On Board Flight 666
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: On Board Flight 666
A tych fotek, to jest w końcu 300 czy 600 - bo co zapowiedź, to inaczej piszą!
Europa:
2008: Twickenham i Goteborg
2010: Knebworth
2011: Londyn (tutaj można rozpoznać większość osób z barierki z pierwszego koncertu
)
Ilości zdjęć mi się nie chce liczyć. Sądzę, że powyżej 300, bo są strony, gdzie jest po kilkanaście zdjęć, ale 600 - nie sądzę, zresztą nie jest to dla mnie jakieś specjalnie istotnie.
2008: Twickenham i Goteborg
2010: Knebworth
2011: Londyn (tutaj można rozpoznać większość osób z barierki z pierwszego koncertu
Ilości zdjęć mi się nie chce liczyć. Sądzę, że powyżej 300, bo są strony, gdzie jest po kilkanaście zdjęć, ale 600 - nie sądzę, zresztą nie jest to dla mnie jakieś specjalnie istotnie.
Bardzo dobre wydawnictwo! Warte swojej ceny. Oprawa i jakość całkiem niezła. Dodatkowo dostałem w paczce oficjalny kalendarz na 2012 rok Final Frontier 
wow od amazona? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jestem na fotkach z Rio (z całym zespołem
), Tampy i Londynu więc nie jest źle. 
-
Deleted User 2259
Wicker to w ogóle jest Pro,i to wiadmo wszystkim od dawna 
Berlina rzeczywiście nie ma. Szkoda, bo akurat byłem pod sceną. W każdym razie super wydawnictwo. Na pewno obejrzę nie raz.
album jest naprawdę piękny i świetny!
szkoda że tak po macoszemu potraktowali Europę, ale to chyba jedyny przytyk.
Czy ta szara koszulka Dickinsona jest z naszym orzełkiem w koronie? :>
Tak! Bruce bardzo bardzo czesto z niej chodziBudziol pisze:album jest naprawdę piękny i świetny!
a skąd ma takiego "adasia" ? 
Chyba wydawnictwo nie zrobiło zbyt wielkiej furrory wśród polskich fanów
Moim zdaniem album jest naprawde świetny, a zdjęć jest tyle, że nie sposób ogarnąc wydawnictwa po wielokrotnym przejrzeniu. Zamówiłem jakiś czas temu z amazon.co.uk za 12 funtów za sztukę. Moim zdaniem naprawde warto. Szkoda, że ceny w polskich sklepach sporo większe.
To w polskich sklepach (księgarniach) to można dostać...? Czy tylko na indywidualne zamówienie z UK w wybranych punktach sprzedaży...
Wiesz, patrzyłem w ofertach sklepów internetowych ceny wahały się od 120 do 145 zł. Jak to wygląda poza netem nie wiem, ale jesli już to zapewne tak jak piszesz.RALF pisze:To w polskich sklepach (księgarniach) to można dostać...? Czy tylko na indywidualne zamówienie z UK w wybranych punktach sprzedaży...
Gdyby ktoś chciał nabyć takowe wydawnictwo po cenie, a nie ma mozliwości nabycia itp piszcie na pw, pomoge
Cóż... fani nie garną się do kupowania płyt, które kosztują ok. 40-50 zł, to nie ma co liczyć, że kupią album ze zdjęciami za 140.Cybul pisze:Chyba wydawnictwo nie zrobiło zbyt wielkiej furrory wśród polskich fanów![]()
www.MetalSide.pl