ale na dzis na godzine 9 UK na pewno
Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
no na ten rok to na pewno nie 
hahaha smieszne :j
-
Deleted User 804
miało być coś co interesującego wszystkich fanów maiden a sporo z nich ma solowy projekt Adriana gdzieśMadril pisze:Wielkie halo to zrobili ludzie.
Na stronie było krótkie info, że coś zostanie ogłoszone, a że niektórzy słowo primal uznali za coś więcej, niż podpowiedź... Cóż...
Wydaje mi się ze to nie jest wszystko co szykują dla nas w najbliższych dniach
He, he dobry news z tym projektem Adriana. Prawie jak wieści gminne z Głuchej Dolnej 
Szczerze mówiąc Adrian sobie coś tam pogrywa no i dobrze ale my czekamy przeciez na TRASE i DVD jakieś do jasnej ciasnej
Narobili apetytu a tu takie coś ... oj zawód i żal
Narobili apetytu a tu takie coś ... oj zawód i żal
Who motivates the motivator
Główna już mi działa, żadnej informacji co do kolejnych ogłoszeń nie ma. Piszą tylko żeby sprawdzać stronę, bo będą pisać o tej nowej, ekscytującej współpracy, ale to raczej na primial....com
Też się spodziewałem czegoś innego ale... jutro też jest dzień!
w zasadzie stało się tak, jak wszyscy się spodziewali, tylko mieli nadzieję, że jednak się źle spodziewają 
A sam kawałek może dupy nie kopie, ale fajny. Jestem zainteresowany tym projektem i z chęcią się zapoznam z całością
A sam kawałek może dupy nie kopie, ale fajny. Jestem zainteresowany tym projektem i z chęcią się zapoznam z całością
erni13 pisze:Ja to to właściwie w tyłku mam... Ale wkurza mnie pompowanie takich błachych spraw. To nie pierwszy raz, gdy Maideni robią sobie... Jaja z fanów...
Nic dodać, nic ująć. Po co się nakręcać i pompować balon? Ja dopiero teraz sobie przypomniałem, że miało być coś ogłoszone na stronie IM, wszedłem, jakieś kluchy posłuchałem i wyszedłem. Dziękuję, dobranocyankes pisze:Wszyscy zawiedzeni mogą podziękować Ralfikowi, który co "10 minut" podawał z dupy wyjęte ploty o trasie
ps.
Pewno ogłoszą 3 koncerty w Japonii, dwa w Chile, po jednym w Singapurze i na Wyspie Wielkanocnej. Aha... nie zapominajmy, iż jesienią halówka po EuropieRALF pisze:Też się spodziewałem czegoś innego ale... jutro też jest dzień!
www.MetalSide.pl
Fajny news, fajna muzyka.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Zapomniałeś jeszcze, że Soni nie zostało przecież ogłoszone. To może być MAIDEN!!!! Czuję, że to będzie Polska! Oby tylko bilety tanie!gumbyy pisze:Pewno ogłoszą 3 koncerty w Japonii, dwa w Chile, po jednym w Singapurze i na Wyspie Wielkanocnej. Aha... nie zapominajmy, iż jesienią halówka po Europie
Na głównej bez zmian. Ale bankowo będzie DVD, trasa albo nowy album lada moment!!!!
-
DZIADEK LEON
- -#Trooper

+ 1
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025/2026
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025/2026
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Ale jak bilety beda tak drogie, jak ostatnio, to ja podziekuje:d
Podobnie jak Gumbyy, dopiero kilka dni temu zobaczylem, ze cos ma byc, no i jest;) Granie tez nie w moim guscie, ale dajmy temu szanse. Mnie jedynie szkoda, ze jesli Adrian tworzy swoj projekt, to trzeba bedzie chyba dosc dlugo poczekac na jakis "plod" z Brucem, a nie ukrywam, ze na to bardziej teraz czekam niz na nowa plyte Maiden.
Podobnie jak Gumbyy, dopiero kilka dni temu zobaczylem, ze cos ma byc, no i jest;) Granie tez nie w moim guscie, ale dajmy temu szanse. Mnie jedynie szkoda, ze jesli Adrian tworzy swoj projekt, to trzeba bedzie chyba dosc dlugo poczekac na jakis "plod" z Brucem, a nie ukrywam, ze na to bardziej teraz czekam niz na nowa plyte Maiden.
Ostatnio zmieniony wt sty 03, 2012 12:31 pm przez Maidenholik, łącznie zmieniany 1 raz.
Soni? Takie jak ostatnio, nie dadzą tańszych...Oby tylko bilety tanie!
Zależy co to dla ciebie ,,lada moment". Ale skoro najważniejszym ogłoszeniem na tę porę jest projekt poboczny Adriana, to chyba się roszczarujesz...Ale bankowo będzie DVD, trasa albo nowy album lada moment
Ja też się zapoznam, ale nie z wielką chęcią... Zobaczę co tam piszczy i tyle. Ot co...Jestem zainteresowany tym projektem i z chęcią się zapoznam z całością
Prawdopodobnie dlatego napisali "... to all maiden fans" bo nikt inny nie zainteresowałby się tym projektem. Niemniej, Adrian już od dawna nosił się z takimi zamiarami, o tylko poboczny projekt studyjny i tyle (...)
Nic nie słychać na ten moment o SONISPHERE UK. Jednak nie można wykluczyć, iż IM coś na ten rok szykują, ja najbardziej czekam na DVD z Chile. Wiadomo, że wszystko jest już zmiksowane.
Nic nie słychać na ten moment o SONISPHERE UK. Jednak nie można wykluczyć, iż IM coś na ten rok szykują, ja najbardziej czekam na DVD z Chile. Wiadomo, że wszystko jest już zmiksowane.
Mam nadzieję ze w żadną trasę Adrian nie pojedzie z tym projektem... niech odpoczywa i Up The Irons na sceny !!
A Nicko to se moze hulać i przemęczać
W sumie to nie ma się co dziwić, że Adrian podjął się tego projektu, pewnie łowienie ryb mu sie znudziło 
Hahahaha...
I tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Cieszę się tylko, że wczoraj o 22:00 już spałem i nie przyszło mi do głowy czekać na nie wiadomo jakie cuda...
I chyba te wszystkie posty związane z tą "sprawą" (tak to nazwijmy...) lepiej przenieść do innego tematu, bo tu się bajzel zrobił...
I tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Cieszę się tylko, że wczoraj o 22:00 już spałem i nie przyszło mi do głowy czekać na nie wiadomo jakie cuda...
I chyba te wszystkie posty związane z tą "sprawą" (tak to nazwijmy...) lepiej przenieść do innego tematu, bo tu się bajzel zrobił...
-
CzerwonaZaraza
- -#Charlotte

szkoda, że nie ma koncertu w polszy... ehh poczekamy będzie dobrze
Nie bój nic, będzieCzerwonaZaraza pisze:szkoda, że nie ma koncertu w polszy... ehh poczekamy będzie dobrze
www.MetalSide.pl