Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Newsy muzyczne
Niech Nergal o tym powie 
Ogólnie Mustaine jest nieco żałosny
Nie wiem czy nadużywane przez tyle lat dragi i alkohol robią swoje (ale pewnie robią
) ale gośc nie ma po kolei w głowie
To jak paraduje w swojej białej koszuli, mającej oznaczac nawrócenie i czystosc, albo jak nie chce grac trasy z behemotem, z powodu ich tekstów i ogólnego wizerunku. Myślę, że gosc sporo przesadza, bo sam zachowuje się jak wielka gwiazda rocka, podobno obsługę techniczną itd. traktuje jak szmaty a miły jest tylko na meet&greet, bo wiadomo- pieniązki
Ale mimo tego, uwielbiam tego gościa 
Warto wsiąść pod uwagę, że nie wiadomo ile prawdy jest w tym "newsie" na oneciePawcio pisze:Ogólnie Mustaine jest nieco żałosny
www.MetalSide.pl
Nie mówię, już nawet o tym "uleczeniu", tylko tak ogólnie
Ale ten news jakos mi do niego pasuje 
Ale po czym wnosisz, iż Mustaine jest żałosny?Pawcio pisze:Nie mówię, już nawet o tym "uleczeniu", tylko tak ogólnie![]()
www.MetalSide.pl
Przeczytaj mojego wczorajszego posta, bo chyba przeczytałes tylko pierwsze zdanie
Ciągły żal do metalliki za to że został wykopany z zespołu, jego ogromne ego, i m.in to co napisałem w tamtym poście składają się na moją opinię o nim. Bardzo cenię go jako muzyka, jest jednym z moich ulubionych gitarzystów a Megadeth to jeden z moich ulubionych zespołów, ale samo zachowanie Mustaine niespecjalnie mi się podoba. Po prostu Mustaine wygląda mi na niezłego dupka 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Faktycznie, zgadzam się z opinią Pawcia nt. Mustaine'a. Tylko że ja dodatkowo nie cenię go jako muzyka, więc olewka na 100%. 
echhh... nie ma to jak wieści prosto z "onetowych" serwisów plotkarskich. Dla niektórych rzeczywiście co napiszą w internecie to święta prawda...
www.MetalSide.pl
Nie czytam onetu. Na ten news natknąłem się na forum megadeth'u. Swoje zdanie na temat Mustaina opieram na tym co przeczytałem w jego książce, wielu wywiadach z nim, bądź też na różnych forach i ogólnie internecie, i po prostu uważam to co uważam, i to czy on faktycznie chwalił się jakimś tam certyfikatem czy nie, tego nie zmienia.
http://muzyka.onet.pl/newsy/rock/nowa-p ... omosc.html
No ciekawe jak dziadki dadzą radę na nowej płycie
No ciekawe jak dziadki dadzą radę na nowej płycie
-
Szkieletor
- -#Invader

I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
skoro na Narodowym Madonna to na Miejskim we Wrocławiu Metallica 
http://www.rockmetal.pl/wiesci.html?new ... iada_plyte
6 lutego 2012 roku nakładem Metal Mind Productions ukaże się nowy album grupy Mech.
Słyszałem już 4 kawałki z nieoficjalnego "singla" który otrzymałem od zespołu - zapowiada się naprawdę świetna płyta !
6 lutego 2012 roku nakładem Metal Mind Productions ukaże się nowy album grupy Mech.
Słyszałem już 4 kawałki z nieoficjalnego "singla" który otrzymałem od zespołu - zapowiada się naprawdę świetna płyta !
Night Mistress Fan Club Łódź
Dobra. Niech dostanę warna. Ale KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Jest!!!!!!!!!!!!
Po 10 latach THE CRANBERRIES powracają z nowym, rewelacyjnym albumem zatytułowanym „Roses”. Zespół tworzą niezmiennie Dolores O’Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan oraz Fergal Lawler, których kariera rozpoczęła się w 1989 roku w rodzinnym mieście Limerick w Irlandii. W latach 90-tych grupa The Cranberries sprzedała ponad trzydzieści milionów płyt i zdobyła czołową pozycję wśród zespołów rockowych. Produkcją albumu „Roses” zajął się długoletni przyjaciel zespołu - Stephen Street, którego zamiarem był powrót do świeżości i oryginalności dwóch pierwszych płyt The Cranberries – „Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?” oraz „No Need To Argue”.
Po wydaniu w 2001 roku albumu „Wake Up And Smell The Coffee”, zespół The Cranberries ogłosił przerwę w działalności. Po ośmiu latach od nagrania ostatniej płyty grupa na krótko reaktywowała się z okazji uroczystości w Trinity College – "Kiedy zaczęliśmy grać, miałam wrażenie, że nigdy nie zaprzestaliśmy wspólnych występów. Jest coś niesamowitego w graniu z The Cranberries, można to porównać do założenia idealnej pary butów. Po prostu pasują". – mówiła wówczas Dolores O’Riordan. Teraz dodaje: "Nagranie dwóch solowych albumów z różnymi muzykami, uświadomiło mi, że Noel oraz Mike potrafią stworzyć wyjątkowe oraz jedyne w swoim rodzaju akordy, które Ferg zbiera razem w całość. Podczas nagrywania płyty w studio aż grzmiało, Stephen był w swoim żywiole, więc wszystko poszło całkiem szybko." Do wypowiedzi wokalistki dołączył się Noel Hogan - "Zawsze miałem wrażenie, że powstanie następny album. Podczas ostatnich sześciu lat, razem z Dolores wymienialiśmy się swoimi pomysłami."
Od 2 miesięcy można na mystic.pl zamówić pre-order 
To co nie piszesz
Człowiek zarobiony po uszy i nie śledzi co się dzieje.
BTW - już zamówiłem
:D:D:D. Czekam na koncert w Polsce.
BTW - już zamówiłem
DEAD CAN DANCE - 2012 World Tour
2012 ! We have started working on the album and the World Tour is taking shape....we will be announcing news in the coming weeks !
2012 ! We have started working on the album and the World Tour is taking shape....we will be announcing news in the coming weeks !
Potwierdziło się! To będzie po The Cranberries najbardziej oczekiwana płyta dla mnie.yankes pisze:DEAD CAN DANCE - 2012 World Tour
http://www.express.co.uk/posts/view/293 ... Pink-Floyd
Tylko jedno stwierdzenie(nawet dwa) nasuwa mi się na myśl, ale jest na tym forum zabronione
Jeśli to prawda, to trzeba bedzie do Londynu leciec
Tylko jedno stwierdzenie(nawet dwa) nasuwa mi się na myśl, ale jest na tym forum zabronione
Jeśli to prawda, to trzeba bedzie do Londynu leciec