09/08/2011 - Ozzy Osbourne - Sopot
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 09/08/2011 - Ozzy Osbourne - Sopot
Potrzebowałbym plakat promujący koncert w wysokiej (wyższej) rozdzielczości. Macie namiar w necie?
- Veggie-Maiden
- -#Prodigal son

Ty tak PRĘDKO ich nie sprzedawajMaidenholik pisze:Mam 4 bilety na trybuny: sektor 319 za 150zl. (nominalnie 176zl.) i 511 za 140zl. (nominalnie 165zl.). Ew. moge sie dwoma wymienic z moja doplata oczywiscie na sektory 304 lub 314. GG: 3388287
Maiden:WarszawaKatowiceWrocławWarszawaWarszawa666 \m/
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Mam pytanie do tych, ktorzy byli w Ergo Arena: zerknijcie na te mapke - http://www.eventim.pl/livenation/pl/pla ... _gzhandler - zauwazylem, ze jest sporo miejsc na te dwa sektory boczne: 305 i 313. Sa tam bilety na trybuny PK 2 - praktycznie nikt nie kupil. Jak sadzicie, widac cokolwiek stamtad ? Z gory dzieki;)
Mam jeden bilet do sprzedania rząd 1 miejsce 12 w 319 sektorze.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Mam 2 bilety na sektor 319 (obok siebie), oddam kazdy za 100zl. maja adnotacje "bilet bezplatny", bo wygralem je w konkursie, wiec na pewno problemu z wejsciem na koncert nie bedzie. Odbior tylko osobisty (ew. Lublin jutro pomiedzy 18.00-19.00) - przed hala (ze wzgledu na to, ze do koncertu juz malo czasu). GG: 3388287 (po kontakcie dam numer tel. i omowimy szczegoly ew.).
Jesli ktos zechce naprawde kupic bilet, to przed kontaktem na GG, niech przesle mi wiadomosc pw. Znow jakis idiota powoluje sie na niektorych z Was i zmienia numery gg za kazdym razem (byl juz ttomasz i Piwowarus) :d Ale psychol !
Jesli ktos zechce naprawde kupic bilet, to przed kontaktem na GG, niech przesle mi wiadomosc pw. Znow jakis idiota powoluje sie na niektorych z Was i zmienia numery gg za kazdym razem (byl juz ttomasz i Piwowarus) :d Ale psychol !
a czy mają też adnotację "Bilet nie do sprzedaży"?Maidenholik pisze: maja adnotacje "bilet bezplatny", .
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ozzy Osbourne podpisał pudełko!!

-
Ozzy-Fan-Panda
- -#Prowler

Ale się działo...
To najważniejsza wiadomość z koncertu ? Były jeszcze jakieś inne pozytywy ??WICKER MAN pisze:Ozzy Osbourne podpisał pudełko!!![]()
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Ja nie wiem, człowiek całe życie słucha takiej muzy a jakiś koleś z pudełkiem może zagadać z Ozzym... Żal.
Jak wokalnie Ozzy sie zaprezentował?
Dopiero wróciłem
W drodze powrotnej kanarzyca wywaliła mnie z pociągu, fuj.
Ozzy jest MEGA! Headbanging w jego wykonaniu, spowodował na moim ryju "karpia giganta". Brawurowe wykonania Crazy Train, Faires Wear Boots, Mr. Crowley, Don't Know, Suicide Solution, a na deserek Iron Man i to na co czekałem najbardziej (i się doczekałem)- War Pigs, które całe przeryczałem w niebogłosy
Wisienka w postaci Paranoida! Analizując setlisty Ozza z poprzednich 20 koncertów, widać, że nigdy nie grał 3 (wyłączając Paranoida na bisy) kawałków Sabsów... a tu taka wspaniała niespodzianka. Także z setu jestem mega kontent. Jesli chodzi o same wykonania, dla mnie mistrzowskie szczególnie War Pigs i Crazy Train. Orkiestra spisuje się naprawdę świetnie. Pałker- koleszka na 5+, muszę mu się bliżej przyjrzeć. Basik- cacuchna. Wiosło, też super, ale mnie ten grajek nie pasuje do tej muzy. To jest typ sportowca, a Ozz powinien mieć kogoś, kto specjalizuje się w czymś w guście heavyblues
Trochę pitolił solówki, ale mniejsza z tym. Publika jak dla mnie drętwa jak nie wiem... w porównaniu do audiensu na Slayerze, to była to szkółka niedzielna. Nagłośnienie niezgorsze, choć zawsze mogło być lepiej. Jeszcze słówko (ale tylko jedno) o hali Ergo Arena- D N O! Za to widok morza rekompensował pomniejsze niedogodności. Eh, tak posiedzieć na plaży, walnąc Tyskacza i polookać w horyzont... Reasumując, napewno jeden z moich najlepszych koncertów, choć nie jest to ścisła czołówka. 8/10
PS. pozdrowienia (jak najgorsze) dla PKP... radze planować podróż z najmniejszymi szczegółami. W IR nie można jechać z biletem TLK... choć możecie mieć opłaconą całą podróż.
Ozzy jest MEGA! Headbanging w jego wykonaniu, spowodował na moim ryju "karpia giganta". Brawurowe wykonania Crazy Train, Faires Wear Boots, Mr. Crowley, Don't Know, Suicide Solution, a na deserek Iron Man i to na co czekałem najbardziej (i się doczekałem)- War Pigs, które całe przeryczałem w niebogłosy
PS. pozdrowienia (jak najgorsze) dla PKP... radze planować podróż z najmniejszymi szczegółami. W IR nie można jechać z biletem TLK... choć możecie mieć opłaconą całą podróż.
To od dawna wiadomoSoloist pisze:W IR nie można jechać z biletem TLK... choć możecie mieć opłaconą całą podróż.
www.MetalSide.pl
a probowales kiedys leciec lufthansa, majac bilet na ryanaira?? To sa dwie rozne firmy, wiec nie ma co sie dziwic. Wlasciwie na upartego mogliby dac mandat za brak biletu...... Ale to prawda, ze zintegrowany system bylby wygodniejszySoloist pisze:PS. pozdrowienia (jak najgorsze) dla PKP... radze planować podróż z najmniejszymi szczegółami. W IR nie można jechać z biletem TLK... choć możecie mieć opłaconą całą podróż.
Ozza nigdy wcześniej nie widziałem, teraz widziałem i jestem z tego potwornie zadowolony. Stara pierdoła, głos już nie ten, wszystkie do bólu oklepane i love you all, you're number one i fuckin' crazy, co nie zmienia faktu, że było znakomicie. Jak ktoś tyle czeka na czyjś koncert i w końcu się doczeka, to zawsze będzie się podobało
Jedyny minus to dla mnie zespół. Takie Fairies Wear Boots jest świetnym utworem, a tu tak jak reszta klasyków po prostu nie brzmiało i nie czuć było ich mocy. Ale cóż, Iommi jest tylko jeden.
A co do pociągów to InterRegio nie są nawet operowane przez Grupę PKP.
Jedyny minus to dla mnie zespół. Takie Fairies Wear Boots jest świetnym utworem, a tu tak jak reszta klasyków po prostu nie brzmiało i nie czuć było ich mocy. Ale cóż, Iommi jest tylko jeden.
Gdyż?Soloist pisze:Jeszcze słówko (ale tylko jedno) o hali Ergo Arena- D N O!
nie rozmywajcie tematu... prawda jest taka, że ten kraj jest chory 
Pomóżcie lepiej sklecić (kto był) setlistę:
Intro: Carmina Burana (Carl Orff)
I Don't Know
Suicide Solution
Mr. Crowley
War Pigs
Bark at the Moon
Fairies Wear Boots
Road to Nowhere
Shot in the Dark
Rat Salad (inc. Drum Solo)
Iron Man
I Don't Want to Change the World
Crazy Train
Mama, I'm Coming Home
Paranoid
ja narazie skleciłem taką... jak cuś przeoczyłem- pisać!
Pomóżcie lepiej sklecić (kto był) setlistę:
Intro: Carmina Burana (Carl Orff)
I Don't Know
Suicide Solution
Mr. Crowley
War Pigs
Bark at the Moon
Fairies Wear Boots
Road to Nowhere
Shot in the Dark
Rat Salad (inc. Drum Solo)
Iron Man
I Don't Want to Change the World
Crazy Train
Mama, I'm Coming Home
Paranoid
ja narazie skleciłem taką... jak cuś przeoczyłem- pisać!
Ostatnio zmieniony śr sie 10, 2011 5:10 pm przez Soloist, łącznie zmieniany 1 raz.
...a byłeś kiedyś w Atlas Arenie?Piwowarus pisze:Soloist napisał/a:
Jeszcze słówko (ale tylko jedno) o hali Ergo Arena- D N O!
Gdyż?
Nie grali tego przecież. Chyba, że przegapiłem w co wątpię.Soloist pisze:Road to Nowhere
Jeśli chodzi o koncert to na plus:
- Ozzy
- zobaczyć Ozzy'iego
- forma wokalna Ozzy'iego i fizyczyna
- zespół z perkusistą na czele, dobrzy muzycy
- setlista
- Ergo Arena (świetne warunki)
Na minus:
- publika (kolejny raz wyszło jak durnym pomysłem jest Golden Circle. Od połowy Golden Circle większość w ogóle nawet nie zaklaskała więc była wielka dziura, bo wiadomo pod barierkami się bawili i na płycie z przodu też dobra zabawa
- długie oczekiwanie
- zespół, który suppertował
Stałem na samym końcu GC i jakimś dziwnym trafem wokółi przede mną tylko pojedyncze osoby nie klaskały...diego pisze: Na (kolejny raz wyszło jak durnym pomysłem jest Golden Circle. Od połowy Golden Circle większość w ogóle nawet nie zaklaskała więc była wielka dziura, bo wiadomo pod barierkami się bawili i na płycie z przodu też dobra zabawa
Chwalenie Atlas Areny i narzekanie na Ergo - dla mnie przynajmniej - niezrozumiałe. Ergo pod każdym względem lepsza, nawet otoczenia samego budynku. No, Atlas stoi przy dworcu. No i szkoda, że Ergo wybudowali gdzieś na krańcach cywilizacji.