Pojedynki płyt...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pojedynki płyt...
Somwhere in time 13-13 Seventh Son of a Seventh Son.
Będę konsekwentny z poprzednimi głosowaniami. Siódmy syn ma dwa utwory, których nie trawię kompletnie.
Będę konsekwentny z poprzednimi głosowaniami. Siódmy syn ma dwa utwory, których nie trawię kompletnie.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ten konkurs jest dziwaczny,dlaczego nie ma jasno określonej pory końca głosowania,rodzi to podejrzenia,że będzie on wtedy jak wygra "właściwa" płyta ,takie rzeczy powinno się robić bardziej profesjonalnie,niby mam to gdzieś,ale jak już w czymś biorę udział to wolałbym by miało to jakieś reguły.
Tak, powinno być 12-13, tomtomala tak lubi SiT, że dał mu 2 głosyRobercikk pisze:Nie powinno być czasem 12-13?
Nie powinno. Poczytajcie komentarz widmana. Stąd jest remis u mnie
widman pisze:Co do pary to mój głos na SOMEWHERE IN TIME. Za świetny Stranger.., za Loneliness of..., Alexander.., Sea of madness.. generalnie ciężko mi jest powiedzieć dlaczego. Może za fajny klimat czasoprzestrzeni, za brzmienie.. Za konkretne sety koncertowe i scenografię:)
ZłapanyWCzasie pisze:Ten konkurs jest dziwaczny,dlaczego nie ma jasno określonej pory końca głosowania,rodzi to podejrzenia,że będzie on wtedy jak wygra "właściwa" płyta ,takie rzeczy powinno się robić bardziej profesjonalnie,niby mam to gdzieś,ale jak już w czymś biorę udział to wolałbym by miało to jakieś reguły.
Kilka dni czasu, jak ludzie przestają głosować to jest koniec konkursu.
Nikomu się nie chce trzymać reguł... to po co na siłę?ZłapanyWCzasie pisze:Ten konkurs jest dziwaczny,dlaczego nie ma jasno określonej pory końca głosowania,rodzi to podejrzenia,że będzie on wtedy jak wygra "właściwa" płyta ,takie rzeczy powinno się robić bardziej profesjonalnie,niby mam to gdzieś,ale jak już w czymś biorę udział to wolałbym by miało to jakieś reguły.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Czy ja wiem czy nikomu się nie chce? Miało być 48h dlatego głosy po dwóch dobach powinny być podliczane a reszta olewana.
Jednak jest teraz problem, bo konkurs powinien się skończyć a mamy remis. Znowu zasada złotego głosu dla osoby, która jeszcze nie głosowała?
Jednak jest teraz problem, bo konkurs powinien się skończyć a mamy remis. Znowu zasada złotego głosu dla osoby, która jeszcze nie głosowała?
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Journeyman666 pisze:Znowu zasada złotego głosu dla osoby, która jeszcze nie głosowała?
-
Strangelander
- -#Prodigal son

Siódmy Syn to wspaniała płyt, ale SiT niewiele mu ustępuje. Głos jednak na SSOASS
A zatem :
Somwhere in time 13-14 Seventh Son of a Seventh Son.

A zatem :
Somwhere in time 13-14 Seventh Son of a Seventh Son.
No dobra, to w takim razie:
KONIEC!
Somwhere in time 13 - 14 Seventh Son of a Seventh Son
Bez niespodzianki przechodzi Siódmy Syn...
A teraz finał:
Powerslave - Seventh Son of Seventh Son
(Ze swoim głosem muszę się zastanowić do jutra.)
KONIEC!
Somwhere in time 13 - 14 Seventh Son of a Seventh Son
A teraz finał:
Powerslave - Seventh Son of Seventh Son
(Ze swoim głosem muszę się zastanowić do jutra.)
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Hej, a ja dzisiaj cały dzień słuchałem tych dwóch płyt i chciałem zagłosować. Co to ma być?
Powerslave 1 - 0 Seventh Son of Seventh Son
Ja nie muszę się zastanawiać ani chwili
7 syn to piękne i epickie dzieło, ale Powerslave jest jeszcze lepszy, możliwe że w ogóle najlepsza płyta zespołu 
Ja nie muszę się zastanawiać ani chwili
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Powerslave 2 - 0 Seventh Son of Seventh Son
Obawiam się, że wygra SSOASS ale mój głos na Powerslave. Jakoś bardziej do mnie trafia ta płyta. Są tam na prawdę mocne kawałki i uwielbiam ich słuchać.
Obawiam się, że wygra SSOASS ale mój głos na Powerslave. Jakoś bardziej do mnie trafia ta płyta. Są tam na prawdę mocne kawałki i uwielbiam ich słuchać.
Powerslave 2 - 1 Seventh Son of Seventh Son
Powerslave ma 4 kawałki i długo długo nic. W 7 nie ma takich wypełniaczy i jest lepsza jako całość, choć obie mają świetny klimat. Wolałbym finał Brave New World vs Somewhere in Time ale w tym finale mój głos na 7.
Powerslave ma 4 kawałki i długo długo nic. W 7 nie ma takich wypełniaczy i jest lepsza jako całość, choć obie mają świetny klimat. Wolałbym finał Brave New World vs Somewhere in Time ale w tym finale mój głos na 7.
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Powerslave 2 - 1 Seventh Son of a Seventh Son
Siódmy Syn to moja pierwsza płyta Maiden i pierwsze zetknięcie się z ich muzyką, mam do niej olbrzymi sentyment i na zawsze pozostanie moją ulubioną pozycją w ich dyskografii. Powerslave też jest świetną płytą, ale SSOASS to jednak mój numer jeden!
Siódmy Syn to moja pierwsza płyta Maiden i pierwsze zetknięcie się z ich muzyką, mam do niej olbrzymi sentyment i na zawsze pozostanie moją ulubioną pozycją w ich dyskografii. Powerslave też jest świetną płytą, ale SSOASS to jednak mój numer jeden!
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Może juz zakończcie, co? Czy chcecie, żeby siódmy syn wygrał 
Powerslave 2 - 2 Seventh Son of a Seventh Son
Głos na najlepszy album Iron Maiden.
Głos na najlepszy album Iron Maiden.
Powerslave 3 - 3 Seventh Son of a Seventh Son
Jak dla mnie to ani Powerslave, ani Seventh Son na finał nie zasługują..
Jednak Powerslave ma coś czego nie ma 7th Son.
Głos na Powerslave za Aces High, Rime oraz tytułowy.
Jak dla mnie to ani Powerslave, ani Seventh Son na finał nie zasługują..
Jednak Powerslave ma coś czego nie ma 7th Son.
Głos na Powerslave za Aces High, Rime oraz tytułowy.
Raczej ciężko wybrać, powinien być remis jak już.Mr. M pisze:Somwhere in time 13 - 14 Seventh Son of a Seventh Son