25/11/2011 - Gamma Ray - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: 25/11/2011 - Gamma Ray - Kraków
A od kiedy ceny koszulek zależą od klubu? 
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

browary wypije przed 
Wpadne 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
"Pragniemy poinformować, iż planowany na dzień 3 września 2011 w krakowskim Klubie Studio koncert zespołu Gamma Ray, z przyczyn niezależnych od organizatora zostaje przeniesiony na dzień 25 listopada 2011, do klubu Kwadrat – również w Krakowie. Serdecznie przepraszamy za mogące wyniknąć utrudnienia, jednocześnie informując, iż bilety nabyte na koncert 3 września, oczywiście zachowują ważność i będą aktualne 25 listopada. Osoby które zrezygnują z uczestnictwa w koncercie 25 listopada, mogą natomiast zwracać bilety w punktach ich nabycia.
AGENCJA IDO"
Takie coś znalazłem...
AGENCJA IDO"
Takie coś znalazłem...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No niestety. Niemiaszki zapewne przykombinowały że skoro 26.11 grają w Czechach to po kiego do Polski jechać półtora miesiąca wcześniej i podwajać sobie koszty, skoro można oba wyjazdy machnąć za jednym razemEmilio pisze:
Takie coś znalazłem...
Dobrze przynajmniej że Kraków pozostał docelową lokalizacją
Przekombinowali, ponieważ tego dnia w Krakowie gra Amon Amarth z As I Lay Dying, a w jakimś stopniu publiczność tych kapel się pokrywa.Kuba pisze:
No niestety. Niemiaszki zapewne przykombinowały że skoro 26.11 grają w Czechach to po kiego do Polski jechać półtora miesiąca wcześniej i podwajać sobie koszty, skoro można oba wyjazdy machnąć za jednym razem![]()
Tydzień przed koncertem, mają szwaby kurcze orient.
Crystal Viper w nowym terminie nie wystąpi:
"The GAMMA RAY show planned for 03.09.2011 (Krakow/Poland) has been re-scheduled to 25.11.2011. Sadly CRYSTAL VIPER will not be able to join GAMMA RAY that day due to logistic reasons."
Pomijając, że dzień później, 26.11. w Warszawie wystepuje Iced Earth. No ale przecież oni nie będą dla siebie konkurencją ;/
Crystal Viper w nowym terminie nie wystąpi:
"The GAMMA RAY show planned for 03.09.2011 (Krakow/Poland) has been re-scheduled to 25.11.2011. Sadly CRYSTAL VIPER will not be able to join GAMMA RAY that day due to logistic reasons."
Pomijając, że dzień później, 26.11. w Warszawie wystepuje Iced Earth. No ale przecież oni nie będą dla siebie konkurencją ;/
Night Mistress Fan Club Łódź
No wydaje mi się że w małymyankes pisze:Przekombinowali, ponieważ tego dnia w Krakowie gra Amon Amarth z As I Lay Dying, a w jakimś stopniu publiczność tych kapel się pokrywa.Kuba pisze:
No niestety. Niemiaszki zapewne przykombinowały że skoro 26.11 grają w Czechach to po kiego do Polski jechać półtora miesiąca wcześniej i podwajać sobie koszty, skoro można oba wyjazdy machnąć za jednym razem![]()
- Pawel_Maiden
- -#Wrathchild

hah, no to już jest trzeci termin koncertu. Oby go nieodwołali
Pytanie: A co z Enforcerem ??
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Pawel_Maiden
- -#Wrathchild

pewnie też out
o ile brak Vipera, który gra często, nie jest żadnym argumentem, to brak Enforcera może przeważyć czarę goryczy
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Gra często, ale gdzie? Jak na Polski zespół, dwa koncerty w roku to dość mało...krusejder pisze:o ile brak Vipera, który gra często
Night Mistress Fan Club Łódź
Ciekawe, czy organizatorzy wpadną na pomysł połączenia koncertów GR i AA 
www.MetalSide.pl
Yhy, jak ch**gumbyy pisze:Ciekawe, czy organizatorzy wpadną na pomysł połączenia koncertów GR i AA
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

No nie wierze. Miałem iść na Amon Amarth. Co teraz wybrać...
Jaka szopka? Dwóch niezależnych organizatorów organizuje dwa różne koncerty. Niedawno podobna sytuacja była w Warszawie - koncerty Annihilator i Arch Enemy.Emilio pisze:Szopka sie z tego robi...
www.MetalSide.pl
Chodzi mi o to, że już 3 raz jest przekładane to GR... Najpierw Płock, potem Studio teraz ten śmieszny Kwadrat :/