pamiętam, jakiś koleś z Austrii za 50 euro chciał to kupować, a my piwo bez kolejki kupowaliśmy jako techniczni zespołuDziku pisze:Przed koncertem w Ostravie na backstage można było dostać się za okazaniem plakietki uczestnika wyjazdu od Strefy Biletów
10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
To się nazywa jechać tak gdzie się chce i szybko niebyć tam gdzie się nie chceWICKER MAN pisze: Maiden już na początku Always Look On The Bright Side of Life wyjeżdżali z Bemowa na Okęcie.
W sumie ich rozumiem, ale wiesz może Wicker czy między Holandią a Polską byli w Holandii czy porozjeżdżali się w stylu: Bruce do Londynu, Steve do Portugalii?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Polecieli do Pragi, zresztą tam też wrócili zaraz po koncercie w Warszawie. Identyczny scenariusz jak w 2008. Cóż, wolą spędzić kilka dni w Pradze niż w Warszawie - w sumie trudno im się dziwić, bo z turystycznego punktu widzenia to o wiele atrakcyjniejsze miasto. Podobnie spędzili rok temu kilka dni w Budapeszcie.remi pisze:W sumie ich rozumiem, ale wiesz może Wicker czy między Holandią a Polską byli w Holandii czy porozjeżdżali się w stylu: Bruce do Londynu, Steve do Portugalii?
Nie ma to jak dobry lans, co?WICKER MAN pisze:Trzeba mieć znajomości wysoko na samej górze.![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

wowarz pisze:Nie ma to jak dobry lans, co?WICKER MAN pisze:Trzeba mieć znajomości wysoko na samej górze.![]()
Ktoś zapytał czy bilet VIP wystarczy, aby dostać się na backstage to odpowiedziałem.
Kilka moich filmików z Warszawy:
El Dorado: http://www.youtube.com/watch?v=RHK14A1NThk
The Talisman: http://www.youtube.com/watch?v=hOwj0wc3C5k
Coming Home: http://www.youtube.com/watch?v=GpKrfXkjgo8
Zdjęcie z Warszawy na oficjalnej; ktoś siebie poznaje ? 

Janek z rodziną

Janek z rodziną
ale "wsioki" 
zwłaszcza na filmikach jak mu tłumaczą po polsku kim są
i czy pamięta wujka Leona i ciocie Józię
zwłaszcza na filmikach jak mu tłumaczą po polsku kim są
i czy pamięta wujka Leona i ciocie Józię
Wsioki. Gdyby on był z mojej rodziny mieszkającej na wsi, to byś zobaczył ,,wsioków". Już to widzę. ,,Szczęść Boże Janku! Jak ja cie dawno nie widziała! Aleś ty wyrósł! Mnie to już plecy bolo, i umierać będę, ale taka starość! I Zbyszek ma kłopoty z mieszkaniem, wyrzucić go chcom! A ty taki bogaty, to dasz trochu piniendzy dla Zbyszka? Musi z milion masz pod łóżkiem.". Tak w ogóle, to Janek trochę skołowany się zdawał.
Gers lekko zdziwiony ...
Na filmikach to straszna wiocha, ciągle tylko Janek, Janek... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ta rodzina to był istny dramat... Macali Janka, dotykali go, dawali miliard rzeczy do podpisu i oczywiście gadali do niego po polsku, a jeden koleś, który uważał się za światowca, mówił do niego po szwedzku twierdząc, że Janek na pewno zrozumie.
Koniec końców robiłem im za tłumacza, ale nawet za bardzo nie wiedziałem co mam mówić Janickowi, bo pytali się go kiedy przyjedzie do tej ich Sośny oraz czy rzuci im gitarę ze sceny.

Co On sobie o nas - Polakach pomyślał ... wstyd 
Że "widzę 5 wsioków, wiec na pewno cały 38milionowy naród jest taki i wiecej tutaj nie zagramy?" Na pewno cos takiego 
No nie pierdziel... Co Janek na to? Jakoś odpowiadał?oraz czy rzuci im gitarę ze sceny.
-
Deleted User 4876
jasne, odpowiedział "Of course "
:D
marzenia... 
kto wpadł na pomysł tego spotkania z rodziną bo mimo iż wcześniej wiele razy grali u nas to chyba nie było takiej atrakcji nigdy?
-
sfarpowany
- -#Charlotte

to oni mu sfundowali pierwsza gitarę podobno
- Iron Soldier
- -#Invader

Skomentuje to tylko tym:WICKER MAN pisze:Ta rodzina to był istny dramat... Macali Janka, dotykali go, dawali miliard rzeczy do podpisu i oczywiście gadali do niego po polsku, a jeden koleś, który uważał się za światowca, mówił do niego po szwedzku twierdząc, że Janek na pewno zrozumie.Koniec końców robiłem im za tłumacza, ale nawet za bardzo nie wiedziałem co mam mówić Janickowi, bo pytali się go kiedy przyjedzie do tej ich Sośny oraz czy rzuci im gitarę ze sceny.
![]()
a jak się mieli zachowywać? widują go pewnie raz na kilka lat, w dodatku cieszą się, że mają kogoś sławnego w rodzinie. Jakby wśród waszych krewnych był gitarzysta Iron Maiden też byście srali po gaciach z radości
a do, jak to ujęliście, wiochy Janick jest pewnie przyzwyczajony, w końcu bywa w Polsce od małego