Anela pisze:czy koncertu nie ma na MTV. Możliwe?
10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
I zamiast bawić się n koncercie pisałbym na forum... no proszęCięAnela pisze:Można mieć Internet w telefonie
Była transmisja na Polsat Sport, nie oglądałaś?Anela pisze:A mi koleżanka poradziła, żeby sprawdzić, czy koncertu nie ma na MTV. Możliwe?
www.MetalSide.pl
Adamek wygrał przez KO z Nickogumbyy pisze:Była transmisja na Polsat Sport, nie oglądałaś?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
KOncert duuuużo lepszy niż w Berlinie. Widać, że Ironom się bardzo chciało i jestem mega zadowolony, że byłem.
-
szatanista
- -#Long distance runner

ładny koncert. wykonawczo lepszy niż Berlin, ale nagłośnienie masakra. warto bylo wydac to 30zl i wbic sie do GC 
No to wielka szkoda, że mnie nie było
Ale ciesze sie, że Wam sie podobało, to znaczy, że faktycznie musiało byc git, bo Berlin imho był pierwsza klasa 
Tego sie troche obawiałem, ale na bemowie to norma. Bardzo żałuje, że nie pojawiłem sie na tym gigu.szatanista pisze:ale nagłośnienie masakra
Ostatnio zmieniony sob cze 11, 2011 12:52 am przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie tez nie było niestety żałuje jak nie wiem co no ale praca nie pozwoliła
Jestem ciekawy ile luda w końcu najechało i czy przebiliśmy Gwardie z 2008
?
Who motivates the motivator
Wydaje mi się, że nie przebiliśmy. Ale nie mnie to wyrokować.
Hmmm , masz racje trzeba chyba poczekać na jakieś oficjalne dane co frekwencji ale super że dali taki git koncert
Ciesze sie że sie wam podobało .
Who motivates the motivator
- michalhusta
- -#Invader

Witacie dopiero co wróciłem z koncertu. To był mój pierwszy koncert i jestem mega zadowolony, fajni ludzie ale jak na scene wyszli Ironi... to było coś 
Maiden England!
- dostoevsky
- -#Assassin

Początkowo miałem sobie darować ten koncert, mając na uwadze fakt iż Maidenów zobaczę przynajmniej na jednym halowym gigu w Szkocji. Jednak nie mógłbym żyć ze świadomością, że grają akurat wtedy kiedy jestem w Warszawie. 
Byłem i nie żałuję. Mastodon mega, kocham ich (ludzie narzekali na nagłośnienie, fakt, momentami dudniło, ale akurat stałem w miejscu gdzie wszystko ładnie słyszałem), Motorhead też przyzwoicie, podobało mi się.
Jeśli zaś mowa o Ironach - to jak napisał tomtomala - było naprawdę super. FF świetnie sprawdza się na żywo, a podczas intro niesamowicie narasta napięcie.
El Dorado też się udało. W ogóle wszystkie kawałki były ekstra, Talisman wyszedł nieźle, Blood Brothers, Dance of Death mega!
Narazie tyle, wszystko mnie boli, idę do łóżka.
Byłem i nie żałuję. Mastodon mega, kocham ich (ludzie narzekali na nagłośnienie, fakt, momentami dudniło, ale akurat stałem w miejscu gdzie wszystko ładnie słyszałem), Motorhead też przyzwoicie, podobało mi się.
Jeśli zaś mowa o Ironach - to jak napisał tomtomala - było naprawdę super. FF świetnie sprawdza się na żywo, a podczas intro niesamowicie narasta napięcie.
Narazie tyle, wszystko mnie boli, idę do łóżka.
No to super, że forma jest 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Dopiero wróciłem 
Motorhead i Maiden... klasa sama w sobie :p
A i kij w oko i kotwica w plecy dla tych dwóch buraków co na siłe chcieli się wbić pod barierki
Motorhead i Maiden... klasa sama w sobie :p
A i kij w oko i kotwica w plecy dla tych dwóch buraków co na siłe chcieli się wbić pod barierki
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Ani jednej psiej wzmianki o koncercie w mediach ogólnopolskich!!! TVN mimo że miał patronat olał koncert ciepłym moczem! Nie wspomnę o TVP ... nie wiem jak Polszmat, ale po stacji Terentiew i Solorza nie spodziewam sie więcej.... UWAZAM to za mega skandal !!!
Właśnie przed chwilą był mini reportaż z sonisphere w tvn24. Podpis - "Żelazna Dziewica" dała czadu.

jestem w szoku....... czwarty raz marzenie sie spełniło... Tocco oni zrobili !!! w cos niesamowitego warszawe
Zgubiłem koszulkie , bluze i plecak potem wyszedłem z browarem juz na miasto po koncercie i jakiś typek podszedł i oddał mi swoja koszulkie bo n jest z wawy to se poradzi a ja z daleka i powiedział ze mam i nie dziękować
haha
Poznałem warszawiankie, Beatkę
fajna przygoda , łzy na koncercie tez sie ze szczescia pojawiły, byłem w otalnym amoku zadnek zespół tak nie gra niestety taka jest prawda, po Ironach nie bedzie juz takiego pozomu koncertów!!!!!!
Poznałem warszawiankie, Beatkę
Ostatnio zmieniony sob cze 11, 2011 2:47 pm przez etoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

"Gdy emocje już opadną...etoo pisze:jestem w szoku....... czwarty raz marzenie sie spełniło... Toc kurwa co oni zrobili !!! w chuj cos niesamowitego rozjebali warszawe![]()
![]()
Zgubiłem koszulkie , bluze i plecak potem wyszedłem z browarem juz na miasto po koncercie i jakiś typek podszedł i oddał mi swoja koszulkie bo n jest z wawy to se poradzi a ja z daleka i powiedział ze mam wypierdalac i nie dziękować
haha
Poznałem warszawiankie, Beatkęfajna przygoda , łzy na koncercie tez sie ze szczescia pojawiły, byłem w otalnym amoku zadnek zespół tak nie gra niestety taka jest prawda, po Ironach nie bedzie juz takiego pozomu koncertów!!!!!!
ogólnie fajny koncert jak to Maideni, ale o wiele bardziej mi się podobało na trasie BNW i na Gwardii. Dlaczego nie było żadnych wybuchów, ogni etc. etc.?
Ludzi to całkiem sporo było tak na moje oko
Ludzi to całkiem sporo było tak na moje oko
"Only the good die young
All the evil seem to live forever"
Uważam ze Bruce o wiele bardziej sie starał niż w Berlinie. Ogólnie forma zespołu tez ciut lepsza niż tydzień temu. Organizacja, nagłośnienie, i wszystko wokół totalna dupa
fakt ze dzięki temu ze barierki były odsuniete od sceny - na barierkach było wszystko ładnie słychać ale według mnie trochę za cicho. Kumple z płyty mówili ze w ogole cicho było i na dźwięk bardzo narzekali.
Jak patrze na filmiki to wydaje mi sie, że jednak ludzi było wiecej niz na gwardii
forumowe prognozy lokalnych jasnowidzów o mega klapie festu u nas sie jednak nie sprawdziły.