szkoda, że mało kto już o tym pamięta
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nie jest źle, bez przesady.. ale po Stadium, którego obie płytki były super, to faktycznie obniżenie lotów lekkie... choć w sumie, jeszcze nie mam zdania.DeJMIeN Wielki pisze:cieniutko, oj cieniutko

Mi bardzo podszedł ten album. Chyba jedynie singlowy numer troche drazni.syzygy pisze:nie jest źle, bez przesady.. ale po Stadium, którego obie płytki były super, to faktycznie obniżenie lotów lekkie... choć w sumie, jeszcze nie mam zdania.DeJMIeN Wielki pisze:cieniutko, oj cieniutko

Właśnie ostatnio kupiłem. I trochę mnie znużył mimo tego że to ledwo 40 minut jest. Ale dam mu jeszcze oczywiście szansę.yankes pisze:
Zakk unplugged, polecam.

po prostu drażnią mnie te mdłe, wolne kawałki i to że nie ma już nic z dawnego powera papryczek jak np. na woodstock 94metal pisze:Mi bardzo podszedł ten album. Chyba jedynie singlowy numer troche drazni.syzygy pisze:nie jest źle, bez przesady.. ale po Stadium, którego obie płytki były super, to faktycznie obniżenie lotów lekkie... choć w sumie, jeszcze nie mam zdania.DeJMIeN Wielki pisze:cieniutko, oj cieniutko