Nomad
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Nomad
Tego czemu nie grają na żywo nigdy nie zrozumiem. Utwór genialny. A solo zaczynające się od 3 minuty i ktore trwa z 30 sek lacznie, jest najlepszym co ten zespol stworzyl.
-
WICKER-MAN
- -#Charlotte

Re: Nomad
Alexandra w tym roku po części zagrali w Atenach 
Takie coś to się nie liczy!WICKER-MAN pisze:Alexandra w tym roku po części zagrali w Atenach
Czemu nie zrobią czegoś w rodzaju ankiety na stronie głównej? Fani mieliby powiedzmy do wyboru kilka niegranych przez Maiden utworów. Wygrany, albo powiedzmy dwa z największą ilością głosów Ironi wrzuciliby po prostu w set zamiast hmm Feara i powiedzmy Hallowed (który uwielbiam, ale grają go do przesady często).
-
WICKER-MAN
- -#Charlotte

hahaahah XD lepszy rydz niż nidzgeri92 pisze:Takie coś to się nie liczy!WICKER-MAN pisze:Alexandra w tym roku po części zagrali w Atenach![]()
Ok, utwór świetny i też uważam, że mógłby zająć miejsce w setliście. Ale mam jedno pytanie. Mamy zamiar rozpocząć 10 postową (na tym pewnie się skończy, może trochę wiecej) rozmowę n temat każdego utworu Maidenów? Wystarczy już...
-
WICKER-MAN
- -#Charlotte

Nomad jest rewelacyjny. Ma klimat pustyni jak nic.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Nomad to geniusz. Jedenz moich ulubionych utworów Maiden. A jeszcze ten krzyk Bruce'a Noooooomaaad - coś niesamowitego 
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
byłoby super, ale zagarli by koncert z utworów których nie grali od lat albo wcale więc nierealnegeri92 pisze:Czemu nie zrobią czegoś w rodzaju ankiety na stronie głównej?
sam NOMAD przegenialny utwór dla mnie chyba najlepszy z BNW niestety nigdy nie doczekałem się wykonania na żywo
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

również nie rozumiem czemu zespół nigdy nie zdecydował się go wykonać na żywo, zresztą tak samo jak The Thin Line Between Love & Hate, Nomad to 1 trójka moich ulubionych numerów po reunion, liczę że może sobie o nim przypomną przy okazji trasy podsumowującej ostatnie 2 dekady 
no nie wiem, jak miałbym się z tym nie zgodzićMr. M pisze:A jak dla mnie mogliby, tak jak na trasie promującej AMoLaD, zagrać cały albumSiwy pisze:Jak dla mnie, na trasie BNW mogliby zagrać 3 ostatnie utwory zamiast 3 pierwszych
ale jak już wybierać, no to wybieram