11/07/2012 - Guns N' Roses - Rybnik
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
11/07/2012 - Guns N' Roses - Rybnik
GUNS N' ROSES
11.07.2012 środa
Stadion przy ul. Gliwickiej, Rybnik
Ceny biletów na koncert Guns N` Roses ustalone zostały na następującym poziomie: 99,199 i 250 złotych (murawa boiska), 270 złotych (trybuny), 690 złotych (VIP). Będzie je można nabywać poprzez stronę www.imprezyprestige.com, w salonach Empik, sklepach Media Markt oraz Saturn. - Początek sprzedaży zaplanowano na piątek, 10 lutego, na godzinę 12.00. Zainteresowanie koncertem jest bardzo duże. Warto się więc pośpieszyć – dodaje Janusz Stefański z agencji Prestige MJM.
http://www.imprezyprestige.com/aktualno ... news_id=57
11.07.2012 środa
Ceny biletów na koncert Guns N` Roses ustalone zostały na następującym poziomie: 99,199 i 250 złotych (murawa boiska), 270 złotych (trybuny), 690 złotych (VIP). Będzie je można nabywać poprzez stronę www.imprezyprestige.com, w salonach Empik, sklepach Media Markt oraz Saturn. - Początek sprzedaży zaplanowano na piątek, 10 lutego, na godzinę 12.00. Zainteresowanie koncertem jest bardzo duże. Warto się więc pośpieszyć – dodaje Janusz Stefański z agencji Prestige MJM.
http://www.imprezyprestige.com/aktualno ... news_id=57
Ostatnio zmieniony pn lut 06, 2012 1:07 pm przez yankes, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: 11/07/2012 - Guns N' Roses - Rybnik
Niemożliwe :O
Gdyby tylko był to chociaż w połowie oryginalny skład to chyba jako pierwszy kupił bym bilet, a tak to nie wiem czy się opłaca..
Gdyby tylko był to chociaż w połowie oryginalny skład to chyba jako pierwszy kupił bym bilet, a tak to nie wiem czy się opłaca..
Ja na nich byłem w 2006 na pastwisku zwanym kiedyś stadionem Legii. W sumie fajnie było usłyszeć kawałki GNR, zobaczyć Axla i Izziego i poczuć namiastkę prawdziwych Gunsów. To jednak było 5 lat temu, nie wiem jak teraz to wygląda.
Ja już Slasha widziałem, wiec dla kompletu Axl
. Bede na pewno, zwłaszcza że to 15km ode mnie
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Też pewnie się wybiorę
Ciekawe po ile bilety?
Ciekawe po ile bilety?
No więc właśnie......
Gdyby to było prawdziwe G`n`R to bym się nie zastanawiał ani chwili, a jako że jest to taki "Axl Rose Band" to sobie poczekam i zobaczę co się w okresie wakacyjnym koncertowo "wykluje" jeszcze
Bo w sumie to problemów z dostaniem biletów nie przewiduje raczej
Gdyby to było prawdziwe G`n`R to bym się nie zastanawiał ani chwili, a jako że jest to taki "Axl Rose Band" to sobie poczekam i zobaczę co się w okresie wakacyjnym koncertowo "wykluje" jeszcze
Bo w sumie to problemów z dostaniem biletów nie przewiduje raczej
Jak starczy czasu i pieniędzy to się wybiorę z ciekawości, ale parcia na tych Gunsów nie mam. Jakby to był dawny skład to już bym się starał o bilet.
A to kiedyś GnR nie było "Axl Rose Band"? Nie ma co marudzić, bo koncerty ponoć grają zajebiste, sam bardzo chętnie się wybiorę. Mimo, że nie ma Slasha i paru innych, to obecne wcielenie zespołu to żadna popelina, odfajkowująca koncerty, zresztą rzucić okiem na setlist:
http://www.setlist.fm/setlist/guns-n-ro ... 1ccaf.html
http://www.setlist.fm/setlist/guns-n-ro ... 1ccaf.html
A dla "Polaków i Żydów" miał nie grać 
Postaram się pojawić 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

byłem na Legii 5 lat temu. I to mi zupełnie wystarczy 
-
Deleted User 2868
Co za news
Oczywiście będę, do tego jeszcze mam tak bliziutko 
Też mam blisko, możliwe że będę 
- Shedao Shai
- -#Nomad

Będę na 100%, mam o rzut kamieniem tam 
będę, niezależnie od ceny
Re: 30/06/2012 - Guns N' Roses - Rybnik
Stadion ?? Rozumiem, jakby zagrali w pubie na 100 osób, ale stadion ??yankes pisze:GUNS N' ROSES
30.06.2012 sobota
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
- Shedao Shai
- -#Nomad

Pub... tak, bo pewnością w całej Polsce nie znajdzie się 10000 fanów GN'R... 
Może i się znajdzie, ale jedyny koncert GnR jaki chciałbym zobaczyć, to kameralny w klubie na kilkaset osób.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Ale w okresie Appetite? To musiała być miazga, zresztą na trasie promującej UYI I& II też była. Nie chcę mi się szukać koncertu, więc teledysk do Estranged z fragmentami Monachiumkrusejder pisze:Może i się znajdzie, ale jedyny koncert GnR jaki chciałbym zobaczyć, to kameralny w klubie na kilkaset osób.
http://www.youtube.com/watch?v=dpmAY059TTY
Mówię o dzisiejszych czasach. Nigdy nie byłem wielkim fanem GnR, oczywiście najwyzej cenię ich debiut. Ostatnie koncerty nie przypasowały mi, acz mam jakiś klubowy, akustyczny koncert z 2010. Całkiem w porzo.