31 marca-Zlot Fanów Iron Maiden we Wrocławiu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

31 marca-Zlot Fanów Iron Maiden we Wrocławiu
Planujemy zorganizować Zlot fanów Iron Maiden w ten dzień.
Co warto dodać,wypada on w dzień przed koncertem Blaze'a.
Okazją jest przede wszystkim premiera nowej koncertówki Iron Maiden wraz z DVD EN Vivo .Liczymy na wsparcie EMI z tej okazji.
Iron Spartan ma doświadczenie w rozmowach z nimi więc dużo szansa jest
Poza tym będzie to okazja by uczcić 30 lecie The Number of the Beast
Clairvoyant zagrałby myślę godzinny koncert z coverami,możę troszkę dłuższy.
Można też zorganizować jakieś projekcje albo konkurs z nagrodami,docelowo to nawet połączyć.
Teraz tylko jeszcze trzeba zgadać się z jakimś klubem,myślę,że tutaj najlepszą opcją jest Madness,ale to jeszcze trzeba ustalić
Tak więć w te dwa dni 31 marca i 1 kwietnia Wrocław stanie się stolicą fanów Iron Maiden w Polsce.Nie pierwszy raz i nie ostatni.
Co warto dodać,wypada on w dzień przed koncertem Blaze'a.
Okazją jest przede wszystkim premiera nowej koncertówki Iron Maiden wraz z DVD EN Vivo .Liczymy na wsparcie EMI z tej okazji.
Iron Spartan ma doświadczenie w rozmowach z nimi więc dużo szansa jest
Poza tym będzie to okazja by uczcić 30 lecie The Number of the Beast
Clairvoyant zagrałby myślę godzinny koncert z coverami,możę troszkę dłuższy.
Można też zorganizować jakieś projekcje albo konkurs z nagrodami,docelowo to nawet połączyć.
Teraz tylko jeszcze trzeba zgadać się z jakimś klubem,myślę,że tutaj najlepszą opcją jest Madness,ale to jeszcze trzeba ustalić
Tak więć w te dwa dni 31 marca i 1 kwietnia Wrocław stanie się stolicą fanów Iron Maiden w Polsce.Nie pierwszy raz i nie ostatni.
Re: 31 marca-Zlot Fanów Iron Maiden we Wrocławiu
"Zadzieram kiece i lece"
Szczytna inicjatywa i niezły pomysł, tylko czy zrobicie jaką reklamę tego w necie!??? Jak będą już konkrety, info pójdzie na główną!
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Wtedy się udało,więc myślę,że teraz tymbardziej się uda.Nawet z lepszym skutkiem końcowym.
Kwestia 2 tygodni a wszystkie szczegóły powinny być ustalone
Kwestia 2 tygodni a wszystkie szczegóły powinny być ustalone
Fajnie - czekamy, czekamy ...
A może klub "Od zmierzchu do świtu"?
Bardzo fajna atmosfera i czuć metalowy klimat.
Madness jest spoko - tylko ten termin kiepski. Jak ktoś z daleka na Blaze pędzi to dzień wcześniej będzie kiepsko....
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Wiesz,właśnie chodzi mi o to by móc spędzić dwa Ironowskie dni w jednym z najpiękniejszych miast Europy,baza noclegowa jest bardzo tania,są liczne hostele,gdzie nocleg kosztuje 30-40 zł ,gdybyśmy to zrobili np. tydzień wcześniej, to tym bardziej by zniechęcało ludzi,którzy chcą tydzien później do Wrocławia na Blaze'a przyjechać.vanyorick pisze:Madness jest spoko - tylko ten termin kiepski. Jak ktoś z daleka na Blaze pędzi to dzień wcześniej będzie kiepsko....
Przynajmiej tak mi się wydaje.
Wszystko to kwestia ustalenia. Ja w sumie jestem tylko pomysłodawcą,organizacją zajmą się bardziej odpowiednie osoby,znające się na rzeczy. Tzn jak tylko będe mógł-w promocji będe pomagał.klimkk pisze:A może klub "Od zmierzchu do świtu"?
Dobry pomysł - czekamy na ciąg dalszy 
ja bardzo chętnie się pojawię, choćby żeby mordy niektóre zobaczyć 
Krzysiek dostałem Twój sms, niestety mój fiński sprzęt chyba totalnie na mnie focha strzelił
Co do klubu to fajnie gdyby W-Z/Kultowa sie nie posypało, myśle że to byłoby świetne miejsce na zlot, chociaż Madness też nie jest zły. Za Zmierzchem nie przepadam
Co do klubu to fajnie gdyby W-Z/Kultowa sie nie posypało, myśle że to byłoby świetne miejsce na zlot, chociaż Madness też nie jest zły. Za Zmierzchem nie przepadam
Kultowa jest (w innym miejscu) i ma się dobrzeSteve pisze:Kultowa sie nie posypało
www.MetalSide.pl
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Spoko...co do klubu, zobaczymy jak to będzieSteve pisze:Krzysiek dostałem Twój sms, niestety mój fiński sprzęt chyba totalnie na mnie focha strzelił![]()
Kamil dobrze się o tej Mecie wypowiadał ...
Tam jest o wiele mniej miejsca.ZłapanyWCzasie pisze:Kamil dobrze się o tej Mecie wypowiadał ...
www.MetalSide.pl
po doświadczeniach kilku zlotów ja proponuję raczej kluby typu madness... wiecie jaka jest średnia wieku, a co za tym idzie zawartość portfeli. więc piwo musi być tanie! i musi być spelunowato 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

oj różnie z tym bywaMatek pisze:wiecie jaka jest średnia wieku, a co za tym idzie zawartość portfeli.
poza tym nie wiem czy wiesz-ale w Madness wpuszczają tylko z dowodem osobistym
nie wiedziałem tego 
No to jest niestety wada klubu Madness... a z tego co pamiętam, przy okazji poprzedniego zlotu, obiecywaliśmy, że następny odbędzie się dla wszystkich bez wyjątku na wiek.
dokładnie, trzeba liczyć, że przyjdzie minimum te 150-200 osób.Tam jest o wiele mniej miejsca.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Jeszcze nie wiadomo czy będzie to Madness-ja myślałem, że fajnie by było i dla nas i dla nich by zrobili 2 imprezy atrakcyjne dla fanów Ironów w tym samym klubie dzień po dniu -ale nie wiem czy już nie mają czegoś zabukowanego na 31 marca.