Witam wszystkich.
Postanowiłem się zarejestrować i wrzucić 2 fotki z przygotowań do koncertu. Sorry za słabą jakość ale to zdjęcie z tel., a poza tym akurat pioruny waliły
Rzuciły mi się w oczy trybuny, tzn. wydały mi się mniejsze niż na poprzednim Sonisphere ale to może kwestia odległości.
Strasznie to wygląda Jednak stadion/hale bije na głowe każde klepisko Scena robi wrażenie jakby podest na prawdę miałby być wysoko, mam nadzieje, że tak nie będzie.
Trybuny są po obu stronach. Zdjęcia są słabej jakości dlatego to tak strasznie wygląda na żywo o wiele lepiej. Jak jutro będę miał czas to podskoczę i cyknę jak będzie skończona. Bo teraz to praktycznie szkielet stoi.
Wrzucam fotkę porównawczą z Soni 2010 (nie mojego autorstwa). Teraz też pewnie będzie tak samo. W goldenie do końca koncertu było tyle osób ile widać na fotce - czyli luz.
Czy jest szansa wnieść ze sobą wódeczkę?:) Myślę o jakiejś cwiarteczce na rozgrzanie;) Dodam, że siedzę na wózku i co za tym idzie łatwiej jest jakoś zakamuflować:) Tak sądzę:)
Dziś w wiadomościach Antyradia podano, że Bemowo spodziewa się TYLKO. powtarzam TYLKO 20 tyś ludzi!!!!!jeśli to się potwierdzi to będzie ostatni koncert MAIDEN w Polsce jaki zobaczymy ... dramat!!!!!!!
Po super pomyśle jakim było big4 za tą samą cenę wrzucają mniej komercyjne big2...nie dziwota, że mało
Swoją drogą ciekawe ile w takim razie w Czechach, skoro rok temu było 3 razy mniej...