Black Sabbath
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Black Sabbath
Ostatnio zmieniony pn lis 14, 2011 2:26 pm przez kabanos, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Black Sabbath
Juz pare razy mieli wracać.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Kolejny kaprys Ozzyego - zobaczymy...
Mimo, że można się było tego spodziewać, to jestem trochę zaskoczony, czy raczej zawiedziony. Po cichu liczyłem na solowy album Iommiego, ew. z Butlerem. Nowa płyta BS to duży znak zapytania, miała być już 13 lat temu.
Pamiętajcie że reaktywacja BS = pełne stadiony = WIELKA KASA o której Ozzy, a w szczególności Sharon mogą puki co tylko pomarzyć. Myślę że ten reunion jest całkiem możliwy, tylko najciężej pewnie będzie z Billem bo on już od dawna ma problemy ze zdrowiem, ale od bidy zawsze mogą wziąć Vinniego - komu tak naprawdę zrobi różnicę kto siedzi za garami?
To już jest potwierdzone na Bravewords (tak przynajmniej twierdzą) ...trza zarobić na starość (...)
Kurde, czyżby kolejny z moich snów miał się spełnić. Reaktywacja Black Sabbath w oryginalnym składzie! Jeszcze jakbym ich zobaczył na żywca to chyba na drugi dzień mógłbym umrzeć ze szczęścia
Tylko nie wiadomo jak tam z Billem czy da radę bo już zdrowie nie te co kiedyś, przecież z tego co pamiętam to chłopina nawet kiedyś miał zawał. No zobaczymy co z tego wyjdzie bo póki co ciągle jeszcze przecieram oczy ze zdziwienia.
Reaktywacja Black Sabbath? Już nie chce mi się liczyć, która to już plotka...
Aczkolwiek, gdyby tak się stało, byłoby naprawdę świetnie
Aczkolwiek, gdyby tak się stało, byłoby naprawdę świetnie
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

oto co powiedział na to Tony Iommi:
I’m saddened that a Birmingham journalist whom I trusted has chosen this point in time to take a conversation we had back in June and make it sound like we spoke yesterday about a Sabbath reunion.
Thanks to the internet it’s now gone round the world as some sort of “official” statement on my part, absolute nonsense. I hope he’s enjoyed his moment of glory, he won’t have another
Przez kogo ?!?!RALF pisze:To już jest potwierdzone na Bravewords (...)
Ale młyn - wychodzi na to, ze to kolejna plotka - Iommi dementuje (...)
Przez Bravewords 
Niezła ściema z tym reunion.... kilka osób nieźle sie zagotowało
hehe... dlatego zawsze warto poczekać na oficjalne potwierdzenie.RALF pisze:To już jest potwierdzone na Bravewords (tak przynajmniej twierdzą) ...trza zarobić na starość (...)
www.MetalSide.pl
Szkoda, reunion Black Sabbath i nowa płyta byłyby naprawdę ciekawymi wydarzeniami...Tak to nic nie wiadomo, choć gdyby coś się działo to Iommi by nie zaprzeczał.
Ostatnio zmieniony śr sie 17, 2011 11:40 am przez ttomasz, łącznie zmieniany 1 raz.
To że teraz Iommi dementuje nie oznacza, że za rok czy dwa mu się nie odmieni. Wątpię żeby taka plotka wzięła się z zupełnie niczego.
Z bujnej wyobraźni jakiegoś redaktora?PanPrezes pisze:Wątpię żeby taka plotka wzięła się z zupełnie niczego.
www.MetalSide.pl
Ale Iommi pewnie czymś musiał tą wyobraźnię pobudzić. Pewnie trochę wypił i zaczął za dużo paplać o tym co mu chodzi po głowie, tak przynajmniej wynika z jego oświadczenia.
Wg mnie to po prostu kwestia interpretacji niektórych wypowiedziPanPrezes pisze:Ale Iommi pewnie czymś musiał tą wyobraźnię pobudzić. Pewnie trochę wypił i zaczął za dużo paplać o tym co mu chodzi po głowie, tak przynajmniej wynika z jego oświadczenia.
O tym wpisie najlepiej zapomnieć. Chociażby najbardziej konkretne słowa
Są całowicie wyjęte z kontekstu. Równie dobrze mogą się odnosić do "nowego materiału", jak i wcześniejszej próby."We're really looking forward to it and I think the stuff we've been writing is really good," said Iommi. "It's more back to the old original stuff."
Nie srajcie, nic się nie wydarzy.