atak na serwer, a po zbanowaniu jeszcze masa następnych łącznie z ręcznym próbowaniem złamania hasełInvader pisze:ja nie siedzę w temacie,pamiętam ich,ale za co dostali bana?
El Dorado pisze:kiedy wiec odbanujecie herkiego i mikiego
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
atak na serwer, a po zbanowaniu jeszcze masa następnych łącznie z ręcznym próbowaniem złamania hasełInvader pisze:ja nie siedzę w temacie,pamiętam ich,ale za co dostali bana?
El Dorado pisze:kiedy wiec odbanujecie herkiego i mikiego
konkretnie?Madril pisze:Popieram Tobiasza!![]()
Swoją drogą... Przy Waszej polityce bezpieczeństwa ze stroną Sanktuarium (nie mówię o forum) można zrobić cuda na kiju.
Konkretnie już to kilka razy mówiłem, choćby ostatnio przed wyjazdem do Berlina Deleted User 804owi, i już mi się nie chce, skoro i tak olewacie.Budziol pisze:konkretnie?
"Cudów na kiju" tam zrobić się nie da i to nawet mając uprawnienia adminaMadril pisze: Swoją drogą... Przy Waszej polityce bezpieczeństwa ze stroną Sanktuarium (nie mówię o forum) można zrobić cuda na kiju.![]()

dzięki za wstawienie ,miło z Twojej strony,mam nadzieję,że uda Ci się do Kraka na Saxona pojechać, ja na dniach będe kupował biletkrusejder pisze:dzięki, mam nadzieję, że wróci
pzdr
A Ty swoje.zdejm bana herkiemu i mikiemu, pokaż, że masz jaja mikołaju
Dopóki Deleted User 804, Budziol i ja jesteśmy na Sanktuarium ( a nigdzie się nie wybieramy ), Herki i Miki nie zostaną odbanowani. Koniec tematu.
ale powiedz tylko rozsadnie po co?El Dorado pisze:zdejm bana herkiemu i mikiemu, pokaż, że masz jaja mikołaju