New Live DVD (EN VIVO!)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: New Live DVD (EN VIVO!)
Fajny
ciekawe ujęcia, ważne, że nie są gwałtowne i kilkusekundowe... i jeszcze te race na trybunach
miodzio 
Night Mistress Fan Club Łódź
tylko bez sensu te podzialy ekranu na 3 nawet 4 czesci
Te podziały to może być tylko do trailera...
Na 1:00 jest podział nawet na 6. Na głównej już Pre-order odpalili.
taka wlasnie mam nadzieje, ale kto wie
Podobają mi sie te podziały, w końcu cos innego. Ale wolałbym możliwość zmieniania samemu ujęć pilotem.
Zacnie się prezentować będzie to nowe DVD, już nie mogę się doczekać ! Widzę, że powoli im się udziela schemacik trasa --> DVD + CD koncertowe
ale to dobrze, oby tak dalej. A najbardziej ciekawi mnie ta limitowana edycja...
Na ostatnim DVD AC/DC też były podziały ekranu na kilka części 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Mnie muszę przyznać, ten trailer zupełnie zniechęcił do zakupu. I nie chodzi mi tu o podziały ekranu, bo to akurat żaden problem, ale ogólnie wszystko jakieś takie nijakie.
Też sie zgadzam, że trailer dupska nie urywa, ale to tylko zapowiedz 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No i dobrze, liczy się film, niemniej nie sądzę żeby to był ostatni trailer na 2 miesiące przed premierą DVD...
Kogo obchodzi zawartość
Najważniejsze że będzie kolejnych kilka wersji do postawienia na półce haha :j
No, całkiem niezły ten trailer. Nie ma kakofonii montażowej, ujęcia bardzo ładne, majestatyczny. Nawet ten split screen, choć nie lubię takich zabaw, to tutaj wygląda interesująco. Widać, że trzeba to będzie oglądać na dużym ekranie, może po raz pierwszy na coś takiego się do kina wybiorę (jak będzie) ;0
Nawet, nawet, ale bez rewelacji. Jeśli nie będzie ADHD zmieniania klatek, to może być nieźle...
Jeszcze 2 miechy, może coś więcej pokażą.

Jeszcze 2 miechy, może coś więcej pokażą.
W Polsce?IgorW pisze:może po raz pierwszy na coś takiego się do kina wybiorę (jak będzie) ;0
Live After Death chyba grali w kinach
No ale raczej właśnie takie są w momentach gdy ekran nie jest dzielony...Lando pisze:ważne, że nie są gwałtowne i kilkusekundowe...
www.MetalSide.pl
A mi się trailer podoba i chętnie cały koncert ujrzałbym w takiej konwencji. Miła odmiana po "stroboskopowych" ujęciach.
M.
M.
Wygląda to bardzo dobrze ale pozostaje pytanie, dlaczego Dickinson tak strasznie stęka jak by miał problemy z postawieniem klocka na porcelanie[głownie w nowych utworach], mit doskonałej formy wokalnej legł w gruzach. Wyraźnie słychać że niektóre partie wokalne Brucea sa totalnie wymęczone, choć z drugiej strony latka lecą i nie ma co się dziwić takim stanem rzeczy.
Po kilku ujęciach bym tak nie prorokował!
Podział ekranu to IMO efekt pod trailer, po prostu chcieli się pochwalić ilością różnych ujęć itp. Bardzo ciekawie prezentuje się ujęcie z helicam, szkoda że praktycznie tylko jedno pokazali... LAD z tego co pamiętam był puszczany w kinach tylko w kilku miastach w Polsce, czyli jak dla mnie równie dobrze można uznać, że nie był puszczany
Co do formy Bruce'a nie mam jakichś zarzutów, choć miałem wrażenie po filmikach z YT, że dopiero po Ameryce Płd, na Florydzie - osiągnął szczyt formy na TFF... Ale w Chile też było spoko...