał improwizować
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

ja znam prawie wszystkieCo do samego koncertu jestem przerażony, bo za cholerę nie pamiętam tekstów
Kilka lat, prorokiem jesteś i wywróżyłeś po koncercie na gwardii, że Maiden bedzie headlinerem soni w 2011?PanPrezes pisze:zbierałem kilka lat na GC
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Wywróżyłem, że kiedyś przyjadą i na taką ewentualność wypada mieć choć parę groszy, a po zeszłorocznym koncercie czwórki było już raczej oczywiste kiedy to nastąpi i ile będzie kosztować.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

to nic niespotykanego,bo ja jednak olewam Priest w Katosach i zbieram cala kase która bylaby przeznaczana na sprawy hobbystyczne na tour IM w 2012 r. powiem wam szczerze ze totalnie od 2 dni zdystansowalem sie od tych wszystkich Judasów,Motorheadów,Saxonów itd. liczy sie tylko Iron Maiden, gdyby mial pojechac na 78 koncertów IM lub 77 koncertów IM +jeden wybrany, wybieram 1 opcje
Złapany, a na soni jedziesz? Bo ja niestety nie przez j****ny mandat
Ale tez mam zamiar to sobie odbić za rok i zaliczyc pare koncertów Iron Maiden 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Nie jade, raz sprawy finansowe, dwa jakos akurat ten koncert mnie tak bardzo nie interesuje,to bedzie ogromny sped a porównawczo jeszcze z Berlinem to moze byc tragedia,organizacyjnie,klimat itd. Oczywiscie pojechalbym sobie na Iron Maiden ale mówie kasowo nie ma na to szans.
Nastepna trasa jesli faktycznie bedzie poswiecona przede wszystkim Number of the Beast,jest dla mnie mega-wazna, CHildren,Acacia,Prisoner...to bedzie power,teraz set byl bardziej klimatyczny,a tak to bedzie total heavy-metal
Nastepna trasa jesli faktycznie bedzie poswiecona przede wszystkim Number of the Beast,jest dla mnie mega-wazna, CHildren,Acacia,Prisoner...to bedzie power,teraz set byl bardziej klimatyczny,a tak to bedzie total heavy-metal
ja bilecik nabyłem pomimo tarapatów finansowych, skasowano mi samochód i teraz męcze się z ubezpieczycielem, ale co tam Ironi first!
"Only the good die young
All the evil seem to live forever"
To będzie cudowne przeżycie w ferworze sesji egzaminacyjnej doświadczyć pierwszy raz w życiu IM na żywo *__*
Pewnie, że 85,000 nie będzie ale na pewno nie mniej niż na Gwardii - cały czas bileciki były wysoko w notowaniu EVENTIM.pl - nie, te 40,000 powinno być, może i więcej (...) 
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

myślę, że parę osób postanowi się wybrać w ostatniej chwili i będą kupować bilety przed samym koncertem. ja np. namawiam mojego ojca, żeby poszedł na koncert zamiast czekał na mnie tyle godzin w samochodzie
co prawda mówi, że to nie jego klimaty, ale może go jakoś urobię 
-
szatanista
- -#Long distance runner

będzie duuużo mniej niż 40 tysięcy
jak na razie z tego co mi wiadomo, to sprzedało się mniej biletów niż w Berlinie, wiec szykuje się raczej kameralna atmosfera :p
,,Pjerdzielisz". Ile było w Berlinie tak w ogóle? Po za tym, skąd niby wiesz, że będzie mniej? Lajf nejszyn czy wróżbita?