Fanclubowe koszulki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fanclubowe koszulki
a może głowe byka? 
Dajcie już spokój... Już nie kombinujmy z bykami, wampirami czy innymi cudami na kiju...
- Devil Dust
- -#Charlotte

Chodzi mi dokładnie o coś takiego:
http://pu.i.wp.pl/k,MzY5NTI5MDAsNDc2Mzk ... bloody.bmp
Moim zdaniem ma to super klimat i dobrze zrobiony koń będzie nawiązaniem do okładki Death On The Road
http://pu.i.wp.pl/k,MzY5NTI5MDAsNDc2Mzk ... bloody.bmp
Moim zdaniem ma to super klimat i dobrze zrobiony koń będzie nawiązaniem do okładki Death On The Road
No dobra, koń jest super, ale jeżeli dalej będziemy na etapie konkursu życzeń to nic nie zrobimy.
koń dracula no błagam, niewiele raczej ma wspólnego z tym DOTR 
wysle mu mimski kilka rysunkow Edka, husara, nakresli o co chodzi i zobaczymy co z tego wyjdzie
na razie zrzutka na projekt to jakaś żenada, ale spoko damy radę
wysle mu mimski kilka rysunkow Edka, husara, nakresli o co chodzi i zobaczymy co z tego wyjdzie
na razie zrzutka na projekt to jakaś żenada, ale spoko damy radę
fajny jest, nie gadajkoń dracula no błagam,
Hmm... raczej do zainteresowanych nie należęBudziol pisze:dobra poszły pw do zainteresowanych
Na temat projektu (schodkowego) nawet nie będę się wypowiadał, bo jak napisałem wcześniej - nie jestem zainteresowany
www.MetalSide.pl
a co byś chciał żeby FC takiego robił?
wszelka incjatywa forumowiczów mile widziana
zresztą to chyba nie ten temat.
Powiem tak, zajmowałem się akcją flaga na 50 ur Brucea, teraz zrzutką po 5zł na projekt husara i po za wiecznym kręceniem nosem nic nie da się zrobić.
Dosłownie garstka zainteresowanych czymkolwiek oprócz marudzenia
wszelka incjatywa forumowiczów mile widziana
zresztą to chyba nie ten temat.
Powiem tak, zajmowałem się akcją flaga na 50 ur Brucea, teraz zrzutką po 5zł na projekt husara i po za wiecznym kręceniem nosem nic nie da się zrobić.
Dosłownie garstka zainteresowanych czymkolwiek oprócz marudzenia
Tak właśnie myślałem... z polskim marudzeniem to niewiele się da zrobić. A funkcjonowanie FC... to nie moja bajka, bo ja mam sporo innych spraw na głowie i tutaj tylko na forum zaglądam.
www.MetalSide.pl
wiesz czasami ręce opadają, z cegiełką na flagę nikt szansy nie dawał i faktycznie gdyby nie pomysł z allegro to nic by z tego nie było, tylko każdy gadać umie.
Liczę, że akcja z koszulkami wypali
Liczę, że akcja z koszulkami wypali
jak wysyłasz wiadomość w sobotę, to nic dziwnego. nie każdy ma konto w mbanku, albo zagląda na forum w weekend. poczekajmy do wtorku, wtedy będzie można zacząć jęczeć, że coś jest nie tak.Budziol pisze:zadnych trupow, krwi nie bedzie to nie gore
tylko na razie ze uzbieralo sie calych 10ciu chetnych na zrzutke na projekt to poki co wplacic (az 5zl!) moze 2-3 osoby... (nie liczac mnie mimskiego oczywiscie, ktorzy sie tym zajmuja)
w każdym razie ode mnie już powinno być
nie jęczę, tylko widzę co większość odp na pw :]
ale spoko ruszył temat z miejsca parę złoty sie zbierze resztę najwyżej dorzucimy
ale spoko ruszył temat z miejsca parę złoty sie zbierze resztę najwyżej dorzucimy
Dostałem dziś informację, że koszt ostateczny to:
45 zł za Edka
30 zł za tło
9,50 za wysyłkę
płatność po wykonaniu pracy
45 zł za Edka
30 zł za tło
9,50 za wysyłkę
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
To, to będzie rysunek na kartce?mimski pisze:9,50 za wysyłkę
A może na płycie, w kilku formatach?
Ja zainteresowany nie jestem.Budziol pisze:dobra poszły pw do zainteresowanych
no to olej sprawę, po co szukać problemu gdzie go nie ma?
wysłałem po prostu do wszystkich, którzy brali udział w dyskusji

szkoda ze ktos od razu tego w kompie nie robi
trzeba będzie chyba trochę potem porawić, bo intensywność, ostrość, straci na tym
wysłałem po prostu do wszystkich, którzy brali udział w dyskusji
fakt ze zbedne to wysylanie bo trzeba i tak zeskanowacmimski pisze:Dostałem dziś informację, że koszt ostateczny to:
45 zł za Edka
30 zł za tło
9,50 za wysyłkę
szkoda ze ktos od razu tego w kompie nie robi
trzeba będzie chyba trochę potem porawić, bo intensywność, ostrość, straci na tym
No właśnie może jednak lepiej, żeby to zrobił grafik komputerowy, który od razu rysuje takie rzeczy na kompie. Myślę, że jakość będzie zdecydowanie lepsza bo skan to chyba nie najlepszy pomysł, chociaż w sumie zależy czym to ma być rysowane/malowane.
Zaraz znowu będzie, że tylko umiem narzekać, ale trudno.
Zależy jakim formacie, bo jeśli będzie większe niż potrzeba, to OK, ale jeśli będzie mniejsze to wyjdzie komedia. Najlepszym rozwiązaniem był by tak jak mówił Deleted User 804 rysunek wektorowy.
Zależy jakim formacie, bo jeśli będzie większe niż potrzeba, to OK, ale jeśli będzie mniejsze to wyjdzie komedia. Najlepszym rozwiązaniem był by tak jak mówił Deleted User 804 rysunek wektorowy.
ale nikt nie ma namiaru na takiego grafika
po za tym koszta mogą być nieporównywalnie większe, a do tej pory udało nam się zebrać całe 25zł
- śmiech i tu macie odpowiedź, dlaczego na tym FC coś tak ciężko zorganizować, bo tylko każdy dobrze gadać potrafi
tylko też mam pytanie jaką metodą wykona projekt? Farbami?
po za tym koszta mogą być nieporównywalnie większe, a do tej pory udało nam się zebrać całe 25zł
format ma być A3, czyli to projekt 1:1, a więc z tym akurat luzManWhoWalkAlone pisze:Zależy jakim formacie, bo jeśli będzie większe niż potrzeba, to OK, ale jeśli będzie mniejsze to wyjdzie komedia.
tylko też mam pytanie jaką metodą wykona projekt? Farbami?