Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blaze Bayley
WROCŁAW WROCŁAW WROCŁAW!!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Cztery koncerty? Czyli zakładam, że na żadnym frekwencja nie przekroczy 50 osób
Ja oczywiście na bank jestem w Warszawie, a jak set okaże się atrakcyjny to może wybiorę się gdzieś jeszcze.
Byłyby dwa i sytuacja byłaby analogicznaMr.Hankey pisze:Cztery koncerty? Czyli zakładam, że na żadnym frekwencja nie przekroczy 50 osób![]()
www.MetalSide.pl
Bez przesady, Blaze nawet z jednym nie powinien liczyć na pielgrzymik, przez całą Polskę.
Podejrzewam, że we Wrocku będzie niewiele mnie niż ostatnio.
Podejrzewam, że we Wrocku będzie niewiele mnie niż ostatnio.
Być może pojawie się w Gdańsku 
Standardowo Wrocław wita!
Blaze na FB pisze:I'm talking to a couple of artists about the cover design for my next album. It's early days but I'm feeling confident. It looks like I'll be spending a lot of the time over Christmas and New Year writing lyrics and melodies and arranging recording. If everything goes great, the new Blaze Bayley album will come out in march 2012 when the tour starts. If things don't go great it won't lol. I feel that i will have a new album and DVD out at some point next year no matter what. I will blog you up to date as the adventure unfolds
Zobaczymy jak Blaze poradzi sobie z komponowaniem muzyki. Jak na razie to zawsze miał oparcie w zespole, a teraz po raz pierwszy będzie sam kombinował. Będzie to chwila prawdy, bo jak album będzie słaby, to już niczym się nie obroni. Koncerty już gorzej wypadają, w porównaniu do stałego składu.
www.MetalSide.pl
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Jeśli będzie chciał wydawać płyty taśmowo będącymi pretekstem by wyruszyć w trasę to z czasem też jak Di Anno oprze sety na kawałkach Iron Maiden,tak mi się wydaję.
Di Anno też na początku chciał przede wszystkim grać na siebie,próbował w 80-miał w składzie naprawdę dobrych muzyków
Obu już widziałem,z tym,że Di Anno w secie Maidenowskim,a Blaze'a w typowo swoim,teraz nie ukrywam,że chciałbym na odwrót,bo Di Anno swoich utworów tez ma trochę fajnych,a kawałki z X Factor to już tylko z okazji koncertu Blaze'a będzie można zobaczyć
Di Anno też na początku chciał przede wszystkim grać na siebie,próbował w 80-miał w składzie naprawdę dobrych muzyków
Obu już widziałem,z tym,że Di Anno w secie Maidenowskim,a Blaze'a w typowo swoim,teraz nie ukrywam,że chciałbym na odwrót,bo Di Anno swoich utworów tez ma trochę fajnych,a kawałki z X Factor to już tylko z okazji koncertu Blaze'a będzie można zobaczyć
Ciekawe jeszcze czy to będzie normalny album, czy też akustyczny. Po rozpadzie zespołu Blaze wydał oświadczenie i:
Jeśli chodzi o jakość, to na plus przemawia fakt, że bez względu na skład zespołu materiał zawsze się bronił, na minus średnie (naciągana ocena
) Black Country.
PS: w Rosji mają fajnie: http://www.youtube.com/watch?v=oN2vWM0E ... re=related
...zobaczymy.W przyszłym roku planuję nagrać mój pierwszy album akustyczny z nowymi kompozycjami, który powinien zakończyć się ogólnoświatową trasą akustyczną. Z kolei w 2013 roku zamierzam podjąć prace nad kolejnym albumem metalowym.
Jeśli chodzi o jakość, to na plus przemawia fakt, że bez względu na skład zespołu materiał zawsze się bronił, na minus średnie (naciągana ocena
PS: w Rosji mają fajnie: http://www.youtube.com/watch?v=oN2vWM0E ... re=related
Jak dla mnie ten facet się kończy ... A jak się skończy, to rzuci go ta "fanka", która nim kręci.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Bez przesady, trochę za wczesnie na tak krytyczne osądy, poznajmy najpierw materiał
Też bym wolał, żeby wszystko było po staremu, ale co można poradzić? Blaze nie śpiewa charytatywnie, a taki zespół to o wiele większe koszty, tymbardziej gdy z frekwencją na koncertach szału nie ma.
Też bym wolał, żeby wszystko było po staremu, ale co można poradzić? Blaze nie śpiewa charytatywnie, a taki zespół to o wiele większe koszty, tymbardziej gdy z frekwencją na koncertach szału nie ma.
Tak jak napisałem, będzie chwila prawdy z tym albumem.krusejder pisze:Jak dla mnie ten facet się kończy ... A jak się skończy, to rzuci go ta "fanka", która nim kręci.
www.MetalSide.pl
Problem w tym, że piosenki które napisał Paul z Maiden, biją na głowe utwory z X Factor i Virtual XIZłapanyWCzasie pisze:Jeśli będzie chciał wydawać płyty taśmowo będącymi pretekstem by wyruszyć w trasę to z czasem też jak Di Anno oprze sety na kawałkach Iron Maiden,tak mi się wydaję.
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Tylko, że na tych dwóch płytach jest 19 piosenek, a Paul napisał cztery z Harrisem, z czego w jeden tylko tekst.
Co nie zmienia faktu, że grywa piosenki z 2 pierwszych albumów, które miażdżą albumy nagrane z Blazem.
W którym miejscu? Bo ja jakoś tej miazgi nie dostrzegam...Pawcio pisze:Co nie zmienia faktu, że grywa piosenki z 2 pierwszych albumów, które miażdżą albumy nagrane z Blazem.
Night Mistress Fan Club Łódź