10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
No to do jutra. Życzę nam dobrej zabawy.
pytanko do ludzi z Warszawy: ile czasu zajmie mi dojazd samochodem na Bemowo z okolic Ursynowa lub Okęcia jeżeli wyjadę ok 17, może chwilę po 17 ? No i którędy będzie najszybciej o tej godzinie? Z góry dzięki za radę. Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego koncertu i dobrej pogody:)
Do zobaczenia na Bemowie, udanego koncertu wszystkim, udaje sie wlasnie na PKS do Warszawy 
o 17? obawiam się, że sporo. generalnie najkrócej jest Marynarską - Hynka - Łopuszańską - Powstańców. ale Łopuszańksa przy Połczyńskiej na bank będzie ostro zakorkowana. ja bym pojechał Żwirkami do 1 sierpnia. stamtąd na Grójecką do Bitwy Warszawskiej i dalej na Trasę Toruńską, z której bym zjechał na Obozowej, a stamtąd już bezproblemowo na Bemowo. chociaż nie gwarantuję, że nigdzie po drodze też nie będziesz stać, a ta droga jest sporo dłuższaigor1206 pisze:pytanko do ludzi z Warszawy: ile czasu zajmie mi dojazd samochodem na Bemowo z okolic Ursynowa lub Okęcia jeżeli wyjadę ok 17, może chwilę po 17 ? No i którędy będzie najszybciej o tej godzinie? Z góry dzięki za radę. Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego koncertu i dobrej pogody:)
Też zbieram się powoli, mam jeszcze chwilkę żeby zajrzeć na forum. Co prawda jestem lekko podziębiony ale to mi w niczym nie przeszkadza żeby wyruszyć pełen wigoru!
Także do zobaczenia dziś w Warszawie, wszystkim życzę świetnej zabawy no i oczywiście żeby na tym zachmurzeniu na niebie się skończyło i żeby to nie zniechęcało ludzi do odwiedzania dziś Bemowa
Up The Irons !!!
ojjj dziwna pogoda... Ale chuj damy rade !! o 9 bus spod stacji SHELL i Jazda na wawę
Splondrujmy bemowo
OszAlLeJE!!!!!!!!!!!!

Splondrujmy bemowo
Do zobaczenia na Bemowie! Oj będzie się działo 
Biore rzeczy na przebranie do samochodu, na Bemowie moge moknąc jak kura, ale powrot wolalbym na sucho w samoch
A ja znowu jestem chory i mam prawie 38... ale chu. na Ironów przyjdę. najwyżej umrę na koncercie. ale to będzie piękna śmierć...
zatańczysz Dance of Death i szybko powrócisz do życia 
Serdeczne dzięki "Siwy" za info na temat dojazdu. Trochę późno się zbieram ale wcześniej nie wiem czy dam radę. Jeszcze raz duże dzięx:)
Mnie gardło tak nak***ia, że z trudem wodę przełykam, ale śpiewać to dam jeszcze radęSiwy pisze:A ja znowu jestem chory i mam prawie 38... ale chu.
Ej może nie będzie padało jednak, albo nie tak mocno, czy to raczej pewne już? ;] Bo każda prognoza inaczej mówi. ;]
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

mnie teraz nie boli, ale podejrzewam, że jutro rano słowa nie będę mógł wypowiedzieć jak sobie dzisiaj pośpiewam z Lemmym i BrucemVeyron pisze:Mnie gardło tak nak***ia, że z trudem wodę przełykam, ale śpiewać to dam jeszcze radęSiwy pisze:A ja znowu jestem chory i mam prawie 38... ale chu.
Koło 18 ma nawet Słońce wyjść zza chmur, będzie dobrzeM@ti pisze:Ej może nie będzie padało jednak, albo nie tak mocno, czy to raczej pewne już? ;] Bo każda prognoza inaczej mówi. ;]
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

musi być dobrze! w końcu to koncert Maiden! 
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

wsiadam w auto i jadę. Dozobaczenia
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

W mojej "wsi" nie pada, słońce świeci (No ale, w końcu to Wielkopolska, nie Mazowsze
)
A ja jestem chory :/
(Widzę że nie ja jedyny...)
Wyjeżdżam o 12.
See you in Warsaw
A ja jestem chory :/
Wyjeżdżam o 12.
See you in Warsaw
Widzę już grupki fanów przechadzające się po Krakowskiem Przedmieściu. Niestety nie śpiewają 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Niezapomnianego wieczoru dla wszystkich
do zobaczenia na Bemowie i w Pradze 
Krusejderze nie skusisz sie na Bemowo?
Krusejderze nie skusisz sie na Bemowo?
Ostatnio zmieniony pt cze 10, 2011 11:52 am przez Cybul, łącznie zmieniany 1 raz.