Gitary ukochanego Janicka Gersa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- GitaraGadaJanic
- -#Charlotte

Gitary ukochanego Janicka Gersa
Jeśli wiecie jakich gitar uzywa Janick to piszcie
IRON MAIDEN IS MY LIFE
HEAVY METAL IS THE BEST
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Re: Gitary ukochanego Janicka Gersa
nie używa. gra na harmonijce ustnej
- GitaraGadaJanic
- -#Charlotte

Wiem że to fender strat. ale dokładnie?
IRON MAIDEN IS MY LIFE
HEAVY METAL IS THE BEST
Chłop 12 lat i nie używa mózgu siaalalalalla co będzie za 10 lat.
Jakby co Stratocaster z humbami w singlach (3).
Jakby co Stratocaster z humbami w singlach (3).
- GitaraGadaJanic
- -#Charlotte

Kenobi- stary dziad co ma 61 latKenobi pisze:Chłop 12 lat i nie używa mózgu siaalalalalla co będzie za 10 lat.
zapytałem kulturalnie o gitarę Janicka
Myślicie że nie mam pojęcia o gitarach?
Chodzę do szkoły muzycznej od 7 roku życia
IRON MAIDEN IS MY LIFE
HEAVY METAL IS THE BEST
Nie o to chodzi - masz 12 lat i komputer i jeśli byłbyś cwany dawno byś poszukał i byś miał zamiast założyć temat ;] o to mi chodziło z mózgiem.
I nie, nie mam 61 lat, specjalnie tak dałem ;]
Ale jakby co używa Fendera Stratocaster z minihumbami, z czarną lub białą podstrunnicą.
Przetworniki :
Seymour Duncan JB Jr. i Hot Rails pickups
Wiesz... wpisać wystarczyło "janick gers gear" w Google...
I nie, nie mam 61 lat, specjalnie tak dałem ;]
Ale jakby co używa Fendera Stratocaster z minihumbami, z czarną lub białą podstrunnicą.
Przetworniki :
Seymour Duncan JB Jr. i Hot Rails pickups
Wiesz... wpisać wystarczyło "janick gers gear" w Google...
- GitaraGadaJanic
- -#Charlotte

Dzięki kenobi za odpowiedź
Chodziło mi głównie o przetworniki. Planuję zmienić w swojej gitarce [Fender Stratocaster, jednak wersja Mexico
]
A co do mojego szukania w necia to nie było zbyt rezolutne nic nie znalazłem [nie wiem jakim cudem]
Chodziło mi głównie o przetworniki. Planuję zmienić w swojej gitarce [Fender Stratocaster, jednak wersja Mexico
A co do mojego szukania w necia to nie było zbyt rezolutne nic nie znalazłem [nie wiem jakim cudem]
IRON MAIDEN IS MY LIFE
HEAVY METAL IS THE BEST
Też mam meksykańca. Kupuj SD Hot Rails pod most i śmigaj. Na tym idzie uciągnąć wszystko z klasą.
- GitaraGadaJanic
- -#Charlotte

Dzięki MrCrowley Seymour duncan się sprawdzi? 
IRON MAIDEN IS MY LIFE
HEAVY METAL IS THE BEST
A co chcesz grać ?
Naucz się grać najpierw, a nie się pierdołami jarasz jak jakiś dwunastolatek ;0GitaraGadaJanic pisze:Dzięki MrCrowley Seymour duncan się sprawdzi?
Emm.. on ma 12 lat.
A skąd wiesz że nie umie grać ? Pomyśl - http://www.youtube.com/watch?v=kJmCKY1SR-E
Człowieku, dzisiejsze dzieci to [tu wstaw awesome czy coś w tym stylu xd].
A skąd wiesz że nie umie grać ? Pomyśl - http://www.youtube.com/watch?v=kJmCKY1SR-E
Człowieku, dzisiejsze dzieci to [tu wstaw awesome czy coś w tym stylu xd].
No. Dzisiaj wiele osób się nie przygotowuje do robienia czegoś dobrze, tylko się je hoduje 
Ale kończąc tą kwestię. Nie mam obiektywnej opinii, bo mam typowy wzmacniacz nastawiony na przester. Ale przez pewien czas miałem wątpliwości, żałowałem że nie mam czegoś z rasowymi humbuckerami. Ja rozumiem, fascynacja gitarzystą, ale zostawmy to, na serio i kupmy gitarę do takiej muzyki, jaką chcemy grać. A stratocaster w heavy metalu to tak na siłę, a i to niezbyt pasuje.
Z perspektywy czasu patrzę na to tak: daje radę, ale lepiej kupić Gibsona (a najlepiej kopię, w cenie meksykańca Fendera jest ich pełno).
Rozpisałem się, bo domyślam się, że dopiero organizujesz sprzęt i to pewnie pierwszy zestaw elektryczny
Ale kończąc tą kwestię. Nie mam obiektywnej opinii, bo mam typowy wzmacniacz nastawiony na przester. Ale przez pewien czas miałem wątpliwości, żałowałem że nie mam czegoś z rasowymi humbuckerami. Ja rozumiem, fascynacja gitarzystą, ale zostawmy to, na serio i kupmy gitarę do takiej muzyki, jaką chcemy grać. A stratocaster w heavy metalu to tak na siłę, a i to niezbyt pasuje.
Z perspektywy czasu patrzę na to tak: daje radę, ale lepiej kupić Gibsona (a najlepiej kopię, w cenie meksykańca Fendera jest ich pełno).
Rozpisałem się, bo domyślam się, że dopiero organizujesz sprzęt i to pewnie pierwszy zestaw elektryczny