no przeciez mowilem, ze trasa bedzie na 100%ttomasz pisze:Super wieści, traciłem nadzieję
raczej na 100% NIE!!! TFF zakonczyl sie w Londynie i kropkaRALF pisze:Czyli "TFF Tour" cz. 3!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
no przeciez mowilem, ze trasa bedzie na 100%ttomasz pisze:Super wieści, traciłem nadzieję
raczej na 100% NIE!!! TFF zakonczyl sie w Londynie i kropkaRALF pisze:Czyli "TFF Tour" cz. 3!
WICKER MAN pisze:Tylko sam mówi, że nie wie jeszcze kiedy dokładnie ruszą w trasę więc istnieje spora szansa, że nie będzie to lato, a dopiero III-IV kwartał tego roku...
dokładnie taki scenariusz wydaje się najbardziej prawdopodobny w tej chwiliremi pisze:To potwierdza fakt zwlekania z podaniem dat. Jesienna trasa po halówkach, niedługa, z materiałem z ostatniej składanki, czyli tez z TFF, bedzie lekka rozgrzewka przed 7son.
Chciałbym być w formie Nicko jak będe w jego wieku
Hugh Hefner robi to jeszcze lepiej a ma 86 latmatik pisze:Facet czaruje kobietki jakby miał 20 lat mniej
sekcjazwlok pisze:W obu przypadkach , a zwłaszcza w tym drugim , to portfel czaruje.

Tak sobie siedzę i kombinuję... Metallica stwierdziła, że trzeba w tym roku koniecznie zagrać ile można w Europie, póki ludzie tutaj mają jeszcze pieniądze na koncerty. Ajroni planują krótką trasę (niekoniecznie po Europie), ale na pewno nie wykluczają dobrze płatnych one-off shows. Wrockowi koncert Mety przeszedł koło nosa, a pewnie operatorowi stadionu mocno zależy na rehabilitacji, więc może jest szansa, że tam zagra IM w 2012 r.? To tylko takie moje dywagacje, proszę na mnie nie napadać.Slaug pisze:Ale jakie te festiwale zostały jeszcze bez headlinera? Chyba że bez Europy. A na jesień w europie halówka.